Pc müh okudum şu an stajdayım ve hiç bişi yapamıyorum. Kod yazamıyorum. Şirketin kullandığı programlara hakim değilim. Okuld@ki ödevleri bile zorlan verdim. Ancak herkes benim gibi ucu ucuna geçmişti şimdi ayvayı yedim sanıırm. İş hayatında yapamıyorum ben buny. Baştan da bölüm okuyamam. Ne yapacağım? Okudum ama mesleksizim. Baştan da okuyamam ağlıycam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
bacım ,
benimde sen gıbı habeş maymunu bi kuzenım vardı aynı camış , bu kayseri ercıyes unıversıtesı rus dılı edebıyatı bıtırdı geldı. bır gun kazaklar iş için bıze geldı cevirmen laızım bunu aradık bizde , ne konusuyo ne yazıyor cacık çıktı . işte bulamadı 2 defa nişan yaptı koca bulayım dıye , onuda beceremedı , şimdi babasının dükkanında gözleme pişiriyo.
sonra da hükümet asgari ücrete zam dıyor ıkıncı zammı yapalım dıyor , sankı babasının parasını verıyor , gelde böyle bir elemana 5000 tl ücret ver , ağlar insan02 Yorumla- +1 yıl
bi sakin.
mesleği ile aynı iş bulmak evet cok cıddı sıkıntılı bır durum ulkemızde.
ama ılk yol meslegın ıle ılgılı işler uzerınden gıtmen. bilgisayar muhendıslıgı tr de erkeksi bir iş ve dil ile birlikte atılımcı olması gerekıyor.
ılk oınce bu alanda yogunlas staj gıbı ya da ucretıne bakmadan ya da asgarı bısıler bulmaya calıs.
yıne kendı alanında iş kurman , yazılım programı guvenlık otomasyon sıstemlerı pazarlama uygulama .
baktın bunlar olmuyor , olamayacak o zaman 4 yıllık unıversıte mezunu olarak sırketlere on muhasebe parzarlama ınsan kaynakları vs. bolumlerınden basvuru yaparsın .
bu basvurular arasında muhendıs oldugunu varsayıyorum lıse orta ogrencılerıne ozel ders matematık verebılır yıne cevrendcekı kurslara saatlık ucretle matematık dersı verebılırsın .
basarılar dılerım .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İş görüşmeleri için gelenler o kadar boş geliyor ki artık , mezun oldukları bölümlerin temel mesleki bilgilerinden bile habersizler... ama iş lafa geldiğinde atıp tutmalar, beylik laflarla laf sokmaya çalışmalar konusunda her biri birbirinden cevval maşallah
11 Yorumla - +1 yıl
arge ile ilgili birimlerde evrak işi yapabilirsin. oralarda staj kovala
02 Yorumla- +1 yıl
olabilirsin.. ama gönüllü staj olur. maksat tecrübe kazanmış olmak. cvne yazarsın
kafana takma yaa ankaradaysan güzel imkanlar var öğrenirsin
03 YorumlaTakip edip öğrenmen gerek
05 Yorumla- +1 yıl
İşte bende staj yaptım senin gibiydim bi abinin soyadını isim sanım hanım diye hitap etmişlerdi başka bi birimde bende düzelttim millet milyarlarla oynuyor 16 yaşındayım ya şirket kurtarıcam o zaman sözde😄 ….. hanım değil bey yazdım o abi görüp beni arıyor adın ne stajyer dedi söyledim gelince hatırlat sana kahve ısmarlıycam dedin işin en iyisiydi sonra bildiklerini gösterdi bana sistemi öğretti öğrendim öyle birazda şans işi
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hangi üni? Belki üniversitede sıkıntın vardır
04 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
peki benim kuzenim de istiyor. Nasıl yetenek gerek?
- +1 yıl
6 ay bir proje üzerinde çalışsın. Eğer ilerleme varsa devam yoksa hadi ordan et. Bizim bölüme meslekten gelen çoktı o yüzden az çok hakimler. Ama ben sıfır bilgimle anadolu lisesinden girdim. Hala çok zorlanıyorum. İnanılmaz zor. Okul biter okul çok yormadı ancak iş hayatı bildiğin gibi değil.
- Cevap sahibi+1 yıl
peki kaç sıralamayla girmiştin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi