Behçet Kemal Çağlar: "Bir çift göz istiyorum, can evimi görecek; Bir sevgi istiyorum, ömürlerce sürecek.."👫Siz ne istiyorsunuz?

📝 Behçet Kemal Çağlar, Saygıyla 🙏 🌹 (23 Temmuz 1908 - 24 Ekim 1969) "Türk şair. Faruk Nafiz Çamlıbel ile birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı yazmıştır." #alıntı
Behçet Kemal Çağlar: Bir çift göz istiyorum, can evimi görecek; Bir sevgi istiyorum, ömürlerce sürecek..👫Siz ne istiyorsunuz?
Behçet Kemal Çağlar: Bir çift göz istiyorum, can evimi görecek; Bir sevgi istiyorum, ömürlerce sürecek..👫Siz ne istiyorsunuz?

🍀 #Vildan1903 🏁
Güncellemeler
+1 yıl
"Bir çiçek istiyorum, ben bakmadan solacak; Bir kanat istiyorum, beni yerden alacak; Bir güneş istiyorum, gece bende kalacak..." -Behçet Kemal Çağlar-
Behçet Kemal Çağlar: "Bir çift göz istiyorum, can evimi görecek; Bir sevgi istiyorum, ömürlerce sürecek.."👫Siz ne istiyorsunuz?