Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7’nin geleceğini duyurdu. İzlemeyi düşünür müsünüz? ↗
Nusret’in hayatı da film oluyor. Hayatı film olmayan kim kaldı😃?
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7’nin geleceğini duyurdu. İzlemeyi düşünür müsünüz? ↗

"BENCE" Hayatı film olmaması gereken hiç kimsenin hayatını film yaptılar, ama hayatı film olması gereken herkesin hayatını film yapmadılar.
Örneğin neden ben Mustafa Kemal'in osmanlıda ki subaylık hayatını yabancıların elinden izlemek zorunda kaldım?
Neden bu ülke de önce osmanlı subayı olan Mustafa Kemal'in sonra da Laik Demokratik Modern ve Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatını film yapmıyorlar?
18 Mart Şehitleri Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü Kutlu Olsun
#18MartŞehitleriGünüveÇanakkaleDenizZaferi'nin107nciYılDönümüKutluOlsun.
Selamlar Buse,
Herhalde ben kaldım hayatı film olmayan. Bu insanlarda sanki tarihi kişilikler gibi sürekli hayatlarını film yapma derdi nedir anlamıyorum. Yahu sen zaten hayattasın birde senin ne diye hayatını film yapsınlar ki? Sadece ego tatmininden başka bir şey değil.
Bana birinin hayatını film olarak çekmek saçma geliyor. Tabii ki herkesin hayatını film olarak çekmek değil ama Bülent Ersoy mesela ardından Bergen şimdi Nusret. Hepimiz bir hayat yaşıyoruz hepimizin iyi kötü çok iyi çok kötü hayatları var. O zaman hepimizin hayatı film olarak çekilsin. Abartmamak şartıyla belli başlı kişilerin çekilmesini daha doğru buluyorum. Tabii ki önyargılı olmak istemiyorum ama ben nusretin hayatını izledikten sonra ne kazanacağım ki bundan ya da ne tat alacağım.
Gişede çakılır diyen olmuş. İşin kötü tarafı gişede çakılacağını hiç sanmıyorum bu filmin.
Recep İvedik misal, herkes dalga geçti ve acayip de tepki çekti film ama totalde 27 milyon gişe yaptı.
Başka bir örnek; 'Sadece Şeyma' 2 haftada ilk baskısı tükenmiş kitabın.
Bu insanların vasfı ne diyebiliriz ama etrafımızda bunlara rağbet eden alıklar olduğu müddetçe de böyle gereksiz yapımlar görmeye devam edeceğiz.
Cevap
109Cevap
Heeeehh bir sen eksiktin dimi filmi çekilmeyen üstüne para verseler gitmem 🙄
Yerli film sektöründe yeni bir akım oldu şu onun bunun hayatını film çekmek. Önemli isimlerin hayatını filme almak olabilir mesela Naim, Bergen ve Müslüm filmleri gibi fakat Nusret ve Bülent Ersoy gibi gereksizlerin filmini yapmak tamamen boş bir iştir.
Bu film, birinin nasıl bir "gösteriş budalasına" dönüştüğünü anlatacak sanırım.
@begümkrby Teşekkürler 😊
Hayatı film olmayan bir ben kaldım. 😅 Eğer gerçekten yaparlarsa gişede çakılır. Bazen görmek bu kadar zor olmamalı.
Selam gadası 🙃
Gösterişi seven bir insanın hayat hikayesine gidecek kadar bunamadım.
Bir kasap adamın hayat hikâyesindense Nobel Kimya ödüllü Aziz Sancar’ın YouTube’da sevenleri tarafından yapılan kısa hayat hikayesini izlemek yerine biyografi dalında ölmeden hayatını izlemeyi yeğlerdim.
Yahu bana ne bu adamın ve böyle tiplerin hayat hikayesinden? Herkesin yaşam şartları farklı arkadaşım. Bu herifin kim bilir arkasında kimler vardı da yurtdışına gidip eğitimler alabildi. Orada ücretsiz eğitim aldı deniyor da orada nasıl yiyip içiyor nerede kalıyor? Bıraksınlar böyle saçma fikirleri artık. Yabancıların yaptıkları filmlerden dizilerden örnek alın biraz be.
bu herifi hic sevmem ne zmn adıni duysam bornozlu haldeyken calisirken organjni gösterdigi aklima grliyo $erefsizin 😂😂
ama yaptigi işin zirvesine gelenlerin hayatlarini film yapmalari hoş birsey bence... sacma sapan aşk meşkten filmeler asıl gına geldi...
ama dogru yapilmali tıpkı recep yazicioglunun köprü filmi gibi..
eşinin filmde olanlari gec oyuncucnun karakteri bile tam olarak eşimi yansitmiş dedirtmeli...
Kaç kişi izleyecek çok merak ediyorum. Tarihte o kadar şair yazar, sanatçı, bilim insanı, padişah, kral , komutan varken neden sonradan görme insanları konu alırlar? Cidden hiç anlamıyorum!
bu adam kadar antipatik, itici çok az insan gördüm. filmi sahiden şimdiden merak ettim neyi varmış yani film olacak kadar...
Aslında bu tarz filmler çok iyi olabiliyor ama burdaki sıkıntı gerçekten hayatı ele alınabilecek birinin filmini çıkmıyor olması. Aziz Sancar, Tesla, Einstein, Galileo Galilei, Atütürk, Hitler, Fatih Sultan... gibi insanların gerçek hayat hikayelerini anlatan filmler keşke sürekli çıksa. Maalesef öyle bir dönemdeyiz ki ilerde sadece Youtuber, tiktoker, instagramır vb insanların hayatını izleyebilecez çünkü insanlar bunu istiyor.
Bir başarı öyküsü olarak çekildiyse veya motive edici bir filmse ya da insanları hayallerinin peşinden gitmelerini tavsiye edip pes etmemelerini salık veriyorsa bence güzel olabilir. Bu şekilde büyük başarılara imza atan kişilerin çalışma şeklini ve kişiliğini izlemek bizim toplumumuz için çok gerekli bir tecrübe olarak görüyorum 😎 Uzun lafın kısası faydalı olması dileğiyle iyi seyirler.
Şahsen ben dram türünde türk biyografi filmlerine gidemiyorum,çok duygusal olmama rağmen ağlayamayıp sonra acısını kötü yaşıyorum. Ayrıca bir çoğu toprak olduktan sonra kıymete binmeleri cabası. Prodüksiyon şirketlerinin bu koşturması hiç ilgimi çekmiyor.
Nusret tam bir başarı hikayesidir. Nerden nereye geldi diğerlerini bilmem ama bu adamın hayatı tam filmlik.
gösteriş budalası vb diyen arkadaşlar bu hayatta bir zke sap olamamış bu hayatta bir şey başaramamış iyi yerlere gelememiş kişilerdir.
Sanki kendisine zorla izlettiriyorlar gösteriş budalası diyeceksen izleme lan hıyar takip etme adamı?
Yapsınlar, ülkenin başarılı adamlarından yani. Kim adını bu kadar duyurabildi ki? Saltbae diye baskılı tişörtler moda oldu Rihanna bile giydi, millet baya konuştu. Sırf Nusr-et’ten yemek için oradan buradan gelenler oldu. Ayrıca o tuz atması ile ikon haline geldi. Bizim ülkede başarı nedir merak ediyorum yani illa adamin bilinmeyen bir hastaliğa çare bulunca mi değer görmesi lazim...
Şaşırmadım. Seda Sayan'ın hayatını da çeker bunlar.
Bir film degil belki ama yinede part part hayatini işleyen videolar mevcut 😃
https://youtu.be/urZ6GVDGenM
Aynen
filmini yapsınlar diye para vermiştir. kim ne yapsın bu kekonun hayatını awk
Yoldan geçen birinin bile hayatını yazsan film olur. Ülkemiz de o kadar önemli kişilikler varken Ben artık sesi olmayanın şarkı çıkarmasına, yazarlıktan anlamayanın kitap çıkarmasına anlam veremiyorum. Çok mu geri kafalıyım
Bugün okulda arkadaşlarla aynı konuyu konuştuk. Hatta bir arkadaş bu ne be herkesin hayatı film oluyor, dedi. Hayatı film olmayan ben kaldım. Burada yapımcılara sesleniyorum dkdkdkdj
Çeksinler böyle başarılara imza atmış isimlerin hayatını izlemek lazım binlerce çeksinler asla bunalmam ama ahmet kaya'nın ki çok fiyaskoydu filmin yarısında çıkmıştım
Filmin afişine Nusret'in bornozlu halini bastırsınlar.. Malum yatağa atlarken frikiklerin efendisi olmuştu kendisi.. ahs Keyifli akşamlar..
Şaka mı ya sinema sektörünü de rezil ettiler iyice. Kimsenin şahsına lafım yok ama birbirinin tekrarı işler seyirciyi üzer
parayı basayım hayat hikayem film olaun çünkü acıların çocuğuyum. Evet nusret bir sen fakirdin evet bir sen acı çektin.
Film olabilselerdi babam, annem, dedem, ninem daha kaliteli film konusu olabilirlerdi.
Kapicinooooo der bir de eti tokatlar tamam. Başarısı taktir edilesi imrenilecek bir abi de yani ete de öyle zulüm etmezsin:)
Boş insnaların hayatını değilde Kemal sunal gibi örnek alınması gereken insnaların hayatını film yapsalar keşke
Üretkenlik bitmiş..
Herşeyi tüketmeye yönelik bir çağ içindeyiz.
Birde insanlar bu tarz flimlere rağbet gösterdiği için böyle oluyor..
Kimse rağbet göstermese bu tarz flimlerin devamı gelmez..
.
Çünkü artık sinema sektörümde adam akıllı konu üzerinde seneryo yazacak kabiliyette kimse kalmadı işin kolayına kaçarak film adı altında reklam yapılıyor
Bence Cem uzanın da hayatının da filmi çekilmeli
senaryo zaten başndan belli bulaşıkçılıktan kebapçılığa et dövmeye yükselik
bizim millet bayılır böyle senaryolara biraz dramm fazlasıyla para ve lüks
al sana full gişeli bir film
Ben söyliyeyim lüks ve şatafatlı yaşamı kaldıramamış bunu abuk subuk hareketler ile dışa vurmuş et fetişisti..
Filmin özeti sanırım bu gitme ihtiyacı duymayacağım.
Ahahhah 😂 baktı ünlülerin hayatı iyi ilgi görüyor benim neyim eksik demiş Nusret Abimiz
Uretemiyorlar.. ne senaristler nede yapimcilar Türk sineması bitmis
Benim kaldı onuda erotikler filmler kategorisinde izlenebilir hayat bizide s iktir etti
Bi benim hayatimi film yapmadılar puüü yaziklar olsun
Biyografi filmleri de genel olarak aynı havada geçiyor zaten.
Bence cok enteresan oluyor kücüklükden bu raddeye gelmeleri. Insan ilham aliyor
Şu biyografi otobiyografi mevzusundan gına geldi. Gitmedim gitmiyorum o filmlere. Saçmalık oldu iyice. Armağan çağlayan vs izlemiyorum artık midem bulanıyor gördüğüm zaman merak da etmiyorum. İnsan işiyle yaptıkları ile başarıları ile konuşulmalı hayat hikayeleri ile değil. Nusret çok başarılı ama film vs olmasından sıkıldım artık.
Ayrıca nusretin başka mevzuları da var tabi kimseyi alakadar etmez nasıl böyle parayı bulduğu pr çalışmasını kimlerin yaptığı vs vs konuşursam içeri girerim
Yaptığı abuk subuk bir hareket sayesinde köşeyi dönen bir adamın hayatı neden film yapılır; gerçekten anlam veremiyorum... Bakalım kaç kişi izleyecek o filmi?
Katılıyorum size, alakasız herkes şarkı çıkarır, alakasız herkes ünlü olur, alakasız herkesin filmi olur. Tamam adam başarılı olabilir ama film yapılacak kadar nesi var yani?
Sıfırdan bir hikaye senaryo yazmaktan daha kolay çünkü. Sıfırdan yazmak için konu fikir üretmek lazım. Biyografi zaten hazır nasıl yaşamış biliniyor. Ufak düzenlemeler yeterli oluyor
Yani azimli, çalışkan, sempatik biri. Bulunduğu konuma en dipleri görerek gelmiş bir kişi. Saygı duyduğum iş adamlarından birisidir kendisi. Genede filminin çıkacak olması tuhafıma gitti.
Bir ton bilim insanı var çekilecekse onların hayatı çekilsin de millet biraz ilham alsın
Ben de film özlemi çektiğim zaman kendi hayatımı gözlerimin önünden geçirince bu özlemimi gideriyorum
Ne hayatlar var kimse bilmez
Bir bu o. cocugu kalmıştı oda oldu memlekette ne kadar kardeşim varsa ünlü oldu arena gibi Şahan Gökbakar cem yılmaz gibi o. cocuklari
Dediğime geldiniz mi şimdi? Ben bunu müslüm çıktığında da söylemiştim. Biliyorum çünkü 5 para etmez yapımcıları.
Yapımcıları da baya sorunlu insanlar özellikle mustafa uslu
Adam inek le Meshur oldu filmdede Inekler oynamazsa gitmem, memleket Elden gitmis kasap et derdinde koyun can derdinde
İsteyen herkes kendi hayatının filmini yapabilir. Bir çılgınlık yapıp filmi izlememeyi seçebilirsiniz.
Türkan SAYLAN ın ya da vefat eden eski TEMA vakfı baskanı Hayrettin beyin neden hayat hikayeleri yok? Var mı?
Bu adamın neyi film oluyor ya?
Nasıl kolundan tuz döküp PR yaptığı mı?
O kadar kaliteli insanın hayatı varken ne diye kalitesizlerin hayatı film oluyor anlamış değilim.
Evet
barış manço cem karaca erkin koray erol büyükburç sezen aksu selda bağcan yeliz şenay tülay özer kamuran akkaor emel sayın neşe karaböcek yıldız tezcan ne kadar eski sanatçı varsa hepsinin yapılmalı
Eski önemli insanlarin biyografileri daha ilgi çekici.
Bunu da başimiza ünlu yaptilar ya diyecek bisey yok
filmi okullarda ders olarak gösterilmeli sıfırdan zengin olup leonardayla fotoğraf çekinen tek Türk.
zengin nin hayatı değil garibanın günlük yaşam mücadelesi film konusu olmalı hergün bir dram çıkar
Nusretin nesi ilginç anlamadım. Konuşmayı bile bilmiyor adam. Sanki facebook kurdu adam
Nuster dünyaya açıldığı için türk film sektörüne katkısı olabilir bu filmin.
Sacmaladilar benim film olsa rekor kirar nasıl dolandırıldı 😂filmin adı tescilli canım
En azından Enes Batur'un filminin çekilmesi kadar absürt değil diyerek kendimi teselli ediyorum. dd
Bnim hayatimida anlatsınlar belki 3-5 kuruş benimde cebime girer 😂😂😂
özele bakman mumkunmu acaba
Sırada biz varız hazır olun! Bir youtuberın hayatı. Hemde çok normal hayat😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?