- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların 'ben odunum' dediği yaşam döngüsünde, pekâla erkeklerde duygusal olabilir. Lakin kadın cinsi bizim duygusallığımıza inanmayarak zorla 'odun' olmaya itmiştir. 😏
17 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyince bi tehdit gibi algıladım. 😐
Son kararım değil tabii 🙄 - +1 yıl
Odun olan da var olmayan da 😐
- +1 yıl
Şimdi hedef göstermeyelim 🙄
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet inanılır tabi ki de ben mesela aşırı duygusalım yengeç burcu olduğum için de olabilir bilmiyorum ama hayatımda her zaman duygusaldım mesela gece bazen ağlarım hatta çoğu kişi de erkekler ağlamaz der ama ilgisi yok bence kalbi olan bir insan ağlayabilir ya da üzülebilir veya duygusal olabilir. mesela hayvanlara da çok üzülüyorum bazen hatta onlar için de ağladığım oluyor.. Erkekler de kadınlar kadar duygusaldır. Ancak, erkeklerin duygularını ifade etme biçimleri kadınlardan farklıdır. Erkekler, genellikle kadınlara göre duygularını daha az ifade eder ve daha fazla içe kapanır. Bu, erkeklerin duygularını ifade etme konusunda daha az rahat olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ha bir de Erkeklerin duygusallığına inanmak önemlidir. Erkekler de kadınlar kadar duygusaldır ve onların duyguları da önemlidir. Erkeklerin duygularını ifade etmesine yardımcı olmak için, onlara destekleyici ve anlayışlı olmak önemlidir.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Görselliğe hiç katılmıyorum. Tamamı ile uydurmadan ibaret. Duygusallığın erkeği kadını yok. Kişilik ve karakter meselesi, nice kızlar tanıdım tam anlamıyla odun diye tabir edilen cinstendi. Ben duygusalım fazlası ile üstüme pek tanımıyorum.. 😅12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek var erkek var tabi ki. Samimi olan da var hislerinde. Ayrıca erkeklere gelene kadar ben de aşırı duygusal bir insan değilim, sorun yok :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılNasıl bir duygusallık acaba.. 😅 Ben fesat olmak istemiyorum ya.. 😂 Ama neden gündüz değil de gece.. 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Kafamda deli sorular.. 😂
- +1 yıl
Kesinlikle.. 😂
+1 yılErkekler daha duygusal ve romantik. Eee ne demişler kadınlar alıcı, erkekler verici. Biz yükleriz aslında duygusallığı ilişkilere de..
Kadın şair sayısı nedense pek az. Duygusallık öyle iki film izleyip zırlamakla olmuyor hahajshajs.10 YorumlaCevabım ektedir Teşekkürler teşekkürler
27 Yorumla
+1 yılneden kimse ebu lehebten bahsetmiyor aslında en kötü o hatta lanet edilen adına ayet inen 🙄
neysem erkeklerinde duyguları var ay balam 😁
11 Yorumla- +1 yıl
Sjss
+1 yılİnsan evladı olma dersini başarıyla tamamlamış erkeklerin her şeyleri doğrudur. inanabilirsin ancak insanimsilar bu kategoride değillerdir onlara inanma.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var ama onu gecenin bir vakti sadece dalgaları kayalara vuran deniz görebilir, başka kimseye göstermeyiz o halimizi.
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
Mutlaka terk edip gidecek bir gün
Kanma sever gibi göründüğüne
Seni sevmiyorum diyecek bir gün11 Yorumlaasıl kadınlara inanılır mı? duygu daha feminen bir kavram toplum gözünde. dolayısıyla duygulanmalar kadınlarda oluyor - sahtesi de. insan arasında ağlayan bir erkek görebilir misiniz? hayır, fakat bir sürü kadın görebiliriz.
10 Yorumla😂 görsele katılmamak mümkün değil gibi, ama yinede haksızlık etmeyelim 😅
11 Yorumla
+1 yılGörsel harika... Duygusal mi duy da inanma haaa.. hepsi Ebu Cehil onların 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Kısacık bir tatile gittim geldim tatlım:)
- +1 yıl
Senide alayım gülüm ne demek 😘🤗
- +1 yıl
Al kız çantanı tak koluna gidiyoruz 😃
Bir erkek olarak tabiki inanirim erkekler de robot değil yani onlarinda yaşadığı hissettiği duygusal anlar olabiliyor erkekler dıştan ağlayamaz içine atar hep
10 YorumlaŞimdi bizde karşıt cinsin duygusallığı Karadenizli halleri gibi diyor muyuz? 😃
Karizma diye inanmayan ebucehillere sizler inanıyorsunuz o ne olacak? 😎
10 Yorumla
+1 yılBütün suç "erkek adam ağlamaz" sözünün. Ben inanmıyorum buna. Hatta bence onlar bizden daha içli sadece göz yaşlarına bile izin verilmeyen bir diyarda yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanlar ve sevdigim kadın için zamanında çok ağladım erkeklerde ne kadar insansa kadınlar da okadar insan kötüsü de iyisi de her iki tarafta var 😌
10 YorumlaErkeklerin duygusallığı öyle hemen bitecek bir şey değil dış halde bitirmişse iç halde hâlâ ağlamaya devam ediyordur
Bunun en iyi bilen insan benim çünkü11 YorumlaBir taraf abazanlıktan bir taraf ilgi many. klığından ölüyor. Gelmiş duygulardan bahsediyorsunuz. Duygu ne bilen bu ülkede biri kaldı mı acaba? Herkes kendine layık insanları çevresine toplar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek harbi duygusal olan erkekler vardır illaki ama maalesef ki çoğunluğunda yok bu çok üzücü bir durum
10 Yorumla Kızlardan gelen cevaplar tatmin edici değil ikilimli cevaplar hep. Net bişey yok. Ankete tabi tutulsaydi iyi olur idi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBu göremediğimiz, soyut bir şey değil ki var olup olmadığına inanacaksınız. İnanmamayı seçerseniz de siz bilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılHahahaha. Kesinlikle öyleler katılıyorum.
Ebu Cehilin duygusallığından ne olursa, o da ayrı bir konu 🤪10 YorumlaŞöyle ki aslında erkekler kadınlardan kat kat daha duygusaldır ancak kadınlar genel olarak bu yönümüzü görmeyi hak etmediği için bu yönümüzü göstermeyiz kadınlara.
13 Yorumla- +1 yıl
Ve bu cevapla beni bir kez daha haklı çıkarmış oldun. Kadınlar duygusallığı kaldıramaz çünkü kadınlar duygusal değildir, kadınların duygusallığı göstermeliktir sadece. Biz ise bunu kendi içimizde yaşıyoruz, kimseye şov yapıp dram kasma niyetinde değiliz. Herkesin duygusallığı kendine.
+1 yılKafasına taş düşmüşse inanırım..😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Duygudan anlayan için duygusaliz ama duyguları sağlık aptallık olarak görenler bunu anlayamaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak katılmıyorum. Gece duygusal olmuyor ayrıca. O başka bi şey 😊
10 Yorumla Bilmiyorum duygusal insan ince dusunur bence kazma gibiyse boşuna ben duygusal bir erkeğim demesin
10 YorumlaKısa bi süreliğine inanılabilir evet😂
Ama görsel kadınlar için de geçerli sanki bi tık 😀10 Yorumla
+1 yılEbu cehil masum kalır onların yanında.😅
Ben inanmam şahsen.
10 YorumlaAhaha 5 dakikalık bir duygusallık Allah'ım sen affet 🤭😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedense erkek türüne inanasım gelmiyor, istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİntihar vakalarina bakarsanız erkekler daha duygusal olduğunu görürsünüz
10 Yorumla
+1 yılbizimde duygularımız var. şahsen ben çok duygusal bir insanım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sürekli farklı tepkilere maruz kalıyor, bu nedenle insanların duyguları sürekli değişir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmiyorum, erkekler yapı olarak kadinlar gibi duygusal degillerdir yapilarinda yok
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin gece duygusallığı değilde başka biseyleri daha baskın oluyor bence.
10 YorumlaEvet, tabii ki. Erkeklerin de duyguları vardır ve onlar da duygusal davranabilirler.
10 YorumlaSamimi ise tabiki güvenilir, zaten yalandan sevdiğini söyleyeni Allah'a havale ediyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO duygusallığın sebebini de KS sayesinde öğrendik hepsi oyun ruhu yalancı bunların
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. En ufak şeye ağlayan, üzülen zayıf erkekler duygusallığını belli eder zaten.. onlara inanın, diğerlerine inanmayın.
10 YorumlaHer insanın içinde duygusallık olabilir neden inanılmasın ki
10 Yorumla
+1 yılHer zaman öküz değiliz, elbette duygusal olduğumuz zamanlarda var...
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olmasın zaten daha güzel bir taraf sert olmalı dengeli olsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğim diye demiyorum ama bir kız kadar duygusalım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim de kalbimiz var ve ben duygusal bir adamım. 😏😏
10 Yorumla
+1 yılKadınlara bişey inandiramazsinki zaten kafada hazır kurulmuş varken duygusaligimizada inanmazlar tbi
112 Yorumla- +1 yıl
Verilen çaba gorunmuyoki
- +1 yıl
Cidden görmek istemiyen insan için istiyerkte yap taklada atsan gormez
- +1 yıl
Evet maalesef
- +1 yıl
Evet ama her insanda anlayiş olmadığı için
- +1 yıl
Hiç kimse kendinden başlamıyor biseyleri düzeltmeye hep karsinin düzelmesini istiyor oysa kendimizden baslasak sorun cozulur
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadını yoktur bu işin. Sadece duygusallığın zamanı vardır. Mesela sabah çok duygusaldır ben kendimi üzecek herseyi de yaptim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyle değil bi kere hem kızdırırlarsa cehile de dönüşür canavara da dönüşür 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana göre inanmayın istisnalar olur ama yalanıda çok olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanılır. Vicdansız biri sayılırım ama doğru yerde duygusal yanım ortaya çakar.
10 YorumlaCogu erkek duygu sömürüsü yapar az bir kısmınınki gerçek duygudur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. ben erkek olarak soyluyorum bayanlardan dahâ duygusalimdir. sevdiğim kiz icin aglarim o derece. sewgim cok yuceďir.
10 Yorumla
+1 yılİnanan inanır, inanmayan inanmaz. İnanması söz konusu kişi duygu kavramından nekadar haberdar mesela
10 Yorumla
+1 yılGörsele katılıyorum bana demişti ki son derece gerçek bu samimiyetim hislerim gündüz olunca ilgisizlesip terketmisti😃😭
10 YorumlaErkeğin duygusu yatağa kadardır
15 Yorumla
+1 yılyok biz odunuz inanmayın
11 Yorumla
+1 yılİnanılır sizde sıkıntı var
11 Yorumla
+1 yılKadınlarınkine hiç inanılmaz…
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılGece duygusallığı mı o başka bir histir 😂
11 Yorumla
+1 yılİnanmam o gece duygusallığı başka şeyden sjsj
11 Yorumla
+1 yılGörsel çok doğru 😂
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGece duygusallık duyda inanma
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yanlış erkeklerin gece duyguları da beyinleri de alt tarafa kayıyor
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem