Bu sorunun tam tersi sorulmuş, ben de böyle sorayım dedim.
Neleri itici buluyosunuz erkeklerde, kızlar?
Neleri itici buluyosunuz erkeklerde, kızlar?
Yılışık ve tam tersi karizma manyağı fazla cool takılan erkekleri de sevmiyorum.
Göğüsüz adamlardan da nefret ediyorum.
hele şu sıralar gözlükleri ile foto çekip kendini çok yakışıklı olmuş sanan sapsallardan nefret ediyorum.
kadınları hep kafasında etiketliyen adamlardanda..
apaçileri saymasakda olur onlar tümden out.:)
say say bitmez :))
facebook'a göre mi bunlar?
Yooo gerçek hayattla ılıntılı..
Foto olayı sadce bır yansıması
hiç anası bacısı yokmuş gibi bir kız görünce yiyecekmiş gibi bakanlar,sakız çiğneyenler,kız arkadaşının yanında küfür edenler,yolda tükürenler, altın kolye takanlar,tırnak uzatanlar,ve (buda benim takıntım pembe renk giyenler) :)
Cok güzel yazmissin vallaha katiliyorum sana, pembe rengi giyen erkeklerden nefret ediyorum beeaa :D:D
tükürmek eli kolu acayip artiz artiz sallamak kaşları T yada m harfine dönüşmüş olanlar saçı sıfıra vurmuş ama sakalı kol kadar uzatmış olanlar konuşurken yada seslenirken lan diyenler aşırı yüksek sesde müzik dinleyenler ayrıca bu benim sorumdu sen remix yapmışsın :D
ben meleği çekici buluyorum, gerisini itici diyeceğim ama melekte şimdi kalkacak ve diyecek ki ...
:)
erkek miyim amca ben? erkekleri soruyoruz :D iki dakika da cinsiyetimi değiştin ya sağol. ne diyicekmişim ?
ben amcaya hiç pas vermiyorum ama hala peşimi bırakmıyor, sülük müdür, nedir?
neee ? bi amca sana da mı sarkıntılık ediyor ? gay mi ki :D
diyeceğin sözü söyledim:PPP
benim adıma konuşma cicim :D hiçte öyle bişey demiycektim...
bak hasta yataklara düştüm senin için, ne hallere koydun beni vicdansız:P
Geber :D
tamam, geberiyorum senin için:P
Ohh sonunda senden kurtuluyorum desene :D
bu kadar da acımasız olamazsın, ben senin için neleri göze aldım:)
Neleri ? :D
gebermeyi, überseksüel erkek olmayı, sevdiğim yalnızlığa veda etmeyi, sana sabretmeyi, o oo ooo, bak neleri almışım:)
bunları yengeye anlatınca ne diycek merak ediyorum :)
ya ben evli değilim:D
sen karıştırdın beni!
niye boşandınız :/
benim peder seni de yoldan çıkardı dimi
ya sen kimsin?
atıp tuttuğun halde tutturamıyorsun:)
nasıl tutturamıyorum :D ne oldu senin çocuklar hastanede yatmıyolar dimi artık,zırt pırt bişey oluyodu. valla kadınlara sarkıntılık etmenin cezasını senin çocuklar çıkarıyor:D
sen kiminle kafa buluyorsun, hangi çocuklar, ne hastanesi, sarkıntılık?
varya senin 2 tane çocuğun.. yoo kafa bulma gibi bi niyetim yok koymasaydın fotoğrafını,senin ahmet amca olcağını nerden bilebilirdim ,e napalım koy-ma-say-dın !
söylemediğin takdirde son mesajım ve engelleneceksin;
atıyorsun, sen kimsin?
engelliycek misin ?hadi ya :D tamam,engelle :D söylemiyim en iyisi.
Cevap
2Cevap
Göz altlarına aydınlatıcı kullanan, yüzüne şeffaf pudra geçen, dudaklarına hafif renkli parıltılı bir şeyler süren, kaşlarını belirgin bir şekilde alan, göz kremim yine bitti kaosu yaşayan erkekleri fazlasıyla itici buluyorum.
* homofobik değilim. (zaten onlar bunu açık açık yapıyolar,lafım onlara değil)
doğal olcak dimi erkek?
kesinlikle dürüst olmaması en önemlisi..tabiki dış görünüş olarak da kro diye tabir ettiğimiz tiplerin özelliklerinden (beyaz çorap, altın saat, vs...) en az birinin bulunması bile çok çok itici bir durum
geçen biri yere burnunu sümkürdü alahım nasıl bunlarla aynı dünyada yaşıyoruz dedim
Kaba ve konuşmayı becerememesi bir erkegi göğün tepesinden yerin dibine bir anda indirebilir
laubalı hareketleri herzaman itici bulmusumdur.
herkez yerini ölçüsünü bilmeli
altın kolye yada küpe gibi takılar takıp g...tü kalkıtlar..birde burnu havada zenginler var...
abaza ve krolari sevmiyorlar o kesin
Jöle sürenler gerçekten itici..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar