Nedense bu tür kitaplar okumak aşırı hoşuma gidiyor, güç alıyorum sanki o sayfalardaki enfes sözlerden. Bu bencemde size ' Ya Nasip ' kitabını tanımanız, okumanız için biraz içeriğini, biraz da size neler katacağını yazacağım. Keyifli Okumalar :)

Öncelikle hikayede Hira & Yusuf aşkı anlatılıyor. Her şey Hira'nın Yusuf'un parmağında evlilik yüzüğüne benzer bir yüzük görmesi ile başlıyor diyebilirim. Hira dininden biraz uzaklaşmaya başladığı sırada en yakın arkadaşı onu arayarak "Umre'ye gitmek ister misin?" diyor ve Hira Umre'den dönüşünde bambaşka, dinini daha fazla tanıyan bir insan oluyor. Sonrası kitapta kalsın bence çünkü en güzel yerler o kısımlar :)

Bu kitap benim Peygamberimizi (s.a.v) daha iyi tanımama sebep oldu diyebilirim. O zamanlarda müslümanların ne zorluklar çektiğini, peygamberimize ne işkenceler ettiklerini sürükleyici bir şekilde aktarmış Osman Sungur Yeken.

Bu kitabı okuduktan sonra kaybolmuş umutlarınız tekrardan yeşerebilir...

Bir de, kitabın bazı yerlerinde Allah'ın var olduğunu açıkça kanıtlayan güzel kısımlar var. Ateistler alıp o kısımları özellikle okumalı.
Bencemi kitabın kapağındaki muazzam söz ile bitirmek istiyorum.
* Aşk; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.
Allah'a emanet olun.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar