Sonbaharda İçinizi Isıtacak 7 Şarkı Önerim Var!

Merhabalar!💁

Sonbaharda bedeniniz üşürken ruhunuzu sıcak tutmanıza yardımcı olacak önerilerim var. Haydi buyurun:

Ricky Nelson "Lonesome Town"

Doğrusu Ricky Nelson hem sesiyle hem görüntüsüyle içimizi ısıtmayı da geçtim yakar cinsten.

Orfeas Peridis "Kati Mou Krivis"

Aşk her dilde aşk olmasa dair her yürekte aynı aşk. Bu güzel Yunanca şarkıyı beğeninize sunuyorum.

Mor Karbasi "La Galana İ La Mar"

Yabancı şarkı dinlerken sözlerine bakmayı pek sevmem o şarkıya kendim anlam yüklemek isterim. Bu şarkının anlamını sorsanız bilmem merak edenler bakabilirler lakin anlamını bilmeden de yüreğinize işler.

Natassa Mpofiliou " Sto Pa Ke Sto Xanaleo"

Yabancı Damat izlemiş olanlar bilir. Türkçe versiyonu "Seni Alırsa Fırtına" diye geçer. Ben bu halini daha çok seviyorum. Müziksiz bir ses ancak bu kadar etkileyebilir.

Souad Massi "Le Bien Et Le Mal"

Gülen yüzünüzü solduracak bir şarkı. Çok dinleyince sebepsiz yere acı çektiriyor. Dünyanın tüm dertlerini içinize sokup sizi hüzünlendiriyor. Bilginiz olsun.

Emel Mathlouthi "Bir Şarkının Beş Mevsimi"

Şu şarkıyı dinlerken bir şey hissetmedim diyen çıkmaz herhalde. İnsanda böyle isyan niteliğinde bir çığlık atma isteği uyandırıyor.

Seyyan Hanım "Hasret"

Türkçe önermeyeceğimi mi sandınız?😃Hiç yapar mıyım öyle şeyler. Türkiye'nin en kral sesini bırakıyorum buraya.

Ne demiş Konfüçyus: "Müzik, gökle yer arasında bir ahenktir." Ruhunuzu bu ahenkten mahrum bırakmayınız.

Önerebileceğim daha o kadar çok şarkı var ki...

Bir öneri de sizden bekleriz.😃💁

#WanhedasalBenceler

Sonbaharda İçinizi Isıtacak 7 Şarkı Önerim Var!
Cevapla