Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi vampir filmi hangisi? Vampir filmlerini seviyorum, o yüzden öneri bekliyorum. Vampir filmleri önerileri neler?

Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi vampir filmi hangisi? Vampir filmlerini seviyorum, o yüzden öneri bekliyorum. Vampir filmleri önerileri neler?

Selam.
Benim için sinema tarihinde her zaman ilgi çeken ve büyüleyen bir tür vampir filmleridir. Geceleri avlanan, kan emen, güçlü ve ölümsüz varlıkların olduğu varlıklar nedense fazlasıyla ilgimi çekiyor. :D Ben size şimdi tüm zamanların en güzel vampir filmlerini önereceğim.

Sakin bir akşam yemeği partisine gitmeniz için gizemli bir davet aldınız diyelim. Gider miydiniz? Eski arkadaşların yeniden bir araya geldiği bir akşam yemeği partisinde gelişen olayları izleyeceksiniz.

Los Angeles sokaklarında taksi şoförü olarak çalışan Benny karakterinin olaylarını izleyeceksiniz. 2 tane seksi yolcuyla karşılaşıyor ancak yolcuların vampirler olduğunu fark ettiğinde işler karışıyor.

Bir nadir kan hastalığına çare bulma arayışında kendini bir dönüşüme uğramış vampiri göreceğiz. Ünlü Marvel karakteri Morbius'un hikayesini izleyeceksiniz. :) Güzel vampir filmidir.

Klasik Drakula hikayesinin yan karakterlerinden Renfield'a odaklanacağız. Karanlık efendisinin emrindeki bir köle olmanın zorluklarıyla baş etmeye çalışıyor. Bu sırada da komedi ve korku öğelerini izletiyor.

Vampirlerin geceleri avlandığını düşünür müsünüz? Bu flim gün ışığında avlanan bir vampir avcısını bize gösteriyor.

Bir baba vampir ve bir anne insan olan Harlan karakterleri mevcut. Harlan'ın karanlık dünyayla savaşını ve kötü güçlere karşı verdiği mücadeleyi göreceğiz. :)
Sevdiğim vampir filmleri isimlerini söyledim. Umarım beğenirsiniz. :)
alacakaranlık kadar iğrenç bir film görmedim, en iyi vampir filmi underworld.
benim diziler daha çok hoşuma gidiyor.
Vampir dizileri:
Underworld
bak o kalite bir film
Her serisi ayrı ayrı kalite
Cevap
14Cevap
Vampir konulu filmleri değil ama dizileri izlerim ben çoğunlukla. Film olarak Alacakaranlık izledim. İlk izlediğim yabancı film serisiydi hâttâ. Dizi olarak: The Vampire Diaries, The Originals, True Blood, A Discovery of Witches. Sonuncu dizide avlanma sahneleri yok. Vampirliğin adı var sadece. Ama güzel dizidir, tavsiye ederim.
Vampir filmi pek izlemedim açıkcası ama bu gün vizyona yeni giren bir vampir filmi izlemeyi düşünüyorum.
karanliklar ülkesi sonrada alacakaranlik vampir akedemisi diye film cikmis onada bakicagim:)
karanlıklar ülkesi tabiki ama burada eminim alacakaranlık çıkar daha romantik diye
millet alacakaranlık diyince benim kusasım geliyor nedense ya :D
Lise yıllarında en sevdiklerim True blood, The originals, The vampire diaries , Legacies tabi ki tvd seri devamından bunları çok severdim
tek kelime ile underworld. 4 seri
Vampire Hunter D ve kitap serisi
Alacakaranlık ve Karanlıklar Ülkesi serisi
tabiki balade en babası ve en iyidi
karanlıklar ülkesi serisi,alacakaranlık serisi
Blade ve Karanlıklar ülkesi.
Blade 2 aralarında en sevdiğim
Alacakaranlık ve Abraham Lincoln güzel filmlerdi
kıtlayan vampirin son taksiti
blade yi biliyorum bir tek
Alacakaranlık izle
Alacakaranlık