Geçmişte Dayak Yediklerimin Listesini Yaptım Hepsinden İntikam Alacam Sizce Bu Yaptıgım Dogrumu? Eğer başarırsasm o zaman korkaklıgımı yenerim başaramazsam en azından bu yolda biraz ilerleme yapmış olurum :/
Cevabın nedir?
Seninle aynı sorunu bende yaşıyorum.Ve bende Muay-thai ye gitmek istiyorum.Ama geçmişten intikam alarak geleceğini koruyamazsın.Onlardan intikam alırsan onlardan ne farkın kalır.Kul hakkı yerde kalmaz.Benim ailemde benim üzerime çok düştüler 10 yaşıma gelene kadar sokak yüzü görmedim ben gördüğümde de başıma hep birileri vardı.Beni korumak istediklerini biliyorum ama şimdi ben arkadaş edinmekte bile zorlanıyorum.Yinede kendine korkak dememelisin.Bence daha önce kimse senin kutsal saydığın bir şeye ailene saldırıda bulunmamış.Adım gibi biliyorum ki eğer biri canından çok sevdiğin aileni incitmek istese yapabileceklerine sen bile şaşarsın :)
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
helal kardesim sol goster sag vur.
220 Yorumla
+1 yılDövme be kabadayı mısın sen :D Başka türlü intikam al , azcık film izle öğrenirsin :)) çocukla çocuk olunmaz :))
021 Yorumla- +1 yıl
Aman git döv lan ne uğraşıyon :D
- +1 yıl
Beyzbol sopasıylan git hepsini tek yakala ağzını burnunu kır :D
- +1 yıl
Çok korkaksın yaa arkadaşların filan yok muonları çağırırsın tek kişiye böyle dalınmaz filan dersin :D
- +1 yıl
Dövmüyorsun, döveceğini de zannetmiyorum sende korkaklık sezdim... Çok istiyosan git dal arkadaşım :D Ama durduk yere dalma niye dövdü lan bu beni der polise filan sölerler , önce bir bahane çıkart :D
- +1 yıl
Ya git dal o zaman nerde yaşıyosun sen :) valla buranın erkekleri çok serseri kavgaya bıçakla giriyolar , bir arkadaşım daha doğrusu tanıdığım biri çok az arkadaşım yani , sigara içiyo , uyuşturucu ( sadece kafa yapandan yani şeker ) filan satıyodu , çok bulaşılmıycak tipler :) izmirde oturuyorum bide hep fosforlu giyiyolar lanet olasıcalar iğrenç :((
- +1 yıl
Sen bana çirkin mi demek istiyon :)
- +1 yıl
tamam ya hakaret etmene gerek yoktu te allahım sus konuştukça batıyosun
- +1 yıl
birazcık sadece ama o da bana çirkin dedğin için değil insanları tipine göre yargıladığın için
- +1 yıl
Abi bir gidin işinize ya bir tatlı diyonuz bir çirkin allah aşkına az ötede yaşayın allah bilir çirkinim dersin yakışıklı çıkarsın allah aşkına az ötede yaşayın bana bulaşmayın
- +1 yıl
siz böyle insanlarsınız işte insanları tanımadan yargılarsınız aşağılarsınız ama aslında insanları aşağılayamayacak kadar aşağılıksınız , Bir kıza küfür etmek nedir ya sizin şahsiyetiniz işte bu kadar ...
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncen gereksiz ve saçma. ozaman annenle babanıda döv. onlardanda çocukken dayak yemişsindir muhtemelen
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
Dostum senin sorularini takip ediyorum hepsine de sıkılmadan cevap verdim hatirlarsin belki hher sorun bir sonraki asama gibi oluyor seni dovenlerle kavga etmek biseyi değiştirmez yani ozamandan bu zamana rocky gibi olmadiysan sana daha öncede söylemiştim bir dövüş sporuyla uğraş bunların hepsi gözünde anlamsizlasicak diye illa benden herkes korksun pisliğin teki olcam ama kavgadan çok korkuyorum diyosan sunu yap git disarda tanimadigin ve bidaha gormiycegin biriyle kavga et ve dayak ye bu senin korkunun ve özgüvenini topluycak güven bana
05 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılDovenler annen babanmi ? Kim seni dovmus ? Kac yasinda dovmus? Neden dovmus ? 5n1k dusunmek gerekir ;)
01 Yorumla dikkat etmelisin sonra onlarda seni listeye almasın :) gizli düşman edinme boşuna
01 Yorumlaaklın varsa aklınla ıntıkam al aklın yoksa bilek gücünle al tercıh senın
05 Yorumla
+1 yılo kadar dayak yemişsin ki liste tutmuşsun ve hala akıllanmamışsın ve ayrıca şu muşta sopa bıçak işinide geç cesaret kazanmak için bunlara gerek yok zaten cesaretin yoksa onları kullanamassın.
09 Yorumla- +1 yıl
hiç mi cesaret kazanmadın
- +1 yıl
seni dövenler kavga etmeyi bilmiyomuş demek ki ya da seni tam dövmemişler yoksa böyle kesicem biçicem demezdin.
- +1 yıl
spora git kardeşim cesaretli olmak mı istiyosun git bodye
- +1 yıl
tamam işte 2-3 ay git özgüvenin artsın ve karanlıkta kulaklıkla müzik dinleyip yumruk at boş bölüme bunu dene tekniğin gelişir.
oha lan kaç kişiden dayak yedinde liste yapıyosun :D
01 Yorumla
+1 yılGerek yok eğer yine dayak yersen töbe billah gelmez özgüvenin bir daha...
03 Yorumla- +1 yıl
Hacı nası bir dayak yedin sen? :)
+1 yıllisteyi paylaş. ortak isim çıkarsa beraber gireriz...
01 Yorumlakavgaya dövüşe gireceksen arkana bakmadan yap bu işi sonuçları yakınlarını üzer
01 YorumlaHayır tabiiki doğru değil ama o listeye 2-3 isim daha ekleme şansın var mı :D
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözüne gözüne vur hepsine acı çektir sana dayak atmak neymiş görsünler gözlerinin önünde kız kardeşlerini yakala ve full metal jacket yap
01 YorumlaVuhuuu yeni bir seri katil doğuyor.
11 Yorumlanasıl bir intikam düşünüyorsun
03 Yorumla
+1 yıl:-D stres atarsınn yap bence :-D
08 Yorumla- +1 yıl
Adam topla onlar tutsun sen döv :-D
- +1 yıl
Aaa ne alaka ya şerefsizlikle :-D ilk firsatta onlarda adam toplardi.ne kadar seçiciysen o kadar az arkadasin olur. En azindan ben öyleyimm.Senin neden az arkadaslarin var bu yuzden mi yoksa asosyellikten mi.gerçi bende asosyelim
- +1 yıl
Aramıza hoşgeldinnn :-D
- +1 yıl
Asdfgh gizli bir örgütüz biz :-D
Geçmiş Tozdur Üfle Gitsin.
03 Yorumlaİntikam almak güçlenmek değildir.
02 Yorumlatestere filminde ki gibi yapmalısın onlara ...
11 Yorumla
+1 yıl2 mizin benzer yönleri var hacı :D
01 Yorumlabasarırsın yolundanda dönme
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye dayak yiyon yemeseydin demek ki hakettin ki attılar alla alla yaa
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya peki bişi dicem ailen hep şımarttı ondan korkak oldum dyosun da şımarık çocuksan nye sen dövmedn ki bana mı sataşıyonz lan dye hani şımarık çocuklar hep bole ucuk olur ya
Cevap sahibi+1 yılhmm anladm kendini hiç kolllamayı bilmiyosun yani.. e bir dene ya nolcak kendine güvenn yerine gelir belki
Cevap sahibi+1 yılneyse denersin
muşta + beyzbol sopasıyla döv garanti olur.
03 YorumlaAl hıncını.
Oh yeah.00 Yorumladayak neden yedın onuda yazsaydın .d
01 Yorumlayediğin dayağın üstüne yine yimede mhuauhdsuhd
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılafedersin ama çok boş işler zaman kaybı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen bende senin gibi düşünüyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhadi ne duruyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe duruyorsun öyleyse o zaman atıl kurt :):):):)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Geçmişte dayak yediklerimin listesini yaptım hepsinden intikam alacam sizce bu yaptığım doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler