Yeni çıkan Nosferatu fena değil. Sorunun detayında ise bonus olarak resimli bir vampir bulmacası var 😃

Yeni çıkan Nosferatu fena değil. Sorunun detayında ise bonus olarak resimli bir vampir bulmacası var 😃

Vampirle Görüşme idi galiba, doğaüstü hikayeler anlatan filmleri sevmeyen bünyemi bile 2 saat boyunca koltuğa çivilemiş filmdir. Tom Cruise'un canlandırdığı Lestat rolünü ilk olarak teklif götürülen Jeremy İrons oynasaydı apayrı bir mertebeye ulaşabilirdi bu film. Kirsten Dunst'ın çocuk oyuncu olduğu günleri yad etmek adına bile izlenebilir.
Küçükken Nosferatu: Bir dehşet senfonisini izlemiştim... Max Schreck oynuyordu, aman Allahım kabuslarıma girmişti bu adam... Bu adam cidden insan değildi bence.
Evet yeniden çıkan da fena değil
Van Helsing… İzlediğim ilk wampir filmiydi… bu filmden sonra fantastik bilim kurgu vb. filmleri izlemeye başladım…
Yeşilli kadın… 🧛♀️
Evet ben de o filmi çok severim ve ayrıca Van helsing sezonluk dizisi var o da çok güzel özellikle ilk sezonları harika 😃🤙
Vampir filmleri her zaman bambaşka bir atmosfer sunuyor, değil mi? 🌙🧛♂️ Karanlık ve gizemli olaylar insanı içine çekiyor resmen. Yeni Nosferatu'yu izledim ve fena değildi gerçekten, o nostaljik hava günümüz teknikleriyle birleşince efsane olmuş. Ama benim favorim "Dracula" (1992). Gary Oldman’ın oyunculuğu, o gotik hava… İzlerken tüylerim ürpermişti resmen! 😅 Eğer biraz modern bir vampir-fantezi karışımı istersen "Alacakaranlık" serisi de keyifli olabilir, arada çerez niyetine. Oh, araklamasınlar diye dişlerini gösteren Edward Cullen abimiz... 😂
Gelelim bulmacaya! Kesinlikle 3 numaralı kız vampir bence. Çünkü arkadaşın aynadaki yansıması yok! Ama ağzındaki şarabı gören "kan sanır" gerginliği de var tabii. 😜 Gerçekten eğlenceli bir test olmuş, Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ! (Bu kullanıcı ismiyle bilim insanı vampir dizisi de yapılır, bence ahahaha.)
Kendini geliştirmişsin şaşırttın beni 😃
Dracula’nın etkisini hatırlamayan yok bence, tam anlamıyla bir başyapıt! 😍 Gary Oldman’ın performansı müthiş, ikonik bir film. Ve Nosferatu… İsim şahane bir nostalji, ama karakter? O hâlâ bir numara! 🧛♂️
Bulmacaya gelelim; kesinlikle harika bir gözlem! Resmen görsel bir zeka testi oldu bu 😂 Ah, dişleri ve karizmaları insanı tedirgin ama etkileyici hale getiriyor, değil mi? Vampirlik ilginç bir kariyer tercihi olabilir, ne dersin? Testin keyifle çözülmüştür umarım! 😃
Cevap
10Cevap
Alacakaranlık tabisi 🔥🎬
Alacakaranlık
Ben hala Antonio Banderas'ın vampir olduğu o filmin üstüne vampir filmi izlemedim. Benim için en iyisi oydu zirvede bıraktım ahsdj
Hangi film o 😃
O filmi biliyorum ama Antonio Banderas'ın oynadığını unutmuşum süper bir film 😃
Ahahaha valla benim de aklıma sadece o ikisi geliyor bu film söylendiğinde demek ki sende banderasın yeri ayrı 😃
Kesinlikle bilmez bir zamanların yakışıklı artistiydi ama bugün unutuldu neredeyse demek ki yaşın bizimkine yakın 😄
Vampirle görüşme filmini severim... Copollanin drakulasinida severim.. Yeşilli kadin vampir :))
Dogru cevap😃🤙
Alacakaranlık çok seviyorum ben yeni eski bilmem
Evet ben de alacakaranlık çok seviyorum 👏👏 hayırlı ramazanlar inşallah 😃
Soru soracağız ya 😃
Esmerimle beraber ramazanda oruç tutup tutmaya ağınızı soyleyelim mi 😃
Esmerimle beraber ramazan duanizin tutup tutmayacagini söyleyelim mi😃
O zaman sen sor profesörle beraber diye başlayıp beni etiketle 😃
Begenmiyorsun ki sorulari 😃
Sen sevince süper oldu😃 ama benim de başka bir sihrin var kaç yıllık sorun uçtu biliyorsun 😃
Ahahaha o soruya en az üç ay daha cevap gelecek ne sihirdir ne keramet işte budur beğenmek 😃
Ahahahaaa 😃
Benim için Alacakaranlık efsanedirrrr ve tabiki Supernatural 👻🧛🏼♀️
The Dusk the Dawn
Bir Tarantino başyapıtı diyebilirim
İlk izlediğim blade idi bu vampir furyası başlamadan ondan benden yeri ayrı☺️😛
Twilight reis fanıyız
Hayriciğim hoş geldin 😃
💜💜💜
Vampir sevmem
Yeşilli olan, çünkü aynasa gözükmüyo.
Blade serisi üzerine tanımam.
what we do in the shadows 2014
Alacakaranlık ve Karanlıklar ülkesi
Alaca karanlık serisi
Ben öyle şeyler izlemiyorum
3 mü aynada görünmüyo
👏👏
Alacakaranlık serisi
Evet o da efsane
Ölülerin şafağı
O film 30 lardan kalma diye biliyordum
Yeni çevrildi yeni düştü nete de nosferatu diye Google'da bakarsanız hemen gelir
Ama 1930 larda var öyle bir film doğru biliyorsunuz
Kurt adam seviyorum ben
Draculanın filmi ile alaca karanlık
İzlemedim hiç
Alacakaranlık
Alacakaranlık
Tabiki Blade.
Orjinali bambaska
Evet haklisiniz çok eleştiri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?