Aslında erdem herşeyi içinde bulunduran bir kavramdır. Gördüğün bildiğin halde susmak bir erdemdir. Ayıp örtmek bir erdemdir. İnsanları kullanmamak bir erdemdir... böyle gider bu
@19951996 Demek öyle burada en az ben 360 tane kişiyi sövüp engelledim engelli listem doldu taştı onlarla Ne haber fıstık cinsellik konuşalım mı Diyen geldi özelime, Şimdi diyeceksin mesaj kutunu kapat madem. Ben onlar için mesaj kutumu kapatmam gelene cevabını verir gitmesi gereken yere de yollarım. Şimdi bana kalkıpta erkekleri savunma burada
@Nightsword belki düzgün insanla karşılaşmadığım içindir birazda bu taraftan bakın Adamlar burayı öyle bir hale getirdi ki sanırsın genelevin Internet Şubesi
ovv bayana bak yav sanal alemdeki seyden bahsediyor bana madem oyle bir ikide ben yaziyimda oku kardesim kendini benim yerime koy veya bir erkek kardesin varsa onu koy ben bir kizla gorustum ben acildim sordum konustugun biri var mı vs yok dedi neyse fazla uzatmadan bayagi konustuk durumumuz ciddi aileler felan biliyor yuzuk felan bakiyoz su bu neyse kiz bayagi yalan soyledi felan iste il farkindan byndan sundan brn ogrdndim baskasi varmis birde oncekilerden biri felan peki kardesim buda adamlik deilmi edepsizlik deilmi veya hayasizlik deilmi ben bunu butun kadinlarami mââl ediyorum her koyun kendi bacagindan sana mesaj atan srfsizlerde karaktersz lerde ayni bok bu yuzden bir pire icin yorgani yakma az cok dur sitedeyim kizlarin sorulari midemi bulandiriyor ama 5 parmagin 5 side bir değil
En İyi Cevaplar