Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şimdi kalın kaş var kalın kaş var. Bazısında abes gözükmesede bazısında felaket bir görüntü oluşturabiliyor. Temsili ektedir. ☺️
Bahsettiğim soldaki değildi hocam XD.. sağdaki gibi belki biraz daha kalın olabilir
Sağdaki iyi 😌
Erkeklerin kimyası değişiyor gitgide. Metroseksüellik diye bir kavram ortaya attılar. Bu tanımlamaya torba yasa gibi abuk sabuk şeyleri monte ettiler. Tamam kendine özen göstermeye itirazım yok ama absürtlükleride bu çerçevede değerlendirip erkeğe yakıştırmanın gereği yok. Mesela bana göre bir erkeğin hormonal bozukluk vb çok özel bir durumu yoksa epilasyon yaptırması normal karşılanamaz.
Giyim kuşam, aksesuar sektöründe de aynı durum. Orada da "Unisex" masalıyla ve dar paça, düşük bel, küpe, piercing vs. erkeğin görünümünü tuhaflaştırdılar. Oysa nasıl ki hanımların doğası gereği bazı farklılıkları varsa, erkeğin de kendine özgü fiziksel özellikleri vardır ve korunması gerekir.
Erkekte herşeyin kalını makbuldür
Oha yani bu fotografi koyarsan yuzunde bok da olsa karizma durur nsusvsgsy
Bende böyleyim tanısalım 😂😂
Atsana bana fotografini😂😂
Ayıp sitelere koyma ama 😂😂😂
Yok be sadece ben bakarim zaten boyleysen kiskanirim seni😂😂
Tesekkurler aşkım
Rica ederim askım. d
Ee hani fotograf atmadin ben simdi neye bakip 31 çekcem ksudbdudvsy
Hahahaha. trans mısın sen
Lan yok ahahahah
Sizin ki 31 olmuyor ki 62 diyorlar sanırım. ayrıca utandım biraz alısayım sjsjsjsj
Hayir 52 diyolar. Ben isin esprisi diye şey ettim hep siz mi önce cinselligi acacaksiniz 😂😂
62 tavsanin ismi ahahahahahha😂😂😂
Gel bari. dd
Nereye
Discoya
Haydi eller havaya kalcaya teleleleleyy
Cevap
36Cevap
Ben kalın kaş erkeklere yakışır. Tabi hepsine değil ama bu o kişinin yüz hatlarına göre de değişen bir durum. Kalın kaş erkeklerde itici durur ya da çok yakışır gibi bir genelle yapmayı doğru bulmuyorum ben. Herkes yüzüne yakışanı tercih etmeli.
Merhabalar. İtici değil gayet hoş. 🧿
Teşekkürler
Temsili gorseldeki çok yakışıklı ve karizmatik. Fakat her erkeğe kalın kaş yakışacak diye Recep ivedik gibi olmayın. Çok göze batiyorsa duzeltirebilirsiniz.
Hayır mesela alacakaranlık serisinde ki edward ın Kaşları miktarında ki kaşları kast ediyorum
Sanırım yüzün diğer kısımlarına göre ve kalın kalın yoğunluğuna göre değişiyor iticilik/çekicilik olayı. Kimine çok yakışırken kimi de martı kaş olabiliyor
Haklısınız hanımefendi
Allah'ın yarattığı her kul farklı olduğu için evet belki de itici olsa da insan olmasına bakılması gerektiğini düşünüyorum
Yarısı itici yarısı çekici demiş. Kafam karıştı
Kardeşim önemli olan anlaşmak sadakat yoksa Kaş hafif şeyler
Alışkın olunan bir şey değil bence. Hatta tersini düşünelim. Eskiden beridir kadınların kaşları incedir değil mi? Yüz göz aşinalığı var.
Şimdi de bir kaç senedir kalın kaş moda oldu kadınlarda. Şuna bak ya o kadar kalın kaş mı olur erkek misin sen tepkisi oldu. Sonra normalleşti. Bence yadırgamaya gerek yok.
Kişiye göre değişir. Aşırı kalın değilse olabilir, aşırıysa göze batar.
Hayır aşırı değil
Hshshshs
Ya bu erkeği koyarsan tabiki itici durmaz ksbfksbck
Yüz göz hatları bana benziyor ondan koydum. Temsili olarak. Ama çoğu kişi itici demiş. Yani Recep İvedik tiplemesi gibi bir kaşsa itici olur doğal olarak. Ama genel itibariyle itici duruyor demişler
Ben ince kaş yakıştıramıyorum bir erkeğe ve kaşlarını kadın gibi alanlara acayip gülüyorum. Bir kere sordum birine hangi kuaför alıyor söyle bende gideyim diye. Feminel bir görüntü erkekte hoş durmuyor.
Erkek yapısı gereği Maskülen hatlara sahiptir bunun en temel örneğini Erkek aslan ve Dişi aslan arasında ki farktan gösterebilirim. Yüz hatları ve yapısına bağlı olmakla birlikte kimisinde çok kötü kimisin de ise tam ideal bir şekilde durur. Şahsen benim kaşım da fotoğraftakinin 3/4'ü kadar ve yüz yapıma uygun olduğu için karşı cinslerim tarafından beğenilmediğini hiç görmedim. Kadınlar "Ortasını al gerisine dokunma" derler, aklında bulunsun. :)
Türkiye de her mesele bitti bu mu eksik kaldı?
her şey ateş pahası olmuş, millet aç, millet her gün yoksullaşıyor, adalet ve hukuk ayaklar altında..
Soru ise kalın kaş itici mi duruyor...
Pes doğrusu..
Hayır. Tam tersi çok inceltilen , aşırı doğallıktan uzak, kenarları çok kısaltılan alındığı aşırı belli olan kaşlar bana itici geliyor 🤭
Kalın da ince de itici duruyor, benim ne yazık ki şu an aşırı ince ve çok itici duruyor - özellikle gülünce-
Bence yılların modası şekilli ve kalın kaş hem erkeklere hem kadınlara yakışıyor 70 80 li yıllarda kaldı ince kaslar
Bence evet. Aşırı incede olmamalı kalında olmamalı. Kalın tutulan kaşta dağınık olmamalı. Dağınık kaş sevmiyorum.
Üzdün caniskom
Hayır kaslı gözlü erkek daha hoş tabi kiminin çok dağınık ve kalın oluyor lafım onlara değil :)
Evet, itici duruyor: Kadında da - Erkekte de kalın kaşı beğenmiyorum.
kişiye göre çok değişir ya kalın kaşda olsa yine de düzgün durması lazım insan kendi yüzüne neyin yakıştığını bilmeli
Düzgün duruyor tatlım
Alınmış ince kaştan daha erkeksi daha çekici duruyor. Ama tabi eski ido kaşı gibi de değil 😅
Evet diyecektim ama şu görseli görünce fikrim değişti ey Allahü Teala neler yaratıyosun sen
Yani itici dursa ne olacak kadınlar gibi kaşımızı alamayız ya...
Harika duruyor bence iticiliğini nereden çıkartıyorsun ki :)
Kendi kaşı öyleyse kime ne. Doğal olan hiçbir şey itici değildir özünde.
Erkegindemi kaclarini incelteceksiniz oldu olacak ada yapıp tekrar çizin 😜
Daha erkeksi de değil kötü de değil eğer her kaş her erkeğe böyle örn. teki gibi yakışırsa güzel ama
Ya o yüz tipine göre değişir ki kiminsinde güzel durur sırıtmaz kimisindede kötü durur bence😌
Gür kas güzeldir ama çizilmiş gibi olcak kalından kastın buysa evet cok güzel seyrek kas sevmem
Rica ederim
Kötü duruyor desek ipine gibi kaşmı aldıracaksınız. erkek olun erkek
Ne kadar terbyiesizce
kes
Zilli
Bende kalın kaşlı bir bireyim ne var bunda bence daha seksi kılıyor ya sizce
Kalın ve çatık kaş herkese nasip olmaz.
çok colldurr karizmaya karizma katar
Hayırrr, aksine çoook yakışıyo
Biraz düzenli tutsalar baya yakışır hatta tüm erkeklere bence ))
Bazılarında evet bazılarında hayır
Orta kalınlıkta olmalı
Erkekte doğuştan belirgin kırmızı dudak nasıl duruyor? Erkeksi durmuyor diyorlar
Hayır çohh sekksii
Sen daha sehsisin hshshshs
valla ben arada kaşlarımı alıyorum, tabi hepsini değil, dolgun gördüğüm yerlerini
Allah yarattiysa adam ne yapsın?
Önemli olan işlevi doğru
Alinmiş kaştan daha kötüsü olamaz.
Yarısı kalın kaş itici demis
Doğal olun , siz beğeniyorsanız bitmiştir.
Gereken bakımı yaptıktan sonra bile kalın kaş iyidir ya
Resimdeki tip kaşsız da hot olur yalnız..
Robert pattinsonun kaş sıklığı nasıl? Kalın mı oluyor? İtici mi
Evet bir tık kalin, senin de oyleyse bence ince bir tarakla tara artan kısımları al
Yarısı çekici demiş. Zevk meselesi herhalde
Evet öyle
Yuz sekline gore degisir bu.
Yüz şekli derken biraz açarmısınız? Geniş alın mı? Sivri çene mi? Ya da büyük göz yuvaları mı
Mesela gorseldeki gibi olsa evet. Guzel olur.
Çekici görünüyor itici durmuyor
Görselde ki erkeklere bakarak konuşucak olursam onlara çok yakışmış.
Bence karizmatik duruyor.
Aksine çok yakışır bence.
Bilmem benimki de kalın umarım itici değildir
tam tamına %50 %50 :D
Yüz yapısına göre değişir.
kalın kaşlı olduğum için hayır dedim
Bu insanın yüz yapısına göre değişir biraz
Jon Kortajarena ise yakışır evet
Bazı erkeklere yakışıyor. Görselini attığın gibi.
Çekici durur bence özelikle esmerse
Neden itici olsun bence güzel ben yakıştırıyorum
Benimki kalın begenmiyorlarsa onların kaybıdır..
Aşırı kalın olursa evet itici
Asla daha yakışıklı oluyorlar.
Kalın kaşı herkeste itici buluyorum
Kızda da erkekte de
Bazıları itici bazılarına iyi
Dimi canım hshshsh
Sivri çene yapısından dolayı. Daha erkeksi duruyormuş sanırım
Rusya da kadın sayısı erkek sayısından fazla zaten. Ama son 4 senedir gelmiyorlar bende antalyadayım. putin Türkiye’ye gitmeyin demis hshshs
Yakışıklı erkekte iyi durur, diğerlerinde berbat.
Tatlis🙃
Siz daha tatlişsiniz. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?