
Kitap okumak güzeldir.. Okuyun, okutturun! Kelime hazneniz genişler, daha kültürlü bir insan olursunuz, boş işlerle uğraşmazsınız.. Bunlar sürekli duyduğumuz laflar olabilir ancak gerçekten kitap okumanın sayısız faydası var. Neyse çok uzattım, bu bencemde beni en çok etkileyen kitap karakterlerini ela alıyorum. Umarım beğenirsiniz. :)

"Gizemli Adam" kitabından "Hawk" karakteri başına buyruk, özgür ruhlu ve sevdiğini tam seven bir karaktere sahiptir. Aşka inanmıyorken bir restoranda gördüğü kadın onu tamamen değiştirir ve hayatını onu korumaya adar. Kadın adam hakkında hiçbir şey bilmemesine rağmen, Hawk kadınını sonuna kadar sahiplenir ve korur. Buyurgan olması, sevdiğini sonuna kadar sahiplenmesi, kendini tamamen onu korumaya adaması ve onun için her şeyi yapabilecek kapasitede olması beni gerçekten çok etkilemişti.
Kitabın tanıtım videosu;

"Tutkunun Sırrı" kitabından Vikont Downing son derece zengin ve varlıklı bir adamdır. Kitapçıda gördüğü Miranda'ya kapılır ve öykü böylece başlar. Aralarında ekonomik sınıf farkı olması skandallara neden olurken Miranda'ya olan tutkusu bir gün olsun azalmaz ve aşkta sınır olmadığını bizlere bir kez daha hatırlatır. Gayet değişik ve etkileyici bir karakterdi.

"Bir Yumak Mutluluk" kitabından beni en çok etkileyen karakter Carol Girard olmuştu. Eşine çok bağlı oluşu, bebek sahibi olmak için çok çabalaması ve iki kez başarısız hamilelikten sonra savunmasız bir bebeği kendi bebeği gibi sahiplenmesiyle bana göre kitabın en muhteşem karakteriydi.

"Siyah Kuğunun Yükselişi" kitabından Garet James, 400 yaşındaki vampir Will Hughes'ı tek başına New York'tan Paris'e kadar aramaya koyulmuştu. Bu sırada karşısına çıkan gizemli yaratıklarla olan zorlu mücadelesine rağmen amacından şaşmamış, cesur bir şekilde amacı doğrultusunda ilerlemeye devam etmişti. Bu yönüyle etkileyici bir karakterdi.

"Kimi Öptüğüne Dikkat Et" kitabından Roth karakteri Layla'nın bütün hayatını değiştiriyor, Layla'nın şimdiye kadar bildiği bütün doğruları yıkıyor. Roth iblis olmasına rağmen Layla'yı etkilemeyi başarmıştı.. Bu da onu kitabın en ilginç karakteri yapıyor.
Kitabın tanıtım videosu;
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ediz çağıran yabancı :D :D :D
cok iyi yazmıssın begendim