Bir An Gel
Söz:Gülşen Müzik:Gülşen-Ozan Çolakoğlu
Gülşen'in Önsöz(2009) albümünün çıkış parçası. Gülşen bu albümde cover hariç bütün şarkıları kendi yazdı ve besteledi. Gülşen için 'Önsöz' yapılacak şeylerin başlangıcı anlamına geliyormuş. Daha çok yazacağım şarkı var içimdekileri susturamıyorum diyerek anlatıyordu bu albümü ve gerçekten de bu albüm 'Önsöz'üymüş Gülşen'in :)
Seyre Dursun Aşk
Söz:Gülşen Müzik:Gülşen-Ozan Çolakoğlu
Gülşen'in kaleminden çıkmış en güzel en temiz parça bana göre en sevdiğim şarkı. Ozan Çolakoğlu'nun ilk albümü '01'in çıkış parçası(2012). Gülşen bu şarkısı bir sene de ve Ozan Çolakoğlu'ya ithafen yazdığını söylüyor.
Ozan olmasaydı bu şarkı olmazdı!
Acısı Bile Bal
Söz:Gülşen Müzik:Gülşen-Ozan Çolakoğlu
Gülşen'in 'Beni Durdursan Mı?' (2013)albümünün hareketli parçası gizli hitlerinden.
Büyük Hatırın Var
Söz:Gülşen Müzik:Gülşen-Ozan Çolakoğlu
Bu şarkıya neden klip çekilmedi anlayamıyorum. Gülşen'in son albümü 'Bangır Bangır'ın (2015) gizli hitlerinden bu şarkı da.
Bir elin nesi var? İki elin sesi var!
Adlı bencemde de bu konuya değinmiştim. Gerçekten gerçek sanatçılar birleşip bir şey yaptığında tadından yenmiyor.
Görüşmek üzere :*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar