
Öncelikle Benceme hoş geldiniz sevgili KScanlar
Bu Bencemde oyunlara kendini bütünüyle adamış olan KizlarSoruyor'un Gamer fenomenleriyle keyifli bir röportaj yapacağım. Umarım okumaktan keyif alırsınız.
Ayrıca, @Triggerr, @LacivertGandalf ve @Boavista'ya zamanlarını ayırıp röportajıma katıldıkları için teşekkür etmek istiyorum.
Ne kadar süre içerisinde Gamer konu etiketinde fenomen oldunuz? Sizi Gamer konu etiketi fenomeni olmaya iten şey neydi?

@Triggerr: Gamer kategorisi geldikten 3 ya da 4 gün sonra Gamer kategorisi fenomenliğini alarak ilk Gamer fenomeni olmuştum. Bu kategoriyi tercih etmemin sebebi oyunlarla çok fazla içli dışlı olmam ve bu alanda içerik üretmeyi seviyor olmamdan kaynaklı.
@Boavista: Sanırım 1 hafta içerisinde Gamer konu etiketinde fenomen olmuştum. Oyunlara olan ilgimden dolayı Gamer konu etiketinde fenomen olmak istiyordum.
@LacivertGandalf: 1 haftada falan oldum.
Oyun oynamayı aşırı sevdiğim için fenomen olmaya karar verdim.
Sizce mobil oyun oynayan biri Gamer sayılabilir mi?

@Triggerr: Evet belli bir sürenin üzerinde oyun oynayan kişi Gamer sayılır hatta bunu sadece video oyunlarıyla da sınırlandıramayız. Gamer sadece video oyunu oynayan kişiye değil iskambil oyunları, interaktif oyunlar vb. oyunlar oynayan kişilere de denilir.
@Boavista: Mobil oyun ya da PC oyunu oynayan herkes Gamer olabilir.
@LacivertGandalf: Evet, tabiki sayılabilir.
Pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Hayatınız boyunca en fazla kaç saat bilgisayar başından kalkmadan oyun oynadınız?

@Triggerr: Açıkçası ben çok sabırsız ve hırslı biriyim bu yüzden bir hedefim varsa oyun bile olsa uykumu heba eder ve ona ulaşırım. Metin2 oynarken farmlık zehir alacaktım ama param yetmiyordu tam o sırada balık eventi gelmişti bende 26-27 saat oyun oynamıştım.
@Boavista: Hayatım boyunca en fazla 24 saat oyun oynamışımdır.
@LacivertGandalf: Aslında öyle bir oturuşta çok oynamam ama 9 oldu lisede bir ara.
Oyunda sizin takımdan biri feedlerse nasıl tepki verirsiniz?

@Triggerr: Beklediğiniz cevap eğer hakaret etmekse o davranışı asla sergilemem ha bunu örnek olmak için öylesine söylemiyorum. İllaki biri birinden iyi oynayacak, karşısındaki iyi oynuyor ki yenilmiş diye laf etmem. Eğer kasten feedliyorsa yine laf etmem alttan alırım eğer hakaret edersem feedlemeye devam eder.
@Boavista: Takımımdan biri feedlerse baktım oyunu alamayacak gibiyiz ben de salarım oyunu ciddiyetli oynamam trol bir şekilde oynarım. Sakin kalmam ama onu söyliyim.
@LacivertGandalf: Küfrü basarım cidden acımam. 😑 Senaryosu bile iğrenç geldi.
Oyunculuğunuza 10 üzerinden puan verecek olsaydınız kaç puan verirdiniz?

@Triggerr: Bu soru çok genel bir soru olduğu için bu soruya pek net cevap veremem çünkü her türde oyunu çok iyi oynamam mümkün değil. Şimdi kendime MOBA türü oyunlarda 10 puan veririm çünkü çoğu karakterde hâlâ sıralamalarım bulunuyor. FPS oyunlarında o kadar iyi olduğumu söyleyemem 6-7 yani ortalamanın biraz üzerindeyim. MMORPG zaten deneyimli olduğum için kafadan 9-10 puan verebilirim.
@Boavista: Oyunculuğuma 10 üzerinden 7 verirdim. Oyuna göre değişir tabii.
@LacivertGandalf: 7 falan veririm.Çok iyi oynamam ama çok oynarım.
Sizin için takım oyunu mu yoksa bireysel başarı mı daha önemli?

@Triggerr: Aslında bu tartışmaya kapalı bir konu çünkü ikisi de olmazsa oyunu kazanamazsın. Bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun takım oyunu oynamazsa illaki bir maçta kaybeder. Öte yandan bir oyuncu ne kadar takım oyununa özen gösterirse göstersin kendisi yeteneksizse yükselmesi imkansızdır.
@Boavista: Takım oyunu daha çok önemli CS:GO, Pubg, LoL gibi oyunlarda takım oyunu ön planda bireysel başarım olsa bile hiçim.
@LacivertGandalf: İkiside eşit ölçüde denebilir ama takım oyunu bir adım daha önde.
Bir oyunu oynanılamaz kılan kötü internet mi yoksa kötü bir bilgisayar mıdır?

@Triggerr: İkisi de kötü olursa hiçbir şekilde oyun oynamamız mümkün olmayacaktır. Eğer internet kötü olursa, pingimiz yüksek olacak ve yaptığımız hareket saatler sonra gidecektir. Öte yandan sistemimiz kötü olursa takım savaşlarında fps düşüşümüz olacak ve dona dona oyun oynayacağız.
@Boavista: Karar veremedim şimdi ikisi de birbirinden kötü bir şey. İkisi de birbirini tamamlıyor aslında neyse Kötü bir PC diyorum.
@LacivertGandalf: İkiside ama kötü bilgisayar daha sıkıntı.İntenet sorunu çözülebilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar