ukala erkekler daha mı çekici görünür?yani bir anlamda bu bir özgüvenle alakalı bir şey midir?
Evet öyle
Hayır kesinlikle değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar burada dürüst davranmıyor...Ukala erkek karşısındakinin özgüvenini yıkıp kendisininkini ön plana çıkartır. Böylece kadınlar içgüdüsel olarak elde edilemeyeni elde etme çabasına düşerler. Bu hırs hormonlarını etkiler ve karşısındaki çok çekici bir erkekmiş yanılgısında bulunmasına yol açar. Ve hanımar; istediğiniz kadar bana karşı görüş sunmaya çalışsanız da, bunu yalanlamaya çalışsanız da emin olun ki sizin sözlerinize değil, tecrübelerime ve hayatımda olan biten birerbir yaşadığım şeylere inanmaya ve savunmaya devam edeceğim. Bu şekilde ancak kendinizi kandırırsınız , ta ki benim gibi biriyle karşılaşana kadar...
Önemli olan bilgimizin, birikimimizin ve yaşanmışlığımızın büyüklüğü kadar bunu yansıtma biçimimizdir. Bu anlamda ukala kişilerin kendilerine olan öz güven yetersizliğinden zaten ukalalık kalkanının arkasına gizlenme ihtiyaçları duyduğunu düşünüyorum. Ama konu kadın-erkek ilişkileri olunca ukala erkekler bazı kadınlar tarafından çekici bulunuyor. Sebebi ise kadının çekinik, çekingen ve kendine güveni olmayan erkeği doğal olarak zayıf görmesinden kaynaklı. Hani kötünün iyisi şeklinde bir seçim bu.
ukala erkekler daha itici olurlar ki ukalalıkla öz güvenin alakası yok . erkek dediğin öz güvenli olcak
ergenlikte öyle oluyo ama biraz yaşın ilerleyip aklın baaşına gelince bu olay tam tersine dönüyo
Cevap
31Cevap
Güzel arabası olanın, güzel giyinenin, güzel cümleler kurabilenin, çok konuşanın değerli olduğu bir ülkede, ne kadar samimi konuştuğunun, ne kadar doğal olduğunun, dürüst olduğunun önemi yoktur. Kısacası sen ukalalık olarak adlandır benim dediğimi, bizim ülkemizdeki kızlar ukala insanları çok sever. Ama evlenmeye gelince de, böyle erkekten uzak dururlar. Çünkü güvenemezler. Fakat evlilik değil de takılmak söz konusu olunca da kendi egosunu yükseltmek için ortam p.çi dediğimiz insanlarla takılırlar. Adam olan evlenilecek vakte kadar rafa kaldırılmıştır.
kesinlikle sevilir :) kendini tersleyene ilgi duyan bir mekanızmamız var çözemedim gitti :)
hayret :) gerçeği itiraf edebilen biri çıktı
aynen öyle karaktersiz insanlara bi ilginiz var anlamadım gitti :)
+1
pek çok hemcinsinin aksine bu denli samimi olmanı çok takdir ettim ya çok azınlık senin gibi, beyinlerimizinde çalışma şekline göre cinsiyeti olurmuş bilim adamları maskülen feminem ve nötr olarak kategoriye ayırmış inkar edenlerin çoğu feminem gerçekle daha tutarlı olanlarınsa diğer kategoriler olabilir sizin gibi objektiflik açısından nötr diye yorumlanıyor bildiğim kadarıyla
Bunu araştırmalıyım merak ettim :) Teşekkür ederim :)
Bak şimdi hepsi hayır diyecek. Ama gel gör ki hepsi önce "çok ükela, ne işim olur benim onla" der ama sonra yavaş yavaş ilgi duymaya başlarlar. Çoooook gördüm, yaşadım bunu. Bir erkek için ukala diyen kız ondan hoşlanan kızdır. :))
...bende oyumu aynı yönde kullanıyorum kardeşimm:))) yalançı bunlar ya:))))
içi boş ukalalık ki, özgüven ve ukalalık aynı şey değildir. özgüvene dayalı ukalalık da hangi durumda eyleme dönüştürülüp kullanılır, tartışılır.. sırf güzelim ya da yakışıklıyım diye ukalalık yapan kişiler, ancak, lise talebelerine hitap ederler. herşeyin de bişeyi var. bi yere kadar falan filan..
ya ukala insandan nefret ederim. çünkü onlar kendilerini hep yüksekte görürler ve kibirlidirler. yani diğer insanları kendilerinden küçük görürler. onun yerine ben bir kız olsam ukala bir erkek yerine kendine her konuda güvenen ve kendini beğenen ama kimseyi küçük görmeyen kişilikli bir erkek isterdim. yani aynı bu saydığım kişilikte de bir kız da benim için hoş gelir göze.
Kendimi bildim bileli ukalayımdır, ha boş değil tabi kültürel vb alanlarda kendimi geliştirmem ve biraz küçümsemeylede alakalı nedense çekici gelmiştir hep. Sonradan boş olduğunu anlıyorsunuz. Ukala olduğunuzda size gelen kızlarında malum seviyesi belli olduğunuz gibi olmak en mantıklısı ha ben olduğum gibide ukalayım o ayrı. Varolsun ukalalık ;)
sürekli bi laf sokma çabasında egolarinin zirvesinde bi ukala erkek kim sever ki? ben sevmem , sevmem diyenlerde sevmez böyle bi durum yok çünkü ukala erkek kırıcıdir insanliktan nasibini almamıştır ki tam bir öküzdür böyle bi tip nasıl çekici olur? her ukala erkek özgüven sahibidir diye birşey de yok geçelim bunlari , bu bahanelere umut bağlamayin.
ukala tiplerden kimse haz etmez, ama bide ıkalalıktan ne anladığına bağlı, mesela biri vardır bi ..oktan çakmaz ama saçma sapan ukalalık yapar bunu kimse sevmez, ama diğeri vardır mesela (ben de bu tiptenim:) bilgisi vardır kendini her konuda geliştirmeye çalışmıştır, söyleyecek mantıklı sözü hep vardır.. 2. tipi dersen haklısın onun kıymeti vardır..
ukala cok bilmislerden nefret ederim. biraz mutavazi olsun biraksin digerleri onun hakkinda guzel seyler dusunsun kendi kendini ovecene bisey sanacana.
ukalalığın sınırına bağlı. eğer o ukalalığı, özgüvenini göstericek düzeydeyse evet çelkici ama eğer yavşaklık boyutuna geçtiyse tam bir iğrençlik
Onlara baksan onlara hayır öyle değil dediğiniz her an ukalalık, sınırını da bi çizmek lazım, güzel olduğunuz kadar küstahsınıza gülücük atıp, nalçak diye gezmek niye...asdasda
ukala erkek çekici değil, kesinlikle iticidir. bir de hiçbir şey bilmedği halde ukalalık taslayanlar varya... nasıl desem laflarımla dövesim geliyor :)
valla öylesini severim evet :)
daha bi güçlü geliyor gözüme benimle yarışa giren erkekler hep ilgimi çekmiştir :)
hayır kesinlikle eğer gerçekten biliyorsa ona özenirim ama bişiy bilmeden yapıyosa bunu çok itici gelir...
bu kızlar sana harbi diyorum salak neden biliyomusun ukala olmayana bakmaz ukala olan da ay ne kadar havalı falan der kendine salak ondan sonra sevgili olurlar bunlar baktı ukalalaşıyo hemen soğur erkekten bu kızlar ne istediğini bilmiyo
ukalalık önce tabiiki çekici görünür ancak kişiyi tanıdıkça özgüven mi kompleks mi rol mü duruma göre cazibe sönebilir. yani sonrasında 'hadi len hödük' aşamasına gelmez tadında bırakırsa ilgi devam eder yoksa etrafında mazoşist harici insan olmaz:)
ne alakası var ? az biraz yakışıklıysa o da kaybolur gözümde . dünya ahiret bacım olur :D
.. ben de tam az bir yakışıklıysa tadından yenmez diyceksin sandım:))))
Peki 35 santim ağzına?
özgüveni olan adam ukala olmaz açık ve net.
sevmem nefret ederm bulduum yerde rencide ederim olmayan özgüveni çöker orda ağlar.
Dolu ukalaliksa cekebilirim. Ama boş ukalaliksa eger uzak olsun mümkünse..
hadi lan
* popo meme
seks
HaSs1kt1rr
ukala erkek değil kadını bile sevilmez yani kmse ukala olmasın ben sanmıyorum sevdiklerini çok itici
Has1ktir
aşağılayıcı seviyede değil aslında ukalalık demeyelim de bildiğini belli etmesi bir şekilde çekici geliyor ne kadar inkar etsek de..
öyle dostum bakma kızların ne dediğine git dene gör :D biraz ukalalık yapınca(ama biraz fazla değil) takılıyolar peşine.
ukalalık la kastınız ortalamanın üstünde özgüvense çekicidir. Tek başına ukalalıksa gerçekten çok itici.
eğer yakışklıysa evet :) çünkü dikkat çeker ve dışarıya biraz daha soğuktur merak edilir :)
ukala erkek itici nerde nasıl davranacagını ilen erkek can <3
haklisinn :D
kişiden kişiye değişebilen bir şey mesela bazılarına evet daha çekici geliyo
asla nefret ederım ukala ınsanlardan kücük dagları ben yarattım havalarında olurlar cekılmez
asla, iğrenç, alakası yok vs. diyenleri zere kadar samimi bulmuyorum
şahsen o tipler gözümde basit değersiz yaratıklar haline dönüşüyolar ..
Abııı iğrenç. Kontrolsüz özgüven, güven değildir :D
ukalayım ve çekici mi itici mi göründüğü umrumda değil ..
kızların hep ukala erkekleri sevmediklerini söyleyip ama hep onlara ilgi duyduğu gerçek :)
Hayır diyen 125 kızın en az 100 tanesi yalan söylüyor...
Hayır aksine daha çok sinirimi bozuyorlar . Arkadaşlık kurasım varsa da gidiyo yani içimdeki tüm heves :((
aksine itici. özgüven duysun tabi kendine ama ukalalığa hiç gelemem ben
ankete değil dedim ama cevapta evet diorum kararsız kaldım da:)
bana öyle davranana bende öyle davranırım baksın nasıl oluyomuş
kesinlikle severler ama sevmediklerini söylerler.
...bence de aynen senin söylediğin gibi:))))
eyw kardeşim.5 yıldız.
İlginç.
Hayır ben nefret ederim. Bir erkekte ukalalık görürsem soğurum hatta belli etmesemde
her zaman ukala ve küstah erkek içten içe beğenilir...
demek ukala olamadığım için bu ilgisizlikler.. hım
Hayır tabii ki bu soruyu nasıl oldu da sordun hiç anlamadım.
olgun erkekler daha çekicidir. ukala erkek başta çekici olabilir ama uzun süreli bir ilişki sürdürülemez.
Ukala değilim sanırım ve kendime çok fazla güvenim yok kendimi yakışıklı bulmazken kızların beni beğendiğini yeni öğrendim
öldüresim geliyo öyle bi arkadasım var tahammul edemıyorum ukalalıga ve kıbıre
ukala erkekleri seven kızlar çoğunlukta.akıl ile ukalalık ters orantılı.
nefret ederim o tiplerden saçma sapan hareketler küfürler havada ucusuyor.
çok hoşsun dediğim kız bir daha yanıma gelmezken şuradan iki adım uzaklaş ne girdin dibime dediğim kız salakça kıkırdayıp sürekli bu mallığını sergilediğine şahit oldum.
Ukala olmakta zor insan sıkılıyor :(
Bi ara kişiliğimi değiştircem.
ukala erkeklerın ta a*** koyım bende sevmıyorum amk bebelerını zaten ben laf dalasını bılmem dırek dalarım
Ben kendi adıma konuşuyorum ukala erkeklerden hiç hoşlanmam. Bence çok iticiler. Kendine güveni olacak ama bunu ukalalıkla karıştırmayacak.
dostum bu nefret edrim diyenler varya :) burunları uzuyo :p
bence kendine güvenle ukalalığın alakası yok farklı kavramlar
ukalalık herkese yakışmaz ama bazı erkeklere herşey yakışıyor ve çok çekici oluyorlar :)
onu azdıracasın vede içine alacaksın rahat rahat boşalır sen merak etme içine al yeter
ukala bir erkek olarak yediğim önümde yemediğim üstümde
Hep inkar eder ama yine en ukalasını severiz
Ukala erkek seviyorum uğraşması çokoş oluyor ...
Benim gibi olsun...
Ukala :)
"evet" diyen kızlara çok şaşırıyorum
neden gerçek düsüncelerini yazdkları için mi?
ortalama her on kızdan dokuzu boyle erkeklerden hoslanır
ukalanın nesi çekici? kendine hayrı olsun önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar