Tenimde acısız yatan bir bıçak
Bu yağmur yerde taş ve bende kemik
Dayandıkça çisil çisil yağacak.
https://www.youtube.com/watch?v=Kr8LvNDmH3M
Teşhir etme açısından kadınlar öndeydi eskiden ama bence artık erkekler daha önde. Çünkü kadının teşhiri dışardan bakıldığında görülebilecek şekilde yapması daha farklı algılanıyor, mesela sosyal medya profilleri, fotoğrafları vs , arka planda kadında daha çok teşhir isteği olsa bile, bunu sergilerken daha geri planda kalıyorlar genel anlamda. Ama erkekler de vücudun birçok yerinin gözükmesi daha normal karşılandığı için daha rahat abartılıp, şekilden şekile sokuluyor. Her yer erkek karnıyla dolu :D
Erkeklerde teşhircilik artarken eşcinsellik te artıyor. Arasında bir bağ olabilir mi? Zaman ilerledikçe daha mı fazla "yumuşuyoruz" ? .
Olabilir. İnsanın iradesi var nefsi var, düşünen bir beynin dürtüleri var. Bir erkeğe bunu yaptıran dürtüleri fazla açılmış olabilir. Üni ortamında öyle olan arkadaşlardan dolu, çok bakımlılar, hatta fazla bile. Hepimizde bakımı yapma temiz olma, beğenme hissi iyi hissetme isteği var ama bunlara ayrılacak zaman bellidir. Hatta temizlik disi bakımlar temizlik kapsamindakilerden cok cok daha fazla onemsenir vakit ayrilir oldu. Bu his ve karakter degisimi gostergesidir.
Kadınsı duygular taşımaktan ziyade kadınlara erkek ve kaslı olduğunu göstermek amaçlı fotoğraf paylaştıklarını düşünüyorum.
Evet zaten öyle ama onu göstermeye tetikleyen neden?
Bana kalırsa erkeklerin içinde de kadın ki kadar değil belki ama kendini dişiye beğendirme isteği mutlaka vardır ve bu durum normal bence ya..
Teşekkür ederim
Bir de şu açıdan bak
Narsisttir kendini çok seviyordur
Teşirciliğin içinde narsisizm mutlaka vardır zaten.
İyi misin? :D
Geldim say.
Kadınsı duygular taşıyanlar da vardır. Bilerek yapan da
Aslında bilerek yaptığını zannedenlerde de biraz var.
Cevap
10Cevap
Hayır kendi vücudunu beğenen spor yapan erkekler bunu göstermeye çalışır kendilerini beğenirler ozguvenlidirler diğerlerinin zaten çekici bir vücudu olmadığı için öyle bir çaba içine girmez kadın ise spor yapsa da yapmasa da sorun yok hep bir çekiciliği vardır
Bedenini sergileyen insanlarin bundan baska sermayesi olmadigini dusunuyorum.. Dolu bir bellegin gelismis bir beynin sergilenmeye ihtiyaci yoktur.. Ama haklilik payin da olabilir kendini begendirme ic gudusu kadinin fitrati ve dahi imtihanidir erkeklerin de bu yonu kadinsal hormonlarindan kaynakli olabilir😊😊
Normalde insanlığın durumuna kafamı yormayı sevmem ama bu konuda büyük ihtimalle haklısın.
Duygular da genetik olarak aktarılabilen bir şey ve nesiller ilerledikçe bu insan doğasını -eşeylilik- bozmuş olabilir. (EliJahh adlı üyenin görüşüne yaptığınız yoruma istinaden...)
Bilemiyorum. Ama bu yaptiklari teshircilik yüzünden. Eşcinsellerin kendileri hakkinda hayal kurmalarini sagliyorlardir.. Aman dikkat.
Evet buna dikkat ettim.
👍👍
Kadınsı duygular taşıyan illaki vardır. Kişiler kaslı ve yapılı bir vücuda sahip ise karşı cinsi daha çok etkileyeceği düşüncesiyle vücudlarını sergiliyorlar. Teşhircilik en çok seven hem cinslerim.
Eğer insanın vücudu güzel ise kesinlikle göstermeye ister. Bakın, ben çok çalıştım, sizin gibi loser değilim, güçlüyüm ve fitim. Bu kötü bir özelik değil. Sahi zor bir iş spor yapmak.
Body kaliteyi arttırır çirkin olup da teşhirci olan kız da çok azdır buna göre teşhircilik kaliteden gelir
Fiziksel görünüm olarak kalite artarken cinsel güç düşüyor. Bunu herkes bilir.
Hayır cinsel güç de yükseliyor nerde herkes biliyor sen işin içinde değilsin ki sen nereden bileceksin?
İşin içinde olmadığımı nereden biliyorsun :)
Belli oluyor da o yüzden hem de aşırı
Biliyor olsaydın bunu söylemezdin. Aç bak google bolca bilgi var bu konuda.
Onlar ne derece doğru peki googlede herşey yazar ya işin uzmanı ol ya da işin uzmanlarına saygı göster aksi halde biliyormuş gibi sallama
Uzmanları oku göreceksin..
Gördüm zaten gorecegimi ben senin şu uzman dediklerin kimlermis link atsana bir
Git bul oku.
Yok mu yoksa bu uzmanlar 😂😂
senin için uğraşmaya değer mi? bilen biliyor.
Kadinlari etkilemek ayni zamandada hem cinslerinide kiskandirmak icin soyunduklarini dusunuyorum. Tabi kadinlar begenirken gaylar da begeniyordur teklif bile almis olabilirler.
Günümüzde maskülenliğin gittikçe solmasına rağmen ben yine de pek zannetmiyorum kadınsı duygular taşıdıklarını. Bir erkek, kaslı vücudunu sergilediğinde bir şeyler hissedebilir ama bunun adı kadınsılık değildir bence.
Teşhircilik bana göre kadın da yapsa, ya da erkekte yapsa hoş ve etik değil.
Beyinleriyle ortaya biley koyamayan vücut sergileyerek dikkat çekmeye çalışıyor. Kadınsılık vs. sanmıyorum
Her şey olabilir. Kadınsılık, sapkınlık, kadınların talebine göre yorumlamak ve harekete geçmek vs.
kadın farklı yollarda yapar erkekler farklı yollardan.. her ikiside yapar. bu kisilige gore degisir..
Katılmöıyorum bu araştırmayı sırf kadın düşmanlarının ortaya attığını düşünüyorum teşhir değil kadınınhamurunda edep vardır!
O zmn neden erkekler mini, bikini giymiyor
Karakteri zayıf olan sergilemeye dikakt çekmeye çalışır
Soyunsunlar birazda biz onlari dikizleyelim.
Hayırdır bu aralar kayıpsın görüşemiyoruz
Giriyorum sen görmüyorsun
Bana yazdin sandim pardon.
Bildiğin güzel kardeşim...😂
Bildiğin ipppne yazmıştım.
:D..
Bir ipppnede sorunda var zaten
Var var gördüm :)
hersey olabilir, olmayadabilir.
Çok açıklayıcı oldu bu :) Ama açıklayıcı olmamışta olabilir.
Edepli giyinmeyi ögretemedigimizden cunku
Devir gösteriş devri ondan çok da anlam yüklemeyin
Kafam karıştı
Sorun etme.. içinden geldiği gibi davran.
Yapıyorlar ne. Diyelim
Evet mantıklı
Ego olabilir
Teşhirci ne demek?
Vücudunu göstermekten zevk alan demek... Sitede yarı çıplak vücudunun fotoğrafını koyan kızlar ve ya donla foto çektirip profil yapan erkekler.
Kesinlikle kadınlar o zaman
Olabilir.
Narsist ve teshirci
Bilmem olabilir.
Herkes av peşinde
sanmıyorum
Sanmam
Ne alaka be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar