Çalışamıyorum Mutsuzum

Arkadaşlar Ailem Beni Tekstile Verdi Ama 3 Gün Çalıştıktan Sonra İşten Soğuyorum Bunalıma Giriyorum Neden Böyle Olmak Zorunda Die Kendime Soruyorum Çok Yorgun Hissediyorum İşe Gitmemek İçin Aileme Bahaneler Uyduruyorum Ne yapacağımı bilmiyorum ama çalışmak kesinlikle bana zarar veriyor kendimi aşırı mutsuz hissediyorum hatta size garib gelicek ama herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum çalışmaya bir türlü alışamıyorum çalıştığımda hayatın tadını çıkaramıyorum günde 2-3 saat yaşıyormuşum gibi geliyor sabah 8 akşam 8 saatleri arasında çalışıyorum sürekli ayaktayım lütfen bana akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca Bazı Şeyler Zoruma Gidiyor Patronun Yazhanede Pc Başında Takılırken Sen Köpekler Gibi Çalışıyorsun Bazı İnsanlar Hırsızlık Yapara Kolay Yoldan Para Kazanıyor Sen Köpekler Gibi Çalışıyorsun Bazıları Oturdugu Yerden İmza Atarak Para Kazanıyor Sen Köpekler Gibi Çalışıyorsun Bazıları Hiç Çalışmadan Baba Parası Yiyor Sen Köpekler Gibi Çalıyorsun Onlar Boş Boş Durup Gönül Eğlendiriyor Çalışmaya İhtiyaçları Yok Nede Olsa Babası Zengin Ama Senin Sürekli Çalışman Lazım Ve Ben Bunu Kaldıramıyorum
Çalışamıyorum Mutsuzum