Kimse kusursuz değildir nefis şeytanın en büyük silahıdır ve uğraşır ama hayatına birini aldıktan sonra empati kurmalıyız erkek kadın fark etmez kendimizi karşımızda ki kişinin yerine koyup ben tarafından aldatıldını öğrendiğinde yaşayacağı acı ve hayal kırıklığını düşüneceksin ve şeytan nefsine hükmetmeye çalışsa da sevdiğin kadına bunu yapmayacaksın
29 Yorumla- +1 yıl
İnsan beşer, bazen şaşar..
- +1 yıl
Tekrarlamamamiz evet
- +1 yıl
😃😃
En İyi Cevaplar
+1 yılYaralar beni yüreğimden, hani ben olacaktım yalancı, BAŞININ TACI 😄
249 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Sabah sabah aşka geldim akşama kadar söylerim artık
- +1 yıl
Sesin güzel mi😀
- +1 yıl
Dinlemeden bilemezsin 😂
- +1 yıl
At bakalim😄
- +1 yıl
Hahahaha Skype var mı 😂😂😂
- +1 yıl
Buraya atılmıyor mu😀
- +1 yıl
O özellik var mı 😄
- +1 yıl
https://vocaroo.com
Burdan atıyor kimisi😀 - +1 yıl
Bu eklenti desteklemiyormuş 😄 telefondayım
- +1 yıl
Tamam o zaman güle güle 😂😁
- +1 yıl
Haydi güle güle git uğurlar olsun 😂😂😂 kendimi saklıyorum vakit gelince sen beni BULURSUN 😄😄😄
Yüreğime yazılmııııııışşşşşşşşş neyse yaw 😭
İşte gidiyorum bişey demeden arkamı dönmeden gidiyorum 😂😂😂
Bırakın bırakın bırakın gitsin imza ibrahim tatlises 😂 - +1 yıl
Hahah az kırıksin sende 😂😁
- +1 yıl
Azar azar kadar bize ne yazar 😄
- +1 yıl
Bir ara ne dillerdeydi ama bu şarkı 😀
- +1 yıl
Eller oynasın eller Diller kaynasın diller 😂😂😂
- +1 yıl
Getirin kaşııkları 😂
- +1 yıl
Biliyormusun kasikla oynamayi😂😂
- +1 yıl
Ooooooooo 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bir videonu bekleriz 😆😂😂
- +1 yıl
O özellik burda var mı 😄
- +1 yıl
Seninde dunyadan haberin yok🙄
- +1 yıl
Teknoloji gelişmiş 😂
- +1 yıl
Sen cahal kalmıssin😁😁
- +1 yıl
Hahaha öğret bana 😂😂😂
- +1 yıl
Bilsem🙄bilmiyorum ki😂
- +1 yıl
Bilseydim... 😂😂😂
- +1 yıl
Sarki bulamadin mi 😃nolduuuu😁
- +1 yıl
Bilseydim sana ben delice bağlanmalıdım da bir şarkı 😂😂😂
- +1 yıl
Bulamadim bulamadım da bir şarkı 😂😂😂
- +1 yıl
Boşuna çabalama😆😆
- +1 yıl
Boşuna boşuna da 😄😄😄 gülben ergen
- +1 yıl
Ah boşu boşuna 😀 birde sey var bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna 😂😂
- +1 yıl
Delalım delallım 😄
Sevda sevda diyede var 😄 - +1 yıl
Sevda sevdayi çıkaramadım😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Saçların ne renk senin 😁
- +1 yıl
Patlican moru😂😁
- +1 yıl
Tamm işde saçların alev gibi 😂
- +1 yıl
Hmm eee yani🤔😀
- +1 yıl
Gözlerin rüya gibi 😄
- +1 yıl
Bu bir iltifat mi🤔😂
- +1 yıl
Şarkının devamı😄
- +1 yıl
Tüh bende mutlu olmuştum 😂😂
- +1 yıl
Gündüüüzm seninle
Gecelerim seninle
Beyhude geçti bu ömrüm derdinle 😂😂😂 - +1 yıl
Hmm güzel şarkı 😀
- +1 yıl
😄😄😄
- +1 yıl
😄😃😂.
+1 yılSüper soru 👏🏻 Ben de diyorum arasalarda kimseyle konuşmamış kız allah diyor temizi temize yazdık
20 Yorumla
+1 yılVarsa alırım bir dal😂
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
+1 yıltabi ki var, kuzenimin eşi asla kadınlarla konuşmaz, kadınlı yerde oturmaz, sokakta yere bakar, bir keresinde karşılaştım koray abi dedim selam verdim almadan gitti, sonra kuzenim
o nikahı düşen hiç bir kadına selam vermez selam almaz , bir daha görürsen onu zor durumda bırakma, geç git dedi.
Allahın ayetini anlayabilmiş, azda olsa ailesinden şerefi öğrenebilmiş erkekler var çok şükür.24 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel Rabbim nazarlardan korusun.. erkek değil sadece böyle kız da çok çok nadir var😔
- +1 yıl
bu konuda sana katılmıyorum kızların büyük bir çoğunluğu hayatında biri varken herşeyine dikkat eder ve bizde erkeğe bakıp da af edersin nefsi hayal kurma durumu yok denecek kdr az, fakat erkekler sanıyorlar ki dünyaya sadece o lanet uçkur keyifleri için geldiler, ben erkeklerin bu kdr günahkar olmasında anne babaları çok suçluyorum, namus kavramını çok yanlış anlayıp, çok yanlış anlattılar memlekete. 3 dil biliyorum, dünyanın bir çok milletiyle her şeyi konuşabiliyorum, inanın yahudi ve hristiyanlarda bile fıtrat gereği sadakat vardır, bu insan olmanın bir anlamıdır ki, hayvanlarda bile tek eşlilik var, fakat müslümanlar her pislikte en önde maşallah
- +1 yıl
Böyle kiz nadir dèrken namahreme bakmayan konusmayan selam vermeyen anlamında dedim
- +1 yıl
Cogu anne baba doğru düzgün yetistirmiyor bu konuda katiliyorum
Bakmıyorum. Cinsiyet meselesi olduğunu da sanmıyorum, karakter meselesi bence. Tipimde gayet iyi özgüvenle falan bağdaştıranlar olabilir öyle bir durum da yok, çekinden de değilimdir. Zaten sevgilim varsa da dönüp bakmıyorum çünkü ondan da aynısını bekliyorum ve karşılıklı olmalı böyle durumlar.
10 YorumlaBakmiyorum diyemem ama bakislarim boş genelde dukkanlara bakkallara bile bakiyorum insanlar ne yapiyor diye. Ama acik falan bayan gorunce gozlerimi ceviriyorum hemen ya da bana bakan birini gorunce. Bu yuzden bakmiyor degilim ama cogu zamanda bakmamaya gayret ediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu sadece erkeklere sorulan bir soru ise popilist bir yaklasim olur :)
cevap veren kadinlarin hepsi yoktur demis :) cevap veren erkeklerin cogu ben varim demis :) biri mevzuyu direk allah korkusuna baglamis zaten :) insan ne istedigini bilirse ona kavasur cunku onu hayal eder ister onun icin calisir :) bizde durum armut pis agzima duş :)10 Yorumla Sağa sola yeşil ışık yakmayan kız varsa erkekte vardır. Neden olmasın
82 Yorumla- +1 yıl
hani siz çok şerefli adamlarsınız ya kadınlar yeşil ışık yaksada edebinizden ödün vermeyin madem çok adamsanız.
her türlü ahlaksızlığınıza kızlar üzerinden bahane bulmayın
gösterene bak diyen bir dininde yok geleneğinde. - +1 yıl
@gururlu_kızz kusura bakmada nerenle okudun?
+1 yılVardır. Sadık erkek vardır ama gören göz yoktur. Kendi yorumlarını katarak çapkın bile sanarlar. Sevgilisi olmayan erkek evlenmek için tanışır durur bu çapkınlık değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki değil
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vardır elbet.
Erkeklerinde göz kapağını tesettür olarak kullanan.20 Yorumla
+1 yılerkeklerin hepsi aptal yaaaa aman bosver 😎😜ister baksin ister bakmasin sanki kiza erkek yokkk
314 Yorumla- +1 yıl
Aynen😎😎😂
- +1 yıl
burcun ne😂
- +1 yıl
Yay😄
- +1 yıl
Niye sordun
- +1 yıl
aa benimde yay😜
- +1 yıl
Hadi canim 😂
- +1 yıl
valla😂
- +1 yıl
Memnun oldum😀
- +1 yıl
bende😜😜😜❤
- +1 yıl
😻😄
- +1 yıl
seninle daha cok karsilascaz bebek😜
- +1 yıl
Sen kimsin😀
- +1 yıl
kiz ben poncikhoncikim😂
- +1 yıl
Tekrar memnun oldum😂
+1 yılVallah gecen markete gittim adam yanında nişanlısı var marketten çıkana kadar beni kesti bune beeee içimden nişanlın 2 saattir beni kesiyor demek geldi amaa demedim🙄 gittiler sonra şerefsiz 😒😛
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen serfsz 😒
Var Gül hanim. Varda gozu sagda solda olanlar daha mutlular hep...
16 Yorumla- +1 yıl
Muhim olan bu dunyadaki mutluluk mu
- +1 yıl
Maalesef öyle
- +1 yıl
Napim hesabi mi iptal edeyim 😃
+1 yılYani yolda yürürken illa ki güzel bir kadına veya etkileyici giyinen birine rastlıyoruz göze çarpıyor ama ısrarla bakmıyorum yani gördükten sonra bakmaya devam etmiyorum kız arkadaşım var diye yakıştırmıyorum kendime bu davranışı
10 Yorumla
+1 yılVardır eminim, herkes bir değil çünkü. Dediğiniz gibi sayıları azınlık konumunda olabilir maalesef. Allah kadın için de erkek için de iyi insanlarla karşılaştırsın. Zor zamanları yaşıyoruz ve eminim daha da zorlaşacak.
10 YorumlaHiç sevgilim olmadı hiç başımda evlilik geçmedi istemem normal değil mi
12 Yorumla- +1 yıl
Istemen aormal mi dedik🤔
ben varım eski çapkın ama artık tövbe ettim bıraktım o işleri hatamı anladım
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılDoğru dedin kardeş herkes sevgili istiyor ama eline erkek eli değmemiş e senden sonra ne olacak?
Kendisi bakır değil ama bakire istiyor çelişkiye bak işte...20 Yorumla
+1 yılBence ben 😂
32 Yorumla- +1 yıl
bence de sen☺️
- +1 yıl
@thebestspeaker Teşeke :P
+1 yılBu beyin ile ilgili bir sorun ve bir çok insanda var ki terapilerle sevgilisini aldatan arkadaşımın düzeldiğini gördüm. Yardım istemekten çekinmeyin böyle bir sorununuz varsa.
10 Yorumla
+1 yılKimin ne yaptığı önemli değil herkes kendinden meshuldür soruyu sorandan tut görüş sahiplerine kadar herkesin aklı da gözü de bir yerlere kaymıştır bu zamana kadar.
10 Yorumla
+1 yılVar tabi.. Görmek isteyene var tabi. Her erkeği böyle genelleyenler göremez :) Tanımadan etmeden ön yargı vs. Yaparlarsa öyle erkek bulamazsınız zaten.
10 YorumlaVar tabi. Dogru yere bakıp göremeyince hep kötülenir erkekler. oysa kızların cogu yanlış erkek secer. sonr da pişmanlık ahlar vahlar. Eee yanlış erkegi seciyorsan yapacak bir şey yok.
10 YorumlaBirini gerçekten seven kızda olsa erkek de olsa diğerlerine karşı kördür zaten ama gerçekten seven öyle takilmalik olan ilişkilerden bahsetmiyorum
20 YorumlaSağa baktım o, sola baktım o. Döndüm dolandım dünyada o. Ne diyorum ben yahu.
Her neyse. Ben sadece sevdiğimin gözlerine bakmak istiyorum bu kadar😏10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Şu an burda gözüm. Rüzgar bekleme zamanı 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. çok anlamlı bir paylaşım. Bende bir söz bırakayım buraya.
Namus ve ahlak sadece kadın içinse hz yusufun sakındığı neydi12 Yorumla
+1 yılHayır etrafa özellikle karşı cinse bakmam. Çünkü çok büyük hayal kıroklığı birlikte olduğun kişiye onunla değildr artık başka insanlarla ilgilenmen
10 Yorumla
+1 yılAbim. Ulan evlen artık diyoruz size ne ya diyo aseksüel mi bu çocuk ya sinir ediyo bizi evde kalcak
20 Yorumla
+1 yılGözüm sağda solda olsa oyarlar beni. Ayrıca nasıl birini istiyorsan o kişideki isteklerini kendinde taşımalısın.
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap bu 👍
+1 yılsanki çok kıymetimiz biliniyorya olsa ne olur olmasa ne olur ahahha işte ben varım burdayım mutsuz umutsuzum bırakın bu işleri kıymet bilin önce değer bilinki değer görün
05 Yorumla- +1 yıl
Kiymetin bilinmiyor diye onemsemeyip bakacak misin yani Allah sana haram diyorken.. birde bu acidan bak istersen
- +1 yıl
neye bakacakmıyım?
- +1 yıl
Kadına kıza
- +1 yıl
ben bakıyorum diye bişi dedimmi iyi oku
- +1 yıl
ben sevilmeden sevmem sanırım yeterlidir bu dediğim
+1 yılHerkese mavi boncuk dağıtmayan kızlar gibi onlarda var
10 Yorumla
+1 yılTabiki varda. Olmasi kadinlar icin birsey degistirmiyor. Hatta geri kafali filan gibi yakistirmalar bile yapiliyor. Malum simdiki kizlarin hepsi kendini bok cukuruna dusmus inci tanesi gibi goruyor.
10 YorumlaKim bu gözlerindeki yabanci? 😄 katılıyorum. Keşke olsa..
10 Yorumla
+1 yılgenellemeyi ne kadar çok seviyorsunuz. hoşunuza gidiyor herkesi aynı kefeye koymak.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Şimdi gözümü kapatıp geçmiyorum ama geleni geçeni de yicek gibi bakmıyorum.
10 YorumlaErkek veya kadın olmak değil
Eğer sende ALLAH' korkusu varsa senin sadece helâlin eşin olur.10 Yorumla
+1 yılYa abi bunu her erkek yapıyo için de var bir kere kızlar nasıl dürüst nasıl sadık erkeklere bak bir de
11 Yorumla- +1 yıl
Kızlar nasıl dürüst? :D gerçektenmi
Kızlar kızlara dürüst , erkekler erkeklere , ki erkekler daha dürüst
En büyük entrikalar kızlardan çıkıyor
Kişilik & Karakter konusunda 627 cevap paylaştı. benm gozlerim uyudugumda tek kapalı baska turlu genelde acık ve illaki etrafıma onumu gormek için bakıyorlar kapatalım mı :D :D
10 Yorumla
+1 yılKadında bakımlı olsun o halde. erkek arkadaşı olduğu halde başka erkeklere bakan kızlara ne demeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Konumuz bu değil
- +1 yıl
Niye tamda konun cevabı. erkek bakınca sapık. kadin bakınca flört. bence her iki tarafında eşine sadık olması lazim
+1 yılHerkesin iyisi kötüsü var lakin burda iyi bir kız keşfedemedim.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesfe mi ciktin yani sitede🤔
- +1 yıl
İyi kötü anlıyoruz konuştuğunuz insanlardan :)
+1 yılVardır ama iki elin parmağını geçmez. Aşırı utangaç erkekler mesela bakmaz kimseye
23 Yorumla- +1 yıl
Niye bakmasın
- +1 yıl
Utangaç olduğu için?
- +1 yıl
Utangaç insan konuşamaz falan bence bakar ama gizli gizli
+1 yılBirini sevip gözü sağda solda olan erkek, erkektir adam değildir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Biri olsa onda olacaktı olmadığı için sağda solda arıyoruz işte 😅😅😅
10 Yorumlabakan erkek baktıran kadın, kadına düşman olan kim yine başka bir kadın.
her iki cins te bakar
aldatır..05 Yorumla- +1 yıl
Baktirabilecek kadin varken bakmayan erkek de var🤔
- +1 yıl
Erkek masumdur aslinda.. emin misiniz😀
- +1 yıl
Genellenemez
Ortada temiz kız kavramı kalmamış, herkesin ağzında yalandan bir karakterli kelimesi gerçekte yanında istediği alakası yok! İnsanın sözüne değil özüne bakacaksın
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece son cümlene katiliyorum
- +1 yıl
Çirkin olsun ahlakli olsun bana yeter 😀
+1 yılÇapkınım ama eğer sevgilim varsa gözüm onu bunu aramaz.
00 Yorumla
+1 yılEşi tarafından çok aşırı derecede bunaltılan erkek her zaman gözü dışarıda olmaya adaydır...
01 Yorumla- +1 yıl
eşi tarafından hizmetçi yerine konulan, 4 duvarla konuşan, tüm imkanları elinden alınmış, 1 çift tatlı söze, birgün dışarda bir lokma yemeye lüks gözüyle bakan hangi kadın, daha zengini veya iyisi için dışardadır da siz her zıkkımda karım böyle bende böyleyim mantığıyla her boku yiyorsunuz.
iğretisiniz
+1 yılMesela ben 😂 gözüm hic bir yerde tramvayda bile takiyom kulaklığı acıyom kitabi
00 Yorumla
+1 yılBen sevecek ve beni sevecek bir kadın bulursam etrafa bakmam ama beni seven kadını bulmak zor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Bir özlü söz derki: HERKESİN AKLINDA İYİ VE KÖTÜ DÜŞÜNCELER VARDIR. ÖNEMLİ OLAN SENİN HANGİSİNİ TERCİH ETTİĞİN?
10 Yorumlavar tabi o kadar da deiliz yani:))
https://www.youtube.com/watch?v=QE0eirAbJA800 Yorumla
+1 yılValla çağın getirdiği durumlardan ötürü.. zor be bulmak
10 Yorumla
+1 yılbilmemm... var midir ki
22 Yorumla- +1 yıl
İnşaallah vardır 😀
- +1 yıl
insallah :))
Gözleri bozuk var oluyormu 😏
13 Yorumla- +1 yıl
Nasil
- +1 yıl
Anladım 😁
duruuuun ben de varim 😜😛
110 Yorumla- +1 yıl
Bir daha düşün emin misin 😂
- +1 yıl
Baba figürü😀evet evet haklısın 😃
- +1 yıl
Hiç sevmezdim o adami çocuğa kötü davraniyordu😒😀
- +1 yıl
Değil mi
Neydi ya o filmler öyle 😀 hep acılı - +1 yıl
Hatırlamıyorum izlemedim galiba
+1 yılher kadının kucağında bir şeytan oturur yapcak bişey yok
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ne biçim laf
- +1 yıl
yani kadınlar çekicidir ister istemez çekiyosunuz kendinize ama sıfır kilometre kız isteyenler de kusura bakmasınlar öyle bir dünya yok oluyo ufak sürtüşmeler
+1 yılVarsa hemen 1 tanr alabilirim
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Umarım öyle birileri vardır
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım
+1 yılgozu sagda solda olan degil tahrik olan erkek vardir
00 YorumlaKızlar peki hiç mi aldatmıyor? cidden güzle özellik eğer öyleyse
00 YorumlaHaklısn benımkı de kızıo hep. Ama sanırm aranmayla alakalı
00 YorumlaSen beni tarif ediyorsun.
#Edep30 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi