#GöktenDüşenAşk

Geçirmiştir abi : D
Bizde yapiyoruz ama, hepsini değil tabikide.
Dominant kadındır
#hacıemre
Ricalar 😊
Kısmen desem mi?
Evet diyeyim.
Kısmen😪😄
De gitsin ❤
Dedim*-*
Öyledir valla 😄
Cevap
19Cevap
Evin otoritesi erkeğe aitmiste kadın ele geçirmis gibi sorulmuş bu soru. Evde bir kişinin otoritesi olmaz. Ortak kararlar çerçevesinde yürür ilişki. Ev işini erkek de yapabilir kadın da. Ben yoğun olurum onun yapması gerekir. O yoğun olur benim yapmam gerekir. Genel olarak her şeyi beraber yaparız
Ayy şahsen öyle kılıbık köle erkek istemem. Kimse köle olmasın ailemde. Herkesin bir ağırlığı bir söz hakkı iktidarı olsun.
Ezik koca sevmiyorum.
İş de beraber yapılsın kararlar da beraber alınsın. Hatta kocam toplumda saygın güçlü lider gibi olsun isterim. Evde köle olan dışarda aslan olamaz.
Kesinlikle, sadece otoriteyi değil evin tüm hükümranlığını ele geçirmiştir.
Ev ve evlilik otorite savaşlarının gerçekleşeceği bir alandan çok uyumun galip geldiği bir oluşum olmalı. Lakin cevap vermek gerekirse ev işlerini yaptırmakla kazanılmış olmaz. Zira bunu kazanmak için hanımın bir şeyler kaybedeceği kesin.. Bununla birlikte benim gözümde erkekler kullanma klavuzlarını bilen kadınlar tarafından yönetilebilecek piskopatlardır. Lakin kullanma klavuzunu çözmüş olmak önemli.
Hayat müşterektir erkek gerekirse eşine yardım etmelidir ama ev işleri kadının görevidir bu şekilde kadının üstünlük sağlamaya çalışması doğru değildir diye düşünüyorum 😊
Sorun kadında degilki erkekde erkek kılıbıksa kadın ne yapsın bari kılıbık kocam var bende kullanayım diyodur
Evet. Ama şöyle bir durum var onların ki evlilik değil hizmetçilik oluyor. Hayat müşterek ona göre davranmak gerekir.
Sanmam. Ama bence erkeklere çok da yakısmıyor. Pek yapamıyorlar da zaten. Bir eksik oluyor illa ki. 😊
Varsa helal olsun bir feminist olarak erkeklerin ev işi yapmasının gayet iyi birsey olduğunu düşünüyorum
Yatakta iyi olup erkeğine birçok şeyi kabul ettiren hatundur
hayır tabikide ben buna otorite demem kullanılıyor derim
Aynen öyle tabi herkesin görevi var illaki yqrdım edilmeli ama bu kadar da değil
Bende erkeklere çok yakıştırmıyorum. Yani bir yer eksik olur ztn
İşi ayarında tutturamayan kadın derim ben..
iyi yapiyor aferim o kadina😂😛🤗
ama fazlada sey olmamali erkegi kendine muhtac birakmali kizlar anladi ince cizgiyo😂
oyle erkege sey yapmicaksin biraz muhtac birakcaksin ki anlasin senii gerci bu sana bagliligi ve sadakstiyle ilgili
Sonradan olduysa evet öyle oluyor.
Hayır otorite böyle basit değil.
Uyanık akıllı bir kadındır 😏
Oyle bir kadinla evlenmem
Birlikte yapmak lazım
Ben sevmiyorum erkeklerin ev işi yapmasını
kısa süre içerisinde yanlız kalacak kadındır.
Hayir ic isleri degil dis isleri onemli...😉😉😉😉
Bu kadar da olmaz yani😂
Hayir. Pasakli uyusuk tembeldir
Patron ne derse o olur :D
Böyle bu durumda bence rolleri değişmiş oluyorlar
Tekmeyi yemek üzere olan kadındır
yatak ta eşinin gönlünü feth etmiş kadın dır
Evet, öyledir.
Evet kesinlikle..
Evet
Hayır
Geçici olarak evet