Kültür & Sanat Şebnem ferah dinleyen var mı? Vedatımlanben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1Bu aşk fazla sana2Çakıl taşlarıGünde 1 doz almadan duramıyorum Şebnem ferah dinleyen var mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
40DenizMavisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Şebnem Ferah - Hoşçakal. bu ara sürekli bunu dinliyorum ve Gülşah tütüncü - hazan vakti 1 2 Yorumla Vedatımlanben +1 yıl Sertap erener -aşk şiddetle tavsiye ederim Yorumla 40DenizMavisi +1 yıl Sertap erener unutursun ikisinide bu gece dinlerim artık :) Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Şebnem Ferah dinlememiş insanın hayata dair aşka dair hiçbir fikri yoktur hayatta... Her bir parçasında ayrı anlam yüklü, ayrı bir haz verir insana... 2 0 Yorumla
Elfya Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evet 2 1 Yorumla Vedatımlanben +1 yıl Huhuuuuu yanlız değilimmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şebnem Ferah - Hoşçakal. bu ara sürekli bunu dinliyorum ve Gülşah tütüncü - hazan vakti
Sertap erener -aşk şiddetle tavsiye ederim
Sertap erener unutursun ikisinide bu gece dinlerim artık :)
Şebnem Ferah dinlememiş insanın hayata dair aşka dair hiçbir fikri yoktur hayatta... Her bir parçasında ayrı anlam yüklü, ayrı bir haz verir insana...
Evet
Huhuuuuu yanlız değilimmm
Şebnem ferah da dinlemeyen ne bileyim yaniiii
Dinlemiyorum
Severim