#GöktenDüşenAşk #Profesyonelleşmek #AçıkVermek

Karşındaki insana nasıl baktığınla alakalı biraz bence. Mesela dostlarımızın yalanlarını göremeyiz, ailemize farklı bakarız, arkadaşlarımıza daha farklı, mahalledeki insanlara daha daha, hiç tanımadığımız insanlara çok daha farklı bakarız. İnsanlar bizden uzaklaştıkça inandırıcılığıda o derece azalır. Birinin bize yalan söyleyebilmesi için yaklaşması gerek. Bir kaç cümle , biraz muhabbet, bazen empati o insanın söylediklerine inanmamızı sağlar. Onun için insanı en çok yaralayan düşmanlarından gelenler değil, dostlarının arkadan vurmasıdır. Mesafenizi korursanız kimse size yalan söyleyemez. Konuşun muhabbet edin ama mesafeyi koruyun.
Yalanlar uzun süre gizli kalamaz, bırakın siz bir kenarda sessizce bekleyin ve izleyin o kendini ortaya çıkarır ;)
Aslında kolaydır. Profesyoneller daha çabuk hata yapıyor.
Herkes bir zaman sonra açık verir diye düşünüyorum.
Cevap
33Cevap
Yalan konusunda Profesyonelleşmiş insanları kesinlikle anlayamazsın çünkü kelimeleri net değil genellemedir ki ilerde yalanlarını hatırlamama gibi bir durumları olmasın rahat kıvırabilsinler ve asla göz teması hareketlerinde asabiyet ya da telaş gibi fiziksel reaksiyonlar göstermezler çok sakin ve rahat konuşurlar sizinle konuşurken aynı anda da geçmişte konuştuklarınızı ve bundan sonraki soracağınız soruyu da tahmin ederler beyni 2-3 farklı hamle ileriyi düşünemeyen insanların yalanları çok çabuk ortaya çıkar bu insanlarla konuşurken olabildiğince konuları genelleyerek değil netleştirerek konuşun ki ileride sorduğunuz sorularda yalanını hatırlayıp devam etme olasılığı en aza insin...
Oldukca zordur.. Ama yalancilarin en zorlandiklari kisiler de insan sarraflaridir..
Aksine çok basittir, yapmacıktır ve yalanlarını elbet unuturlar vücut dili bile değişir. Bir soru sorduğunda yalan ise vücutları adrenalin salgılar ve beden dili gösterir.
Profesyone şekilde yalan söyleyen insanlar genelde psikopatlar veya sosyopatlar olur, normal insanları yakalamak kolaydır ;
bitmeyen göz teması, zorlamamak gibi belirtiler yalan belirtileri olur
Ben çok kolay bulurum. Çünkü şüpheciyim hareketlerinde beden dilinden anlarım. Sonuçta dil yalan söyler ama beden dili asla.
Hayır tabikide. Profesyonelde olsa yalanla dönmüyo çark. Gerçeği söyleyenle yalan konuşan insanın yüz ve mimiklerinden anlıyorsun
Mikkyy kotasında :D
Profesyonel kişiler yalanı uzun süre doğru olarak yuttursalarda, mutlaka yalanı ortaya çıkar ve yalancı olduğunu herkez öğrenir. Bundan sonraki hayatında yalanından dolayı hep olumsuzluklarla karşılaşır...
Evet zor oluyor ancak profesyonel yalan söyleyen bir başka kişi anlar bunu
O profesyonel yalancıysa ben de profesyonel yalan dedektörüyüm
Alisiyorlar anam alisiyorlar bnim gibi
utanmazlar etmezlr.
Yakalasan ne farkederki bir yalan daha soyliyip inkar edicektir zaten.
söylediği yalana inanıyorlar.. elbet açık verir ama farketmek zor
Hemde çok zordur. O insanlar profesyonel yalancı olduğu gibi, profesyonel olarak yüzsüzdürde
Sürekli yalan söylerse yakalanır, yalan yalanı sevmezmiş.
Yakalarsın üste çıkar. Öyle de kişilik yoksunu olurlar.
Yalan söyleyen herkes açık verir. Sadece iyi bir gözlemci olman lazım.
Açık verir ama yakalayabilirsen
Şimdi bazı kişiler var ki ilk kendi yalanına kendini inandırıyor o zaman onu asla çözemezsin işte
hayır..
gözleri ele verir..
bu da yetmezse en kısa zamanda kendiliğinden ortaya çıkar..
bir kez yalanını yakaladığın kişinin bin kez doğrusunu sorgularsın..
Hayır zor değil beden dilleri kendilerini ele veriyor
Profesyonel yalancının yalanını yakalamak için profesyonel yalancı olmak gerekiyor.
Verir. Araştırırsan fiziksel olarak onlarca değişikliğe uğrarlar ve davranışları da değişir.
Insandan insana degisir bence. Mesala bana hic kimse yalan soyleyemedi simdiye kadar cunki hemen anlarim
Evet onlar yalan makinası gibiler
Profesyonelde olsa gözler yalan söylemez
Zor değildir dikkatli olunursa yakalamak mümkün.
Yalancılar açık verir de kahpeler vermez
Benim icin zor degil. Hislerim aşırı kuvvetlidir
Psikoloji bilimi ile alakan varsa kolay...
yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Yok çok basit aslında
Verırler cunku yalan unutulur
çok zordur mesela beni yakalayamazlar kolay kolay
Zor olup, savunma mekanizmasi genistir.
İlla ki zayıf nokta vardır
Mutlaka ortaya çıkar.
Verir öyle bir dökülür ki aklın almaz
Hayır değildir
#cahilsavar
Hayır yalan söyleyen mutlaka bir gün açık verir
Yakalasanda bisey değişmez onlar için