Bugün sıkıntılı bir süreçten geçtiğim için işinde iyi olduğunu duyduğum bir hocaya gittim beni rahatlatması ve ferahlatması açısından bana iyi gelecek bişeyler yazmasını istedim bunu yazıp verdi ama çok güven vermedi anlayan birileri çıkar mı kızlar soruyorda bilmiyorum ama umuyorum beni aydınlatırsınız şimdidennteşekğfler
Temel seviye Arapça biliyorum hocanın Arapça yazısı Cidden kötü başta besmele yazmak istemiş fakat besmele bütün olarak yazılmamış bismillahirrahim tarzı bir şey yazılmış geriye kalan kısmı Osmanlıca değil Muhtemelen bir dua Ama okuyamadım
Bazı sıkıntılar yaşıyorum bu dönemde ve çevremdeki insanlara da tahammül edemiyorum çok sinirli ve gerginim bir dua taşımak istedim üstümde kendimi iyi hissetmek istedim
Bir arkadaşım ısrar etti çok iyi bir hoca diye duymuş normalde böyle şeylerle işim olmaz çok dindar bi insan da değilim. Ama sıkıntılarıma iyi gelir bir nebze diye üstümde bir dua taşımak istedim sadece. Dediğim gibi çok ciddiye de almadım hocayı çok çok haklısın yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Temel seviye Arapça biliyorum hocanın Arapça yazısı Cidden kötü başta besmele yazmak istemiş fakat besmele bütün olarak yazılmamış bismillahirrahim tarzı bir şey yazılmış geriye kalan kısmı Osmanlıca değil Muhtemelen bir dua Ama okuyamadım
Osmanlıca değildir o
@Xxcoppp evet değil
bu resmi google lens ile tarat ve Çeviri seçeneğine bas göreceksin ben denedimde buradan resim olarka atamıyorum sen yap görceksin
Yaptım saçma sapan şeyler yazıyor gerçekten canım adam ya
Elimden gelen bu 🙏
ek olaraktan bu daçma sapan şeyler demişler.. sakın öyle düşünme.. sen bunu ne istek üzerine birine yazdırdın?
Bazı sıkıntılar yaşıyorum bu dönemde ve çevremdeki insanlara da tahammül edemiyorum çok sinirli ve gerginim bir dua taşımak istedim üstümde kendimi iyi hissetmek istedim
Şu kadar söyliyim.. faydasını görürsün..
ilk önce çekindiğim acaba başka amaçla yazdırdığın birleymi diye düşündüm fakat.. bu sebeple yazdırdığın birşeyse
faydasını görürsün.
Ek sana 2 tavsiyem var bunlarınd afaydasını görürsün.
1- Sirkeyi evi temizlerken kullan. (negatif enerji kötü varlıklar uzaklaşır
2- gül suyu varsa bunu göbek deliğine sür bir pamuk veyahut peçeteyle buda aynı şekilde senden negatif enerjiyi uzaklaştırır Allahın izniyle.
Çok çok teşekkürler uygulayacağım
Nacizane tavsiyem.. konuyla alakalı bilgi sahibi olmayanların cehalet yorumlarıyla negatif enerjileri kendine geri çekme..
Bir arkadaşım ısrar etti çok iyi bir hoca diye duymuş normalde böyle şeylerle işim olmaz çok dindar bi insan da değilim. Ama sıkıntılarıma iyi gelir bir nebze diye üstümde bir dua taşımak istedim sadece. Dediğim gibi çok ciddiye de almadım hocayı çok çok haklısın yani
arkadaşın güzel olanı yapmış, bak ne güzel bilgi sahibi birine yönlendirmiş.
birde aşağıdkai yorumların bazılarına bak.
"Saçmalık Saçmalık Saçmalık"
orada yazan duada ALLAHIN adı geçiyor bikere o bile bir şifadır
* akahve falı atmadınya çok afedersin bikinili foto atmadınya ondna insnalar asaçmalık geldi tabi.
Sen doğru yoldasın kardeşim.. Allahın izniyle sıkıntılarındna kurtulacaksın.
Arapça temel seviye de okurum ama anlasilmiyo , ya kötü yazıyo Dr yazısı gibi ya da sallamış biseyler..
Çeyiz meyiz bi şeyler yazıyor saçma sapan insanlara gidip böyle şeyler yaptırmayın
Haklısın arkadaşıma uydum djdjjd
Hangi işinde iyi.. Ya böyle saçmalıklara para ve zaman harcamayın ya :)
Tosun diye biri bişi yazmış, okuyana da bi gediye verecekmiş
Bunu paylaşman ters teper sonuçta sana yazılmış
Benim gibi milleti dinle kandıran dolandırıcılara inanma yazıyor
Bulaşmayın böyle işlere ya dünya ahiretinizi yakmayın
Ne bilim yinede ya
İmamhatipler kapatılsın yazıyor
😀😀
birde yazabilse bari. hangi şehirdesin *
Gaziantep
Çevirdim çok alakasız şeyler yazıyor dua gibi değil
Ne yazıyor acaba söyler misiniz
Ben allahın işcisiyim, köyümü evimi seviyorum tarzı şeyler
Dolandırılmışsın bir güzel
Yok çok para vermedim 50 tl verdim bana koymaz da bana iyi geleceği umudunu taşıyordum üzüldüm
Böyle şeyler iyi gelmez boş ver somut şeyler yap
Çok sinirli bi insan haline geldim tahammül seviyem çok altlarda bi nebze işe yarar dedim
Rahatlatmak için yazılmış
Google lensten çevirisine bak
Amin
Netanya dan bahsediyor