Trip atmak Türk kadınına has bir durum mu yoksa dünyadaki tüm kadınlar trip atar mı?

#WanhedasalSorular

Tabiki tüm kadınlar trip atar fakat türk erkeklerinin çoğu trip atmadan biseyin farkına varmıyor o yüzden türk kadınları diğer ülkelere göre fazla trip atabilir wqsnzjznsj 😂😂
Her milletten trip atan kizlar var... Huya bagli, irkla alakasi yok...
Yurt dışına çıkmış biri olarak yazıyorum. Ne yazık ki sadece Türk kadınları özgü iğrenç bir huydur. :) Kurban olsunlar Ukraynalı kızlara :D
Emin ol kardeşim diğer ülkelerin kızları gibi gevşek olmaktansa trip atmasamda tercihim.
@BCeren1903 Gevşek olduklarını nereden çıkardın? Eğer Türkiye ye gelen turistlerin davranışlarını kastediyorsan yanlışın var. Asıl yurt dışına çıkan Türk kızlarını gör neler yapıyorlar.
Onları kastedmiyorum. Genel.
Türk kadınını da adını çıkarıyorlar trip dişi varlıklarda var gibi birşey kedim hatta özellikle köpegim bana trip atıyordu
Cevap
20Cevap
Marmariste yıllarca farklı ülkelerden kız arkadaş edindim. çok rahat söyleyebilirim. trip bizim kadınlarda var. ben onların ne naz yaptığını ne trip attığını gördüm.
Emin ol kardeşim diğer ülkelerin kızları gibi gevşek olmaktansa trip atmasamda tercihim.
@BCeren1903 gevşeklikle ne alakası var. ön yargıları bir kenara bıraksak. Ben çok evine sağdık yabancı kadın biliyorum. Kültüre uyum da sağlıyorlar. Bir çok tanıdığım yabancı kadınlarla evlendi ve gözlemlediğim o gevşeklik onlarda yok. Sadece kültür farkı var.
Çoğunluğunda diyelim. İllaki istisnalar var. Nasıl TÜRK kızlarının trip attığı GEREKçesi mevcutsa önyargıyla aynı kapsamdalar.
Kadınlar kadınlar kadınlar ah bu kadınlar her millette he devlette her ırkta aynılar. Ama bizim Türk kadınları bu konuda master yapmışlar.
valla trip kadin neden atiyodur erkek salaksa sonra karisiyla ilgilenmiyosa surekli is is diyip ya da ailem diye kadinin basinin etini yiyosa
kusura bakmasin bir atasozu vardir sen karini o halde birakiyosan kadinin tabi gozu disarda olur sende artikk eski kocasi olursun
burdan erkek zararli cikar kadina erkek cokk😂yemeyenin malini yerlerr
yeni kocasi bakar artikk
aman banane😂😂😂😂
tabikide oyle
soyle soyle icinde kalmasin😂
niyeymis erkek degil misin oglummm
bir bak belki topsundur😂
anana soyle sana gay bulsunn
seni anca gay erkek disler😂😂😂😂
zamaninda ananda var miydi cesaret😂dogru soyle la cokk mu dislidede sen boyle oldun
he he sapik ben kjzim top
diger ulkelerin kadinlariyla tanisma firsati bulamadigim icin cevap veremiycem
Karleusa dua lipaya trip attı arnavut kartal selami yüzünden ben herkesten beklerim
Her kadının içinde vardır trip 😂 vatandaş bana diyor aslında kendi trip atıyor
Türk kızları kadar trpilisini daha yabancı uyruklu kızlarda görmedim, başkası ne düşünür bilmem.
Hayır, hepsi atıyor ama trip atma şekileri ve nedenleri farklılaşıyor.
Bizim turk kadinlari cok bos bulunduklari icin trip atiyor 👍
Trip atmak olgun kızların isi değildir... ve erkeklere karsi anlayisli olacaklarini sanmiyorum...
Boş boş konuşma
Her Türk kadını trip atmaz
Atan da boşuna atmaz
insan değer verdiği kişiye kırılır ve ona trip atar sadece bu durum türk erkeklerin de de var
herşey normal tek bu saçma sanki
valla benim aksime sevgilim hep trip atıyo bana sıra gelmiyo erkekler daha beter
Peki Türk kadınları sizce neden tripli Türk erkeklerinden kaynaklanıyor olmasın
Her kadın trip atar ama bizim kızlar bokunu cıkartır.
Atiyodurda türkler ayri bir seviyede turk kadar atmazlar bence
yabancılarda bu kadar olmasa da var..
ama hiçbiri bir Türk kadını kadar uzağa atamaz :)
Hayır her kadın atar film izlerseniz fark edersiniz
Panda, bu soruyu sormuş olmanı ayıplıyor..
Cevap görselde..
( :
Türk kadınına özgü çünkü ağızlarını açmaya fırsat vermeyen bir toplumda yetiştiler.
Kişiye göre değişir ama bence kadınların çoğu trip atar. (Bende dahil)
Tum kadiblar trip atar kadinligin dogasida vaaar
en iyi yaptığım şeydir 😛
Sürekli yabacı dizi izliyorum evet maalesef atıyor
Tüm kadınlar.
#devilinme
türk kadınlarına has bir olay.
Türk kadınlarının diğer kadınlardan farkıdır 😉
Tabii ki dünyadaki her kız atar. Kadın kadındır
Yabancılar kadın değil mi
Her kadın trip atar
Saçmalık ama bence her kadın trip atar
Kadın sonuçta
İlgisiz kalınca muhakkak atar Türk kadınlarının çok trip atması çok ilgisizlikten kaynaklanıyordur
Herkes ilgi göstersin demedim ki sadece sevdiği adamlar göstersin trip istemiolarsa Türk kzı istemeyen ztn onlarla sevgili olmaz tercih işi
İlgiden kastın nedir
Sevgi olarak ilgiyi kastettim ama çoğu erkek ilgi olarak cinsellik beklio
Türk kadınlarına özgü bsey bence "tripli hatunlar
Tüm kadınlar atar trip.
Türk kadınına has bir durum atmıyo diğerleri
Her kadında bir tutam mevcuttur..
Turk kizlarina mahsus ya
Ben trip atmam. Genel kapsama.
Genel kapsanmasın...
bizim kızlar trip atmada dünya rekoru kırıyor
Bence tüm kadnlar: )
Herkes atar.