DOĞRU DÜZGÜN ÇEVAP VERMEYENİ ŞİKAYET ETTİRİCEM.
Kendime zarar vermeyi seviyorum.
DOĞRU DÜZGÜN ÇEVAP VERMEYENİ ŞİKAYET ETTİRİCEM.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sırf zevk için helal olsun ben atamam jilet kendime şahsen zevk için de bir kız içinde kendime zarar vermem . Ama bir psikolağa git bir doktora git yardım ol sonra kolların piri reis in haritası gibi olmasın . Benim içim acıdı ya nedir arkadaş kola jilet atmak hem de zevk için ilginç birisin canın yanmıyor mu peki hiç yoksa acıyı hissetmiyormusun artık sana bir öneride bulayım mı :D kendini kesme ama bırak artık zararın neresinden dönersin kardır .
Demekki sorunlarin var gecmiste yasadiklarinin bir yansimasi olabilir.Ancak ne olursa olsun kendine zarar vermek kendini sevmedigini gösterir.
Ne olursa olsun kendinle barismalisin.Kendinle barismadigin sürece bu devam eder.
psikolojik sorunlarin var demek ki...bunu yapan arkadaslarim vardi...sorunlarini cözmeye calis, kendini sev ilk önce kendine saygi deger göster, güclü bir özgüvenin olsun! yazik degil mi sana, yapma bunu, kendine yasakla, seni mutlu edicek baska seyler bul! moralin bozuk oldugunda kendine zarar vermek yerine müzik dinle, dua et, yürü kos dans et, baska seylerle mesgul ol. yasadigin icin sükret, dünya gecici, pozitif düsünmeye calis :)
Bende kendimi kesiyorum. .. seni çok iyi anlıyorum geçmişinde yaşadığın kötü olaylar bilinç altına işlemiş ve sen de mutlu olmak için kendine zarar veriyorsun.. keşke bizde diğer insanlar gibi normal olabilsek onların ezikleyici bakislarina maruz kalmadan... her şeye rağmen ayakta kalmaya çalış hiçbir şeyi kafana takma özgürce yasa geçmişini unut geleceğine bak...
Cevap
25Cevap
hiç bir şeye değmez .kennine zarar vermen senin sıkıntılarını unutturmaz .hada sıkıntılarını aklına getirir .sinirli bir yapın olabilir .gergin ve sıkılgan olabiliirsin .
ama asla ve asla kendine zarar verme .ne güzelsin kendine yazık ediyorsun .çok mutlu olmak varken kendine zarar vermen eziyet etmen yakışmıyor sana .
İlerde çocuğun olursa sana özenip o da kendini kesecek. Hıncını kendinden almak yerine kapıdan al. Duvarları tekmele. Kapıyı tekmele ama yeter ki kendine zarar verme.
ben eskiden kizinca, heyecanlaninca veya sIkIlInca tirnaklarimi yerdim. biraktiktan sonra cok agresif oldum. kizdigimda elimi masaya, koltuga duvara ya da ayagimi yere vuruyom öyle cikariyom icimdeki öfkeyi. sanada öneririm.
Kader arkadaşım bende senin gibiydim. Benim iki kolumu görsen, her tarafı delik deşik ama öncedendi. Çok sıkıntılarım vardı ve intihara kadar gidecekti. Farklı olaylar yaşadım ve olaylar içerisinde kendimi buldum. Lütfen kendini bulmaya çalış, o sen değilsin.
küçükken travma yaşamışsın yazmana gerek yok belli zaten. bir psikoloğa git kendine saygı göstermeyi öğrenmen lazım. hiçbir şey kendimizden değerli değil. bunu unutma.
bence piskolağa git acilen kendinikesme başkalarını kesmeye dönüşe bilir
psikopatsın.. ama yaşın geçince çok pişman olacaksın, şimdiden kendine acımaya başla ;)
normal olmadığı kesin
tedavi gerekli bence
bir uzman yardımı almalısın soran
nedenini bilmem ama. bir de kendini asmayı denesene. belki onu daha çok seversin. sık sık yaparsın asdhashd
Terk et burayı,
İgrencsin
Kime şikayet ettircen ? Nedeni psikolojik olarak sorunlusun.
popona kazma sapı sok bence kendini kesmekten daha fazla acı verir <3
Benimde bir arkadaşım böyleydi hiç canınız acımıyor mu ya :(
sivilceleri sıkıp patlatirkenki aciyo seviyprum ve kabuk baglamis yaranin kabugunu kaldirirken zevl aliyprum
Nedeni açık bu bir ruh hastalığı zarar verme kendine git bir doktora tedavi ol.
kesmeye devam pampa kan kaybı olmadığı sürece sıkıntı yok asdadas
bir an önce psikologa görukup olan biteni anlatmalısın bence
kendine yazık ediyorsun
büyük sıkıntı? ne gibi? eminim benim kadar değildir. dışlandım başarısızlığımla kusurlarımla çok alay edildi hatta dövüldüm. Allah'a şükür şimdi bir şeyim yok
Aynısını bende yapıyorum. Ben yaparken istemsizce gülüyorum ve o yaralara baktıkça kendimi mutlu hissediyorum...
ForeverAlone4
bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum:)
Çizdiklerin şekilli olsa bari daha hoş durur.
Mazoşitlik... Yardım alman gerek
psikolojk sorunların vr tedavi ol
Sen nasıl bir piskopatsın arkadaşım :D
Satist bir yapıya sahip olduğun için olabilir
mazoşist sin bunun açıklaması bu
yaşadıklarından dolayı.mutlu değilsin.
Psikopatmısın Sen Kızım :)
Arkadaş ortamını değiştir...
kendini sevmiyorsun demekki
sen uyma bunlara boşver <3
Kendine aci cektirmekfen zevk aliyorsun galiba...
Bendensin gel yanıma manyak kızları severim.
bende kendime yumruk attırıyorum hoşuma gidiyo :D
sıkıntı büyük...
piskopatsın
Öfkeni kendine yöneltme derim
psikolojiksin sen
Satanişt ? :D
Ne alaka?
seratonin hormonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar