“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸

Merhaba!

Hayatı dolu dolu yaşayan, samimi ve eğlenceli bir kadınla keyifli bir sohbet…

@Hayatİstanbul77 ile gerçekleştirdiğimiz bu röportaj, hem güldüren hem de içtenliğiyle dikkat çeken anlarla sizi bekliyor. 🌸

1. Öncelikle, bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Tabii kendimden bahsedeyim. İki erkek annesi kayınvalide olmama az bir zaman kalmış 50 yaşında deli dolu, asabi, eğlenceli, sınırları zorlandığında asıp kesen kıran döken, merhametli, rahatına düşkün Boğa kadınıyım.

Tamam, tamam önümüzdeki ay 49 yaşında olacağım ama 50 yaşındayım demeyi seviyorum.

“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸

2. Seni hiç tanımayan birine kendini 3 kelimeyle nasıl anlatırsın?

Asabi, güvenilir, merhametli bir kadınım.

3. Hayatında “iyi ki yapmışım” dediğin bir karar neydi?

İyi ki anne oldum ve iki evladım var. Onlar her şeye bedel ömrüm iyi ki

4. Boş bir gününde en çok ne yapmaktan keyif alırsın?

Çalışan bir kadın değilim. Çocuklarım yetişkin ve çoğu günlerim uzun yıllardır boş. Haliyle boş günlerimde genelde arkadaşlarımla ailemle takılıyorum, mutlaka olan prigram yapıyoruz. Dışarı çıkıp vakit geçiriyoruz veya ekstra bir şeyler buluyoruz.

Plan programım yoksa müzik dinler, film izler el islerim var onları yaparım.

Oğullarıma çeyiz hazırlıyorum kız anneleri gibi😂

“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸

5. Küçüklüğündeki hayalin neydi, şu anki hayatınla ne kadar örtüşüyor?

Küçükken polis olmayı çok istiyordum. Ailemin kız çocuğu şehir dışında olmaz düşüncesi yüzünden muhasebeci oldum.


Fakat yıllar sonra kardeşimin emniyetten polis arkadaşları, benim polis olmak istedigimi bildikleri için bana polis üniforması hediye etti😂 polis üniformasıyla fotoğraflarım var… Bakıp bakıp gülüyoruz.

6. Eğer bir günlüğüne görünmez olsaydın ne yapardın? (dürüst ol 😄)

Zor bir soru ve gerçekten bilmiyorum. Şu an görünmez olmak pek bir işime yaramaz. Geleceğe veya geçmişe gitmek ister misin diye sorsan mesela geçmişe gitmek isterim derdim. Ama bu soru bana anlamsız geliyor.

“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸

7.En garip ya da en komik alışkanlığın nedir?

Ben alışkanlıklari olan biri değilim. Fakat anlık süreklilik arz eden sıkılınca başka bir şeye geçen biriyim.

Mesela , bir ara sürekli dikiş dikiyordum sonra kitap okumaya geçtim aylar sonra çanta örmeye geçtim sıkılınca Kur’an Kerim den ayetler ezberlemeye başladım, Spor salonunda çalışmaya eğitmenlik yapmaya başladım. Sonra hepsini bırakıp takı yapmaya, pastacılık yapmaya böyle böyle bir çok hobim oldu. Ama en fazla bir iki yıl sonra başka bir şeye geçiyorum.

8. Hayatın bir film olsa, seni hangi oyuncu oynasın isterdin?

Benim hayatımdan film olmaz ve kimse oynamasın istemem.

9. Seni en çok güldüren şey nedir, kolay güler misin yoksa zor mu?

Beni en çok büyük oğlum güldürüyor.


Kolay gülerim ve kolay ağlarım aynı zamanda aniden parlar ofkelenirim ve iki tatlı sözle bakmışsın gülüyorum.

Sevdiğim kişilere zor değilim.


Güzel bir röportaj oldu teşekkürler 🌸

“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸
“Deli Dolu Bir Boğa Kadını: Kahkaha, Duygu ve Hayatın İçinden Bir Hikâye” Röportaj Serisi - 2 🌸
Cevapla