Gaziantep insanı nasıl olur Kayınvalidemi daha görmedim merak ediyorum hani kalıplaşmış illerin insanları vardır ya çok merak ediyorum ne derler bu gaziantepliler için
Cevabın nedir?
ya arkadasım simdi sana diyecekler ki antep metropol oldu antepte antepli kalmadı, antepte yabancılar cogaldı ondan ahlak bozuldu asla kendilerine laf ettirmezler onlar için sag sol boktur, ama asıl antepliler çok kötü insanlardır yani seni kayınvalidegin hatta evlenecegin adam kullanacak, paran varsa parana bakacak, hatta bir antepli evli oldugu halde sırf para için seda sayanla bile cıkmış karısı bişey dememiş derisi kalınmış para için susmuş yani antepli cigeri beş para etmez almak istedigini almak için her b"klugı yapar, kenan dogulu falan dogulu ailesi avşar ailesi aslen anteplidir ama huyu b"ktur burak özcivit bugün para için araplara bile vermiştir, yani diyecegim oki bunların yemegi beş para etmez ama sırf yemegim cok gisel o 5 kilo o 10 kilo aldı neden? cünkü yedirdik, herife zorla yedirmişler, adı misafirperverlik adı altında halbuki yalan reklam yapmak içindir o, sırf aaa bak çok gisel yemekler yaptım yersin doyarsın kusana kadar zorlarlar mide zafiyeti gecirirsin kusarsın mahvolursun ne antepli ailesini severim ama ne de insanını haa gercekten güzel lokantaları kebabcıları vardır, ozellikle asagı carsı ya da ibrahimli gibi falan yerlerinde ama evlerine gitme insanlarını tanıma cok cok nefret edeceksin.
338 Yorumla- +1 yıl
birde sanırım antepliler dogurmus dogurmus yoruma atmış ya da dogurmus dpgurmus sokaga atmış heryerden cıban gibi cıkıyolar ayy türegim kaldırmıyo antep kusucam fostık bunların degil ha cevre illerden urfadan falan cok geliyo ya da irandan sandıgınız kadar malzemeler pahalıda degil ama antepli dürst iş yapmaz malatyalılar gibi kandırmayı severler paranızı calarlar yerlerde yerler naksan nakıpoğlu yani fetodan baya para kazandı kaçtı antep aç kaldo antepliler genelde kaçakcılıgı vergi kacormayı dürst calısmamayı sever senin yanlısını gorurse yüzüne yüzüne vurur ama cuvalla yanlısı olan kendilerinindir saklar asla soylemez hatta yalan bile soyler çigene gibiler zaten buranın cingene kızları meşhurdur, sakın gelme git kaç kurtar kendini ben yanlış yaptım sen yapma, sen hasta olursun hastalıgına bile geçmiş olsun demez kötü laf ederler hele buraya geşen eşazıglı kızlar var onların kızlaro daha yaman bir kürtler kürtler kötü demiyorum ama bir çakallar diyim alttan alttan iş yapıp cirkin davranırlar aklın hayalin durur korkarsın
- +1 yıl
Senin bu kadar destanlar yazmadandan belli ki yaran var genelleme yaparak bir milleti ezemezsin seninde ne olduğunu bilmiyoruz kelime kasarligi da yapma basindan geçen olaylarıda insanlara yansıtıp kötü aktarma senin o çingene dediğin kızlar emin olki senin gibi ekmek yediği yere sıçmaz
- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın be. Antepte insanların değeri para ile ölçülür insanları kimsenin iyiliğini istemezler. Genellikle işleri düşmediğinde insana selam bile vermezler. özellikle kadınları paracıdır. Oturdukları evleriyle, bindikleri arabalarıyla hava atmayı çok severler. Maddi yönden tutumlu insanlara kötü gözle bakarlar küçümserler onun iflas etmesini, paraya muhtaç olmasını isterler. kimse bana hepsi öyle değil diyemez Antepli ve kilislilerin hepsi bu yazdıklarım gibidir. Antepte doğdum büyüdüm aslen Antalyalıyım 25 senedir antepteyim.
- +1 yıl
Sen kaç kuruş edersin yalancı
- +1 yıl
sen anteplilerin pisliği gelemen kıskanç haset dolu salak seni
- +1 yıl
Ayip ettin bizi kaybettin bee antepliler aslında o kadar kotu değil bence yani o kadarda paraya düşkün olamayız dicemde sende haklısın Gaziantep kaçakçılıkla bilinen bı şehir hirsizlik falan filan en çok orada var ama genede en azından bu vicdanımız insanligimiz var para seviyoruz diye bizi kötüleme rica ediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılInsandan insana değişir başka şehirden göç olarak geldiyse seninkinin ailesi diyecek bir şey yok ama yerli Gaziantepliler çok çok iyiler bende antepliyim merak ettiklerini sorabilirsin
70 Yorumla
+1 yılla yorum bir kere bu aptalların sözüne inanma antep erkekleri de antep kızlarıda bir başkadır bacım kızlarından antep erkegi hariç hiç bir ilinden gelipde alamassın imkansız vermezler döverler hatta bir tek anepli erkeklere telefon numaralarını verirler erkeklere gelince bir kızı gönül tahtına koymussa bildi o kız artık onundur kimseye vermez bırakmaz o kadar çok severki anlatılmaz ama bir kötü huyları varki aboooww kızlı erkekli bir kıskançlar öyle böyle değil kızındanda erkegindende yemeık tarifi isteye bilirsin ikiside sıralıyacaklardır hatta erkekelr 1 tık daha öndedirler erkekleri genelde 1.65 ve 1.90 an bile olan var ben 1.81 im kiloları genelde 80 90 olabiliyor antepli oldukarı için çok yerler yemeyi çok severler aynı zamanda yedirmeyi de antepli erkek arkdasın varsa çok şansın var yemek yaparmısın dersen sana ziyafet hazırlar öyle diyim anlatmaya üşendim şimdide bu asalaklara inanma çöplük falan filan insanları pırıl pırıl
74 Yorumla- +1 yıl
sakın sakın la yorumla baslamıs antep holiganı bir başkadır diyor antep kadınları seni kullanır canım sakın inanma antep erlegi de oyle birbirilerini oyle yetiştirmişler cünkü antep erkekleri berbat insanlardır hiç incelik bekleme bıral bunlar kendi içlerinde cogalsın, zaten antebün zenginide antepte kalmadı gelin gitceksen zenginlik için hiç onermem, cünkü bazı salak insanlar bun yapıyo bu insanların huyları cok kötü antep cok kötü yemekleri cok harika degil yağ kuyruk ve berbat seylerle bogusacaksın birde üstüne zorla yemek yedirip kilo aldıracaklar hiç degerin olmayacak birde antebi yemegini cok sevdigin için güya kilo aldırttıklarondan bahsedecekler reklam için uzakdır canım yazdıklarında hiç bişey yok ama bak bu adam bosuna alınganlık yapmıs mesela seni sıkıstırmak için canım antalyalı bul kendine güneydoguyu boşver yapma bu hatayı
- +1 yıl
@rınrınrun gene karsima çıktın senin kadar fransızlar uğraşmadı anteple içimizdeki hufeli seni kimse zaten antep erkeklerinden bahsederken nazik veya kibar demedi ama söyle düşünürsek İstanbul ağzı yapıpta içinde kahbe bizans yatan insandan iyidir insanın özü neyse odur trabzon şivesine yatıp kalkıp översiniz zorunuzami gitti antebin şivesi her ilin kendine göre örf adeti var şivesi var sana bu konu hakkında yorum yapmak düşmez yaralarinida git başka yerde kabuk baglatttir herşeyi duymuşsun ama şunu duymamışsın demekki bir antepli memleketine laf soyletmez
- +1 yıl
@rınrınrun oyyy aceba antep yemegi eline geçse de her gün o beğenmedigin amtep yemegini öküz gibi yersin sen kurban ol anteplilere uyuz
- +1 yıl
Heh canımsın parayı bizim ailede sever ama antepliler para için çok çalışır ondan şu an Antep zengin bı yer çünkü zamaninda calismisiz misal benim dedem Abdullah palaz anıl yerine çok önem verirdi internete yaz cikiyo zaten
Şimdi Gaziantep dediğin yer 2 milyon nüfuslu bir metropol.
Adam gelmiş diyarbakır'dan, urfa'dan, malatya'dan Gaziantep'li olmuş.
Gaziantebin yerlisi dediğin insan %5 bilemedin %6 sen bu insalara bakarak Gazianteplileri yargılayamazsın. Gaziantepli bir kere kürt değildir. Memleket sevgisi vardır bir kere o adamda. Nüfusunun üçte birini (6317 kişi) şehit vermiştir antep harbinde. Elin vatansızı bayraksızı doluşmuş memlekete. Nüfusun %95'i antepli değil diyorum sana, sen gelmiş bana belki hayatında bir tanesini bile görmediğin (Hakiki) Gaziantepli için ''cok cahilce kişilikleri mağlesef '' diyorsun.
@rapsodi3811 Kusura bak sen tam bir o* çocuğusun.191 Yorumla- +1 yıl
Knk Gaziantep'in Şahinbey ilçesi kurt değil bir tek ben kürdum mesela ki has antepliyimde
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Öyle cana yakın öyle temiz terbiyeli insanlardır helal süt emmiş insanlardır her sene giderim büyükleri küçüklerini küçükleri büyüklerini bilir ha kayın validelere gelirsek bu devirde hiç bulamazsın öyle çilelisini ha diyorsan ki ben 88 yaşında kötü deneyimleri olan bir kayın valideyeye sahibim o zaman bir şey diyemem ama baldan tatlılar analı kızlı babalı oğullu öyle ki bir ihtiyaç durumunda hemen yetişirler cömerttirler yapılan iyiliğin kıymetini bilirler sadıktırlar ha bir de aç bırakmazlar kolay kolay elinden geleni ardına koyan insanlar komşuları ile sohbet etmeye doyamazlar kardeş gibidirler korur kollarlar zulme karşıdırlar temizlerdir tertipliler acınin iyisini yerler şerbetin güzelini içerler tatlısı tatlı mı tatlı acısı da ne acı neyse kısacası vatanın güzel insanları zaten şu vatanın her bucağında ne temiz insanlar vardır tabii insanın kötüsü de var Allah korusun öylelerinden her ne ise bir gün gelin gezip görün öyle güzel tabi sıcak bunalmak istemiyorsanız ilk bahar yaz arasında gelin iyi günler
10 YorumlaÖncelikle Gaziantepliyim ve Türk'üm şehir yerlisi olarak türk'tür nüfus olarak da %80 türk'tür 3 milyon nüfusu vardır şehirde Kürt Arap vardır fakat Bunlar gerçek Antepli değildir sadece dışarıdan göç almıştır Bir Antepli olarak şehir son derece modern ve güzel bir şehir Şimdi ben Antep'in kötü bir Mahallesi'nde yaşıyorum yani her türlü kavgaymış şuymuş buymuş olabiliyor bazen fakat Antep'in Elit yerleri de vardır Örneğin sosyal aktivite Yapabileceğin gezebileceğin arkadaşlarına takılabileceğin bir sürü güzel yer vardır yani ben de şöyle söyleyeyim Antep'in insanını kötülüyorlar bazen ben de onlara bir örnek vereyim Ben Antep'in kötü kavgacı pislik bir Mahallesi yaşayan bir kişiyim fakat Sana yemin ederim o Antep'in insanını kötülen kişilerden daha el etsem daha iyiyim Daha kibarım daha saygılıyım yani değişiyor bazen kavga ederim fakat yeri geldiği zaman kibarlığını ahlakımı hiçbir şeyimi bozmam yani bu Antep'te yaşayan insanların çoğunluğu genelde Öyledir zaten Antep'in insana türktür yani Antep'te insanlık olarak çok iyi bir şehirdir yani Mesela yemekleri çok güzeldir hayvanat bahçesi gezilecek güzel bir yerdir ve daha çok Nice parkların nice avm'leri alışveriş merkezleri eğlence merkezleri oyun yerleri bulunduran bir şehirdir Hani Bu şehirle ilgili atıp tutuyorlar ya Hepsi yalan Antep'in kötü yerleri de vardır iyi yerleri de vardır ama şunu unutma ki kötü yerlerindeki bir insanlar bile çok zarar verecek insanlar değillerdir yani Antep'te Elit semtler güzel saatler güzel yerler daha çoktur ve daha ön plana çıkmıştır
41 Yorumla- +1 yıl
Kürt daha fazladır reis yaa ben kürdum mesela tanıdığım anteplilerin çoğu kurt
Yani yargılamak olmaz ama her insan aynı değildir 5 parmağın beşide aynı değil iyisi de vardır kötü süde ben bir gaziantepli insan tanıdım eski sevgilim çok elli açık birisiydi aile saygıları çok vardır elli açık ama israf etmeyi sevmiyor lar yemeyi içmeyi çok seviyor lar ama benim bu eski sevgilim karakterini beli etti beni çok severken başka biriyle evleniyor ve bana etmedi hakaret kalmdı kıskançlı yüzünden çok da dayak yedim ama yani her insan ayni değil dir dedim gibi ben karaktersize çarptım gaziantepli arkdaş larım da var çok çok iyiler memlekete göre insan genelemesi yapmak doğru olmaz iyisi de var kötüsüde her şehirde oldu gibi 😉
73 Yorumla- +1 yıl
@rınrınrun napsinlar belli ki bakmislar ki senin gibi para yiyen ac gozlu doymayan biri ile karşılaşmıslar mecbur cimri davranmislar
- +1 yıl
@rınrınrun nerde cimriler fırına gittiğimde sen misafirsin bizden olsun diyip 2 tepsi Balcan verdiler
+1 yılonlardan incelik bekleme , insanca konuşmayı deneme anlamazlar...
cok cahilce kişilikleri mağlesef :)3917 Yorumla- +1 yıl
ben yaşadığım için biliyorum...
samimi söylüyorum genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama geneli öyle o yüzden umarım iyi biridir kaynanacağın yksa işin var iyi yönden bak :D ne kadar sabırlı birisin ona göre sevap kazanırsın çünkü gerçekten sabırının sınırlarını aşmış olucaksıun :) - +1 yıl
giyimin bile sorun olacak benden demesi :)
karşındaki kaynana olunca kinde beslesen susmak zorundasın .ben susmam ben böyleyim ben şöyleyim yooook :) - +1 yıl
:D ya arkadaşım iç anadolu insanıyla denize yakın kesimlerde yasayanlar kültür farkı vardır tabikii..
onu dengelemek lazım - +1 yıl
:) maalesef sizi yanıltmış gibi olacağım ama sandığından daha akıllı insanlardır.
- +1 yıl
ne kadarda dogru yazdigimi bir kez daha teyit ettiniz
- +1 yıl
Sadece Batı tarafı aydın kesim demi arkadaşım? Orasını burasını açan, dinle alakası olmayan sözde aydın kesim. Cahil olayına gelince emin ol orada senden çok çok kültürlü insanlar vardır ki bunlardan biri de benim o yüzden genelleme yapma doğru değil. Soru soran hanımefendiye gelince de her yerde iyi insan kötü insan vardır diyeceğim o ki kültürü sevgilinizden yeterince öğrenir ve ona göre davranırsanız hiçbir sorun çıkmaz.
- +1 yıl
rapsodi olacak köpek çiçeğine koyduğumun piçi antepliler annenimi sikti böyle konuşuyorsun cahil annendir bacım çocuğu
- +1 yıl
canim. sen bu içi fesatlara bakma antep insaninin geneli çok iyidir vee kaynanalara gelince o eski disiplinli kaynanalar yok tam tersine gelini ve oglu huzurlu olsun diye hep çırpınır hele de gelinini severse onsuz bogazinda su inmez emin ol
- +1 yıl
Anteplilerin dışı sert göründükleri ne bakma misal benim babam dilenci görünce hırka as falan filan alır her dilenci gördüğünde ama adam ufak bir şeye sinirlenir
Tanıdığım insanlar var. Aile olarak da çok değerli ve kültürlerini önemseyen yapıları var. Misafirlere karşı hürmetleri son derece güzel. Bence hiç karamsar olma..
64 Yorumla- +1 yıl
@rınrınrun ee demek ki sen herkese öyle yapiyosun ben anladim ki asip yalanci duzenbaz kotu huylu olan sensin herkeste kendini göruyosun çünkü salak şey
- +1 yıl
@rınrınrun senin anteplilerle derdin ne yaa sana dayayan bı Antepli şerefsiz çıktı die bizide kotuluyon
+1 yıl@rapsodi3811 Tebrik Ederim, Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz? @bnseemm Sizide Ayrıca Kutlarım İnsan Kaynanasını Ya da Bir Memleketin İnsanını Buradan Tanımlayabilir mi? Hadi Tanımladı Ona İnanır mı? Nesil Giderek Aptallaşıyor..
62 Yorumla- +1 yıl
adamsın lan bak adam çok doğru söylüyor kardeşim bakma sen bunlar mallar mal
+1 yılinanılmaz kişilerdir şöyle anlaıym. Ben bir antepliyim böyle bir insan değildir antepli gerektiği zaman konuşur gerekmediğinde konuşmaz bilmeden etmeden konuşma antep adamı sinirlidir ama tam manasıyla insandır hayvana gerektiği gibi davranır. Ve en önemlisi vatan aşkı en önemlisidir. ve bu arada sevdimi tam sever yarı yolda bırakmaz. Umarım anlamışsındır.
41 Yorumla
+1 yılYorumları okudum fakat insanlar bu kadar aptal olamazlar eic verdiğin @rapsodi3811 arkadaş resmen şaçmalamış.
Kayın validen hangi semtte ve mahallede oturuyor.45 Yorumla- +1 yıl
@ozkantep sen Antep'in neresindensin?
- +1 yıl
@ozkantepla yorum bende altta güzelvadide oturuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek kaliteli insanlar değilmiş bildiğim kadarıyla . özellikle erkekler.
3112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi genellemek yanlış olur . bir elin parmakları bir değil illa iyi insanlar da vardır içinde . tanımadan bilemezsin .
Cevap sahibi+1 yıliyi bir insandır belki dediğim gibi bilemezsin tanımadan .
Cevap sahibi+1 yılaynen . hayırlısı git bir tanış bakalım . belkide çok iyi anlaşırsınız .. kilo bile alırsın bir baktın :))
Cevap sahibi+1 yılyemekleri meşhurdur malum :)
- +1 yıl
iyisi de var kötüsü de var hangi şehrin bütün insanı dürüst ki ama anteplililerin geneli hem merhametli hem iyiler
- +1 yıl
@rınrınrun kalitesiz sensin hemde en adisinden
+1 yılBen Gaziantep'te yaşıyorum ve insanlarından hiç hazetmem zaten alışamadım buraya ama genellemede yapamam tabi iyi ya da kötü diye
130 Yorumla
+1 yılnefes alıp verıyorlar konusuyorlar yuruyor bole aynı sen gıbıler ya ınsanda yemezler
70 Yorumla
+1 yılAntebin yerlisi mi yoksa değil mi onu bilmek lazım önce
20 YorumlaBence memleketimizin insani Adamina göre.. iyiye iyi.. kötüye kötüdür. ve misafirperver sicakkanli paylasmayi bilen biriler.. nede olsa güneydogu insani baskadir:)
41 Yorumlagöbekli:)
o kadar yemek, tatlı ve kebaptan sonra hali ile göbek kaçınılmaz son :)40 Yorumla
+1 yılÇok basit tam bir pislikhane
345 Yorumla- +1 yıl
canım mal. Ben bir antepliyim böyle bir insan değildir antepli gerektiği zaman konuşur gerekmediğinde konuşmaz g t beyi bilmeden etmeden konuşma lan gewşek antep adamı sinirlidir ama tam manasıyla insandır hayvana gerektiği gibi davranır. Ve en önemlisi vatan aşkı en önemlisidir. ve bu arada sevdimi tam sever yarı yolda bırakmaz ve sen sen ol bilmeden etmeden birileri hakkında konuşma tamam mı lan yapppraakkk
:/ !!! - +1 yıl
Aptal herif Doğma büyüme istanbuldayim antepli dendiğinde akla direk kötü insan gelir ya
- +1 yıl
@rınrınrun siz batiyi mi övüyorsunuz her pislik batidan yayılmiyormu ulkeye övsugunuz o bati sokaklar fuhus yuvasi o bati sokaklari çıplak denecek kadar ahlaksiz giyinen kadinlarla. dolu sokak köşelerinde daha 16 17 yaşlarinda kizlari satan namusuz pezevenklerle dolu gerizakali anteplinin pisligi gelemen sen ahlak namus dürustluk konusunda
- +1 yıl
gel yerinde gor ondan sonra konus hele anteplileri kötülerimi yoksa yürekte dostluk birakicak kadar iyiler mi emin olun antepin insanin çogu dosttur
genellikle hayvan gibi olur
305 Yorumla- +1 yıl
canım mal. Ben bir antepliyim böyle bir insan değildir antepli gerektiği zaman konuşur gerekmediğinde konuşmaz g t beyi bilmeden etmeden konuşma lan gewşek antep adamı sinirlidir ama tam manasıyla insandır hayvana gerektiği gibi davranır. Ve en önemlisi vatan aşkı en önemlisidir. ve bu arada sevdimi tam sever yarı yolda bırakmaz ve sen sen ol bilmeden etmeden birileri hakkında konuşma tamam mı lan yapppraakkk
- +1 yıl
@mertannac1 21 Yıllık Antepliyim Bana mı Anlatiyn Yiğenim :D
- +1 yıl
sensin hayvan diycem de işte senin ne ladar bir mal oldugun burdan belli hayvani bile hor goren beyinsiz dangalak
- +1 yıl
sen kötüsen herkes mi kotu demek ki sende varmis kötülük
- +1 yıl
@ayyıldız27
İşte Bu ☝️ Arkadaş Gibi Olur :D
tostçu erol izle anlarsın
10 YorumlaBen sevmiyorum anteplileri.
242 Yorumla- +1 yıl
@rınrınrun tutan mi var defol git begenmiyosan dünya senin
çok iyi ve cana yakınlar
50 Yorumlacimri olur
241 YorumlaNeden orası peki