Amaç sizi biraz mutlu etmekti..
Çünkü bu tür şeyleri zihin cözünce
Mutluluk hormonu salgiliyor 👍😉😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beyin jimnastiği bir tür; kelimelerin arasında harfler ve sayılar karışık olsa da karışıklığı toparlayan bir zihnimiz var. Beyin güdüsel olarak ilk cümleden itibaren bütünüyle konuyu toparlıyor ve normal biçimde yazılmış gibi zorlanmadan okuyorsunuz. Bu mesaj zihnimizin ne kadar harikulade, etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır. Başlangıçta okumak zordu, fakat şimdi bu satırları zihnimiz kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor değil mi? Gurur duyabilirsiniz sırtınızın sıvazlanmasını hak ediyorsunuz. Beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz siz de paylaşın.
Bu mesaj hanımın ne kadar harkulade etkileyici işler yaptığının kanıtıdır' başlangıçta okumak zordu'fakat şimdi bu satırızihin kafa yormadan otomatik oalarak okuyabiliyor değil mi? gururduyabilirsiniz sırtının sıvazlanmasını hak ediyorsunuz, beyendiyseniz okuyabildiyseniz sizde paylaşın'
bu okuma tipinizi belirlemek için kullanılan bir test. Bu mesajı okuyabiliyorsanız siz kelimeleri okumuyor tanıyorsunuz demektir. Zihniniz ezber ve hatırlama üzenire odaklıdır. Muhtemelen çoğu zaman okuduğunuzda yazım ve imla hatalarını fark etmeden okuyorsunuzdur.
Okuduuum
Oldum 😅
Cevap
16Cevap
Bu mesaj zihninin ne kadar harikulade etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır.
Şimdi bu satırı zihnin kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor degilmi?
Gurur duyabilirsiniz.
Sırtının sivazlanmasini hakediyorsunuz beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz sizde paylaşın
Uzun oldu be.
Ama hoşuma gitti
Birde sarı alt tonlu olması kör edici 😅
Braz öyle. Ama etkileyici buldum.
Okuyamam şansım açıkçası
Okuyamam sandim
Bu mesaj zihnimizinne kadar harikulade, etkileyici ieyler yaptığının kanıtıdır. Başlangıçta okumak zordu fakat şimdi bu satırı zihnini kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor değil mi? Gurur duyabilirsiniz! Sırtınızın sıvazlanmasını hak ediyorsunuz! Beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz sizde paylaşın..
Rabbimin verdiği zihin bizim bilmediğimizin ötesinde ama biz onu boş şeyler için meşgul ediyoruz malesef..
Estağfurullah ben genel konuştum nihayetinde sizi tanımıyorum ve kimsenin şahsına bir şey söylemedim.
Bu mesaj zihnimizin ne kadar herkulade etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır başlangıçta okumak zordu fakat şimdi bu satırı zihniniz kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor değil mi gurur duyabilirsiniz sırtınızın sıvazlanmasını hak ediyorsunuz beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz sizde paylaşın. - Ben Osmanlıca biliyorum kuzum bunu mu okuyamıcam 😁
Anlamadım 💁
👍🏼
Bu mesaj zihnimizin ne kadar harikulade, etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır.
Başlangıçta okumak zordu, fakat şimdi bu satırı zihniniz kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor değil mi?
Gurur duyabilirsiniz!
Sırtınızın sıvazlanmasını hakediyorsunuz!
Beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz siz de paylaşın!
okudum..
bir kelimeyi okumak için başındaki veya sonundaki harf olması yetiyor..
geriye kalanı zihin hallediyor..
Bu mesajı hepimizin ne kadar harikulade etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır. Başlangıçta okumak zordu fakat şimdi bu satırı zihnimin kafa yormadan otomatik olarak okuyabiliyor değil mi...
Aynen beynim yandı🤣
Alfabeden ziyade insanların kendilerince yazdığı bir metin şekli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yavaş okuyarak değilde, hızlı bir şekilde okununca bazı kelimeleri idrak etmek kolay oluyor.
Bu mesaj zihnimizin ne kadar harikulade etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır. Başlangıçta okumak zordu, fakat şimdi bu satırı zihniniz kafa yormadan okuyabiliyor değil mi? Gurur duyabilirsiniz sırtınızın sıvazlanmasını hak ediyorsunuz beğendiyseniz ve okuyabildiyseniz sizde paylaşın
Eyvallah 8U M354JI N3R3DE P4YL454C4ĞIZ?🙂
Zihin pratik birşey, çabuk çözüyor. Sanırım R4K4ME2 alfabesi 🙂
Gerçekten okurken baya mutlu oldum. Teşekkür ediyorum.
cüce lisanında yazılmış, bunu yazan tosun okuyana kosun yazıyo kankam :D
Eminim bunu sen de okumuşsundur, harkuladesin
Kısaca begeniyorsanız paylasın diyor
He.
yumurta tavadan olsun istiyor
okudum anladım da kavrayamayrum
Osmanlıca kadar zor değil.
cagni sıkılan insan paylaşımı
Evet öyle daha önce de görmüştüm bunu.
Okudum valla ilk basta kafam karisti ama😃
Çok eski bir yazıdır bu. Biliyordum
Bunu düz yazsanda okumam