PERA - SENSİZ BENNe kağıt kalemsiz olmayı bilir, ne de ben sensiz kalmayıNeden bir dert biter diğeri gelir, ateştir bu iyi bilir yakmayıKuşları anladım da, senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin? Kırık cam misali hatalarım acıtır, seni böyle mi kaybettim? Bul beni kaybolmuşum, izim silinmiş dilim suskun susmuşumBak bana mahvolmuşum, senden kendimi almayı unutmuşumBul beni kaybolmuşum, gecem günüme karışmış bir hoşumSanma ki sarhoşum, ne var ne yoksa yıkıldı içimde bomboşumNe gün güneşe doymayı bilir, ne de ben sana bakmayıUyutsun gece beni sevmesem de, sensiz hayaller kurmayıDikenleri anladım da, senin çiçeklerin vardı nasıl soldun da gittin? Fırtınam oldun yıkıldım ben, söyle seni böyle mi kaybettim? Bul beni kaybolmuşum, izim silinmiş dilim suskun susmuşumBak bana mahvolmuşum, senden kendimi almayı unutmuşumBul beni kaybolmuşum, gecem günüme karışmış bir hoşumSanma ki sarhoşum, ne var ne yoksa yıkıldı içimde bomboşumhttps://www. google. com/url? sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwiJmJPrrZjnAhXGUJoKHSJdAQkQ8TUwAnoECAwQHw&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
Yarim gezdin yola bakarım Uzun uzun gözlerim doldu yine Akamam geldi hüzün oy Yarim gezdin yola bakarım Uzun uzun gözlerim doldu yine Akamam geldi hüzün oy Al gözümden yaşları gün gelir kurutursun Yaz bunu bir kenara gidersen unutursun Al gözümden yaşları gün gelir kurutursun Yaz bunu bir kenara gidersen unutursun Limanın gemileri demir aldı gidecek Benim gözyaşlarımı kim gördü kim bilecek oy Limanın gemileri demir aldı gidecek Benim gözyaşlarımı kim gördü kim bilecek oy Al gözümden yaşları gün gelir kurutursun Yaz bunu bir kenara gidersen unutursun Al gözümden yaşları gün gelir kurutursun Yaz bunu bir kenara gidersen unutursun Al gözümden yaşları gün gelir kurutursun Yaz bunu bir kenara gidersen unutursun
Dokunsam ağlar mısın? Düşünüp o yılları Bir dokun, bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı, vazgeçmek benden Ağlasam duyarmısın feryadımı Yüzüme bakarmısın son kez İçimde yorgunluğun mutsuzluğun Sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğun Kalbim yıllar geçse de affetmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabahım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım Dokunsam ağlar mısın? Düşünüp o yılları Bir dokun, bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı, vazgeçmek benden Ağlasam duyarmısın…
Darılmazsan, bir sözüm var aslında Geçen akşam, gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok, bildiğim senden başka Cesaretten mi? Korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da; yaşıyorum madem
Ah yine sevebilirim, hayatı Ah yine bulabilirim, aşkı Ah yine duyabilirim, sanki İçimde çalan o şarkıları
Tuna kiremitçi& Yıldız Tilbe ( Bayılıyorum bu kadına)
Bitti tebrikler Tebrikler, kurtuldun bak bizden Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler.…
En İyi Cevaplar