ülkücüler ve milli görüşçüler arasında ne fark var?bir farkları varmı?
Bir fark yok
Tek yönleri iki tarafta islamcı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
islam gibi davamız yoktur diyen türkeşin yolundan giden ülkücülerle
https://www.youtube.com/watch?v=0K5AxJoTqr0
davamız islam birliği diyen mücahit erbakanın yolundan gidenler arasındaki farkı göremedin mi ?
ve mekanı cennet olasıca merhum şehit Muhsin Yazıcıoğlunun nizami alem ülkücülerini sakın türkeşcilerle karıştırma..
satma yok arkadaşım hocanın partisi kapatıldı erdoğanda yeni bir oluşumöm için kollatı sıvadı aç oku çalıştır araştır. tarih müfredatlarda yalan...
videoyu izliyedinmi bak oarada erbakan tayyibin ne oldugunu neye hizmet ettiğini anlatıyor
inanmak istediğine inan zira hepimiz öyleyiz hadi selametle.
işine gelmedi evet
işte bende onun için istediğine inan dedim işine gelmez senin
Milli görüşculer islamcidir vatani icin ilk olarak islami gorurler ve ne hikmetse bize dinimizi yasamamizi veren ve ulkemizi veren M. Kemal Ataturku sevmezler alperenler basi cekiyor ama MHP ye baktigimiz zaman Türk, İslam birligi osmanli selcuklu hepsini kucakliyor arasindaki fark bu.
Milli görüşçüler hertürlü insanın yaşadığı memleketi dini ibarelerle yönetebileceğini zannediyorlar. Ki bence bir memleket dinle yönetilmez.
Ülkücüler milletinide toprağını da devletini de seven insanlardır. Ki bize de, vatanını milletini seven adam lazım.
ülkücülerde dinci ama
nasıl kurulmaz
ben diyorumki mhp tabanı kemik oyu islamcıdır osmanlıcıdır
sen hiç ülkü ocaklarında mehter marşları dışında onuncu yıl marşı duydunmu partinin amblemi bile üç hilal
ben duymadımda
İslamla yönetmekten kasıt burada böyle yazıyor diye değil milli görüşün kurucuları islamı önce kendileri yaşamış sonra etraflarına aktarmaya çalışmışlardır bunu da bu farz diye yapıcaksın demekten ziyade bilimle mantıkla açıklamış islami boş bi kalıp olarak yansıtmamışlardır günümüz temsilcilerinin de o şuurda olması gerekiyor
Arap çakması ideolojilerle türklüğü kirleten siyasi görüşler
aynı mı diyosun
Cevap
4Cevap
Kıyaslanamayacak iki farklı görüş. Ne benzerliği olabilir ki?... Zaten ülküçülük diye birşey kalmadı. Çürüdü bunlar. Olmamalı da zaten.
türk-islam diyorlar ya iki tarafta ondan
ülkücü sitelerde islami paylaşımlar türklükten daha çok ama
ülkücülerin attıgı slogan ne peki "kanımız aksada zafer islamın" diyorlar
Yanlış yerde doğru şeyi söylüyorlar. Oradakilerde ve söylediklerinde bir sıkıntı yok zaten. Zaten bizim problemimiz bu. Söylediğimiz ile yaptığımız uymuyor. Yapboza yanlış parçayı sokmaya çalışıyoruz hep. Bu ülkeyi ve ülke insanını çok kurcaladılar. Bizi çok bozdular. Yazılımı kurcalanmış bozulmuş bir bilgisayar gibiyiz. Hep bir hata mesajı, çakışma mesajı veriyoruz anlayan yok. Biz ne hala geldik görün artık... Çok üzülüyorum...
Bu iki ideolojide Islamcıdır fakat Ülkücüler TÜRK Birliğini Savunur Milli Görüşçüler ISLAM Birliğini .
biri diğerinden daha şey:)
ney
islami oldugda biliniyor net hemde
nasıl yahu 1980 öncesi ülkücüler komünistlerle nasıl çatışmış biliyomusun .d? ülkücülr sokaklarda "kanımız aksada zafer islamın" derken "müslüman türkiye" derken komünistler camilere saldırmasın diye cami önünde nöbet tutarken milli görüşçüler evinden dışarı çıkamıyomuş .d
ben görüş olarak sordum ama. sen hangi partilisin
nerelisin 12 eylül öncesini biliyonmu
tamam iyi günler .d
bıktınmı .d
Biri tek kelime diğeri iki kelime.
sadece farkları bu mu
mmmm diğer.
needen
Bir fark yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar