mustafa sandal'ın yunanlı güzelle bi klibi vardı*hatırlayan var mı?
Nargile içerken neden insanlar fotoğraf çekme gereği duyarlar?
mustafa sandal'ın yunanlı güzelle bi klibi vardı*hatırlayan var mı?
Genelde nargile ile resim çekinen insanlar tam dumanı ağzından çıkarırken şu dudakları "hoh" şekline bürünürken yapar bunu. Yani bir nevi "hey bakın ben cool'um ortamlarda nargile içiyorum" olayına giriyorlar sanırım.
şu görüntüyü yakalayabilmek link adına olabilir
ne kadar duman o kadar albeni
çantamda duman makinesi taşıycğm günler gelene kadar nargileli resmlerle idare edicez
Bende nargile içebiliyorum, demek ki 18 yaşından büyüğüm inanmıyorsan bak ispatı kıvranışları.
iyi akşamlar :) hiç çektirmek aklımdan gecmedi bile:)) hatta gecen hafta 2 defa içmiştim
Cevap
5Cevap
aa evet benimde faceden bi arkadaşımın hatta yazarken aklıma geldi iki arkadaşımın o şekilde resmi var neden acaba böyle resim çekinirler ki
onu bende bilmiyorum böyle resmi olanlar bizi aydınlatabilirler mi? aydınlatın beni cahil kaldım
Gösteriş :)))
sinir oluyorum ben ya nargiliye. agizdan agiza insan igrenmiyomu. ben yinede ara sira ictigim olmustur, resim cekerseni gelmem dedim bircok kez oldu:D
Hiç çekmedim ve çektirmedim ,valla bende şimdi düşünmeye başladım neden acaba ,duman savurmayı başarabiliyorum mu demek istiyorlar ? :))))
Benimde boyle bi fotom var ama sosyal paylasim sitelerine eklemedim sadece merak ne kadar duman var diye :D
Çünkü çok sıklıkla yaptıkları bir şey değildir genelde ailelerinin haberi yoktur ve genelde eve gidince üstlerinin kokup kokmayacağını düşünürler öyle ağır ergen vakaları yani
anı ölümsüzleştirmek için fotograf çekilir
ve nargile keyif işidir
Hava atsınlar diye.Siz içemiyonuz biz içiyoz diyolar.
nargile ile fotom yok var diye dedikodular çıktı fake onlar
Bi de dumana şekil vermeye çalışırlar. Yazık :)
Reklam yapıyorlar sanırım :))
nargileyle nasıl reklam yapılıyo enteresan yafuu zihniyetlere bak sen =) geri kaldık bacım
Aynn bacım :)))
Feyste modaymış ondan -_-
nasılım ıyı alıyormuym dıyor:)
sanirim ozel bir sebebi yok :)
Canim nargile cekti :D
iyi aksamlar :)
içmiyorum böylece iyi akşamlar ...
hiç sormaa yaa birde sigara içerken:)
Diyene bak :))
haydaaaaa:DDDDDDD
işim olmaz ;)
Iyi aksamlar :D