Kültür & Sanat Insanların müzik zevki ile dalga geçmek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bu benim de çok yaşadığım bir durum.Siz insanların dinlediği müzik ile dalga geçen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Insanların müzik zevki ile dalga geçmek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Dalga değil de garip gelir Mesela ben türkü arabesk severim bu şimdiki nesil garipsiyolar sizene ak ben seviyom! 2 0 Yorumla
nazımhikmetçiii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Çok saçma arabesk dinleyen arkadaşlarım ben klasik müzik dinliyorum diye dalga geçiyor hayır ulan burada aşağılancak olan varsa sensin de neyse.. 0 0 Yorumla
jessica7777 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Genelde rap r&b hiphop dinlerim benim dinlediklerimle dalga gecerler ama bir sor bakayim umrumda mi 😁😁 0 0 Yorumla
nenasıl Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Nefret edilecek bir furum yok ortadaCiddiye alma 0 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Zevkler tartışılmaz, bunu yapanlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Müzik zevki ile dalga geçiyorsa herşeyin le de geciyodur olmaması gerekendir 0 0 Yorumla
KızılVeÖtesi Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Gereksiz buluyorum. Herkesin müzik kulağı bir olacak diye bir şey yok ya.. 0 0 Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl 😅😅ne muzik dinliyosun ki dalga geciyolar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kpop dinliyorum 3 senedir Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Evet geçerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla ağlayankızferide +1 yıl Komik gelir bazen Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 677 cevap paylaştı. Mallar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dalga değil de garip gelir
Mesela ben türkü arabesk severim bu şimdiki nesil garipsiyolar sizene ak ben seviyom!
Çok saçma arabesk dinleyen arkadaşlarım ben klasik müzik dinliyorum diye dalga geçiyor hayır ulan burada aşağılancak olan varsa sensin de neyse..
Genelde rap r&b hiphop dinlerim benim dinlediklerimle dalga gecerler ama bir sor bakayim umrumda mi 😁😁
Nefret edilecek bir furum yok ortada
Ciddiye alma
Zevkler tartışılmaz, bunu yapanlardan nefret ediyorum
Müzik zevki ile dalga geçiyorsa herşeyin le de geciyodur olmaması gerekendir
Gereksiz buluyorum. Herkesin müzik kulağı bir olacak diye bir şey yok ya..
Dalga geçseler bile umursamıyorum 💅
Genelde beğenilir benim ki 😏
😅😅ne muzik dinliyosun ki dalga geciyolar
kpop dinliyorum 3 senedir
herkesin sevdiği farklı tabi ki dalga geçilmez
Evet geçerim
neden
Komik gelir bazen
Evet😄
Mallar