Bir şeylere hep geç kalıyoruz. Hayatı ertelemek oysa bizim suçumuz değil. Ve geçmişe dönmeyi istiyoruz. Bir fotoğraf karesinde bunu yaşıyoruz. Ya da apansız uyanan anılara takılı kalıyoruz.
Hayat bize sunulmuş bir senaryo kural basit yaşa sev sarıl sevdiklerine baş rol sensin... sorunlara karşı sağduyulu yaklaşıp ufak detaylarla mutlu olabiliyorum.
Evet sevgili Vildan büyük bir fotoğraf sanatçısı, güzel koleksiyonlarının var olduğunu okudum Gazetelerde. Yaşama dair en güzel şeyleri biz insanlar için söylemiş. Yaşamın her anı değerli ama hayat bazen öyle şeylere neden oluyor ki ister istemez ona buna üzülüyor insan. Ne kadar iyi geçirmek istesende yaşam bazen engel oluyor. Albert Eistein güzel bir şey demiş. En değerli şey sezidir. Sezilerin güçlü olmalı , yaşamı daha iyi ve kaliteli yaşamak için.
Hayatta neleri kaçırdığımız değil bizler farkında olmadan hayatı kaçırıyoruz. Senaryosunu kendimiz yazıp ardından binlerce eleştiri yapıyoruz. Başkaları için yaşadığımız sürece kendi hayatımızdan hiç bir zaman tat alamayacağız.
Günaydın😊 Evet aynen öyle acısıyla tatlısıyla bu hayatı dolu dolu yaşamak en güzeli ve hayat yaşamaya değer insana dair yaşanacak ne kadar güzel duygu varsa yaşamak isterim hayatı kaçırmak bana göre değil.
Tüm akrabalarımla ilgili eski fotoğraflarım var elimde. Arada bir açar bakarım. Özellikle siyah beyaz fotoğraflara bayılıyorum. Baktıkça o günlerde kendimi yaşamış gibi hissediyorum.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Ara Güler:“Yaşam size verilmiş boş bir film;her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın.”📸 Yaşamda neleri kaçırmazsınız?
En İyi Cevaplar