Evet fakat el yatkınlığı var onlarda. Ben kopyalamadan iyi bir şey çizemiyorum, asıl isteğim kafamdan geçeni kağıda dökmek. Öyle bir his ki bu; bir gün yaparsam sevinçten ağlayacağım yani. Fazla uzadı, neyse teşekkürler.
Ewladım, ben "resimciyim" beni dinle ahsgjssj. Önce biraz teknik öğrenmen lazım, bol bol çizim yap. Çizim yaparken sıkılırsan o iş biter. Severek yapman lazım. Biraz daha pro olmak istiyorsan eğer, eğitim şart.
Aslında kağıt üzerinde kendimi geliştirip daha sonra bilgisayar ve çizim tabletiyle ilerlemek istiyorum. Bu konuda bilginiz var mıdır? Sizi de yoruyorum ama bilgili birisi olunca kendimi durduramıyorum.
Dijital çizimi çok severim. Bir tabletim var, tam dört senelik, hâlâ sağlam. :) Dijital çizim yapmak daha avantajlı. Boyayla yorulmuyosun ve hataları geri alabilme imkanın oluyor tabi. Paylaşımı da kolay üstelik. Elin çizim yapmaya alıştıktan sonra tablet al, tablete de hemen alışılmıyor; ama bir alışınca da vazgeçemiyosun xD
Kocaman, sevgi ve minnettarlık dolu bir teşekkür ediyorum. Elim ısındı videoları da izliyorum şu anda. Kağıt, kalem, zihin hazır. Gerisi gelir zamanla.
Mesela ben de amatörce çiziyorm devamlı resim yapıyorm her gün gelişme farkettm kendimde bir de ben anılın kaleminden diye bir youtuber var onu izliyorm hep
Çizim tekniklerinin anlatıldığı eğitici videolar ve kitaplar var, onlardan faydalanırsan belki yardımcı olabilir. Udemy'i araştırmanı öneririm, ucuza güzel eğitim videoları oluyor orada. Ya da imkanın varsa kesinlikle bir kursa git derim.
En İyi Cevaplar