Sevgilim çok bunaltıyor ne yapmalıyım ?

Yaklaşık iki senedir çıktığım birisi var, ama aşık değilim.. Ailelerimiz biliyor.. Beni uzun zamandır istemeye gelmek istiyorlar ama ben her seferinde bişeyler çıkartıp kavga yapıyorum uzatmak için. Söz yüzümü bile almışlar...

Çok iyi bir insan, anlayışlı ama aşırı derece kıskanç. Beni çok boğuyor aman oraya gitme bunu yapma şunu yapma... Burnumu deldirdiğimde bile kavga yaptık zorla çıkarttırdı.. Aman erkeklerle konuşma, arkadaş olma. Dışarı akşamları çıkma gezme tozma benle gez! Bunaldım... Benim yaşım küçük ve güzel olduğumu düşündüğü için benimle birlikte olduğuna inanamıyor ve çok korkuyor kaybediceğine.. Her bişeyde kaybetmekden korkuyorum diyor bağırıyor çağırıyor... Pfff :(

Onu o olduğu için seviyorum ama çok yakışılı değil. Ben şahsen çekici ve güzel biriyim yani herkes öyle diyor ve suana kadar çoğu erkekden ciddi anlamda teklifler aldım ama çok seçiciyim.. Bu çıktığım evde tek çocuk.. Anneside beni seviyor, ama bazen çok karışıyor bize!

Herneyse şimdi bu çocuk beni her dk haber et işten çıkınca kapıya çıkınca haber et.. Etmediğimde arar kızar mesaj atar çok korkuyor beni kaybetmekten... Ben 21 yasındayım o 28, 15 yaşımdan beri peşimdeydi ama ben istemiyordum... bir an boşluğuma geldi evet dedim ama kurtulamadım sonra... Öyle herkese evet demem ama bunda iyiliğinden konuşmasından evet dedim..

Şimdi beni bukadar bunaltıp kendi gece gezmelerine discoya felan gidior.. İçki içmiyorum dior ama geceleri hep dışarda, bikaç kere kumar oynamış arkadaşlarıyla... Kafam karışık şimdi ben neyapsam? onun yüzünden başka kısmetlerimide kapatıyorum diye son sıralar görüşmeye başladım telefonla biriyle..
Güncellemeler
+1 yıl
z
Sevgilim çok bunaltıyor ne yapmalıyım ?