Kişilik & Karakter En nefret ettiğin insan tipi nasıldır? buz_gibihatun Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En nefret ettiğin insan tipi nasıldır? Hissedince o kişiden uzaklaşmanı sağlayan bir tip var mıdır? #NefretEdilen #İnsanTipi #BurçYorumları #KişilikVeKarakter#HarleyQuinn ❤ #BuzGibiHatun ❤ En nefret ettiğin insan tipi nasıldır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl serseri abaza mal ve küfürbaz insanlardan acayip nefret ederim ülkeyi salaklaştıran gerizekalni türleri bunlardır bunlar yüzünden avrupaya dünyadaki tüm ülkelere rezil oluyoruz 1 0 Yorumla
Hayaletmakarna Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Küçük düşüren -en sevmediğim. İnsanın karakteri burçlara bağlı değil bence 3 0 Yorumla
iejejeje Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Yay burcuyum. Kesinlikle doğru özellikle boş konuşan insanları hiç sevmem. 1 0 Yorumla
ibrahim_ibrahim Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 646 cevap paylaştı. Boğaya laf edenin 7 sülalesini severim neyse helal 1 0 Yorumla
mavıruya3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Herkese özenen insanlar sadece birisi.Aklı yok fikri var olayını yaşatan her insan iticidir. 1 0 Yorumla
meXIn Takip Et Xper 5 Yaş: 121 +1 yıl Burčların gerçek olduğuna inanmamakla beraber 1 diyorum 1 0 Yorumla
Toprağın-Oğlu Takip Et Master Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. menfaatçi iki yüzlü yalancılardan nefret ederim 1 0 Yorumla
deadd__pooll Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Emir veren insanlar. Gerçekten de öyle😑 1 0 Yorumla
Zmlyh_SerifeHaylamaz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Kendini mükemmel sanan hatasız görenlerden 1 0 Yorumla
thehalfdevil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl İnsan olanlardan genelde nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anaaa. Ben oğlak ama ağır olmuş biraz 1 0 Yorumla
İyimigeceler98 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl kime özenmişim lan ben 0 1 Yorumla İyimigeceler98 +1 yıl yanlıs okumusum Yorumla
En İyi Cevaplar