Hayır. Hele sık sık sinirlenenler huzur vermezler insana çekilmezdirler.. Negatif enerji yüklü agresif tipler.. Iyhh.. Allah korusun. Erkeklerin çekici olduğu vakit, tam bir beyefendi gibi davrandıkları, rahat oldukları, sorun çıkartmadıkları, sadece sempatik ve insancıl oldukları vakit. Erkeklere bir tavsiyem var. Şimdi gerçekçi olmak gerekiyor romantik aşk filmleri palavra.. Sınıf arkadaşının yanında bile gerilip duruyosan, mahremmiş gibi yüzüne bile bakmıyosan, bir havalardaysan sen zaten baştan kaybettin. Mesafe koyuyorsun araya bir kere. Yüzüne bakmadığın birinin nesine güvenebilirsin? İsterse dünyanın en iyi insanı olsun. Gözlerime bakmıyorsa bir şey ararım ya da aklıma takılır. Ürkek konuşuyorsa kız arkadaşıma benzetirim, beni korumayacak diye düşünürüm. Utangaçlık insana güven vermez ve güvende hissettirmez dolayısıyla. Bu yüzden kaybediyor bazısı. Sonra derler kızlar kötü çocukları sever. Onlar kendilerine güveniyorlar ve belli bir samimiyet oluşturuyorlar , erkeksi tavırlarını doğallıklarıyla ortaya koyuyorlar çünkü, sebep bu. Kötülüklerinden değil, özgüvenlerinden kapılıyolar onlara o kızlar. Sinirli insanlarda da bir cesaret vardır ama sinirli olmaya gerek yok tabi. Doğal ve özgüvenli olun, bu yeter. Egoistliğe, horoz gibi kabarmaya lüzum yok..
Ben sinirlenince çok uysallaşıyorum. Çok ultra bir şey olmadıkça öylece oturuyor nefes alıp veriyorum. Kıskanınca da tavırlarım çok değişiyor, kaşlar falan bir değişik oluyor. :))
Kolay kolay sinirlenmem. Hatta aşırı sabırlı biriyim. Sakin ve sabırlı halim iyidir böyle güleç sakacı vs. Sinirli halimi pek tavsiye etmem senede birkaç defa keçilerim tepeme çıkar. O zaman vucüdumu kontrol edemem. Sonra oturur yaptıklarıma pişman olurum. Kızlara tavsiyem sakin ve ağırbaşlı insanların damarını çok yoklamayın. Zira sağda solda gördüğünüz fırlama ve fevri tipler gibi sinirlenmiyoruz.
Yani siz kadınlar bizim sinirlenmemizden büyük keyif alıyorsunuz ama o keyifi biz hiç almıyoruz. Kıskanıp sinir küpü olduğumda bana karşı bakıp gülen bir kadına ne diyebilirim ki? 😏 Ben benlikten çıkıyorum. 😂
Siz de ayrı bir manyaksınız... O sinirin alevinden yanınca da çok tatlı diyebilecek misiniz acaba.. Hele bazılarınız var o kadar düşükler ki, kıskandırma oyunları oynar.
Simdiye kadar kiminle ciktiysam hepside bana sinirlenince cok hosuma gidiyor vrya cok tatli gorunuyon gibi sozler soylediler brnde bun ni anlam veremedim
En İyi Cevaplar