Karşı cinsin hangi özelliği "dünyada tek kadın/erkek sen kalsan yine de dönüp bakmam sana" dedirtir?

#GöktenDüşenAşk

Hayattan ümidini kesmiş, boş boş pinekleyen insanlar.
Kibirli huysuz kendini begenmis nankor tipler..
Teşekkür ederim. :))
Rica ederim 😊
Anlayışsız, sabit fikirli insanlar
Baskıcı şirret şeyler.
Cevap
31Cevap
Dünyada bir tek o kalırsa eğer beni sürekli döver sonra şefkat gösterir. Ayaklarını yıkattırır, zorla bana sahip olmaya çalışır. Hiçbir şey yapmama izin vermez. En az 10 çocuk istiyorum deyip beni maşa gibi kullanır. İşte bu sebeplerden dolayı asla dünyada bir tek o kalsın yinede ona dönüp bakmam!
Dünya tek benle bir kadın kalsa bakmam diyen kesinlikle sallıyordur :D Fizyolojik olarak mümkün değil belki bir iki ay bakmaz üçüncü ay yanlızlıktan o sevmediği adam bred pitt sevmediği kadın rihanna gibi gelir :D Yok kitap okumazsa yok ruj sürerse utangaç olursa felan hepsi hikaye :D Taş olsa taşa sulanır adam öyle bir durumda :D
Agır bir laf olur bu büyük konuşmamak gerek allah kör eder sagır eder aklını alır gider benimle nolur evlen dersin
Bana dedi dunyada sen kalsan seninle evlenmem. 1.000 beterine giderim yine seni almam. Rabbimden dilegimdir ki dediği gibi olsun 1.000 beterini alsin ama beni almasin. Omrunun sonuna kadar keske gulsumle evlenseydim diye dert yansin. Bizden yukari haşa Allah var büyük konuşmamak gerek ama dilerim hayatina mal olur
Yalancı, açgöz, başkalarının sırtından geçinen, nankör, riyakar, hak hukuk bilmeyen. Bu özelliklerden birine bile sahip olması tiksinmek için yeterli
Gevşek cahil baskıcı hala ilişkilerini ergen tavırlarla yaşayan nerde nasıl davranacağını bilmeyen insan sürekli ona şunu yap ya da yapma demekle uğraşamam
Sülük gibi yapışan kendinden soğutan kız ve çok samimi davranışlarda bulunan kız
Bakımına neredeyse hiç dikkat etmeyen
Narsisler , sadistler ve eskiden sevdiğim bir kişi.
Bunlar sevilecek gibi değildir.
Yanı sevilme noktasın da , hayatının içine alınmaz.
Sanırım aşırı egoist tavırlar.
Emir verici hallere girmesi
Her kuruduğu cümlede cahillik akması
Şu enes batur gibi ses tonu olup o tarz konuşan erkekler , ayakları çok büyük olan tırnak yiyen ter kokan saçları yağlı dolaşan kısacası pis olan.
Valla herkes birşeyler yazıyor ama ne olursa olsun dünyada tek kalan karşı cinsten insana bakarız, çünkü alternatif yok
Bakmam desende bu senin elinde degildir gun gelir sen desende karsi cinsin demez...
Geveze, tembel, ayi gibi killi, kaba ve kardeşim erkek
Cimrilik pasaklilik bakimsizlik patavatsizlik huysuzluk.
1 yere tükürmesi
2 hiç kitap okumamış olması
3 açık görüşlü olmaması
4 3 dk da boşalması
Sansini her türlü kaybetmis olmasi. - Saygisizlik -
Egoist kendi benliğinden başka kimseyi düşünmiyen...
Bunu söylemeyeyim. Sonra alınanlar çok oluyor. Bilenler zaten biliyor, öğrendi artık 🤔😊
valla hic biri umrumda degil yani ister cokk iyi karakterli merhametli olsun yine donup bakmam
😂😂😎😎😎
Allah rızası için biraz merhametli olun ey saygıdeğer hanımefendiler!
Bunu doğru erkeğe sormak önemli, nefes alda çoğuna yetiyor malum..
Saçma sapan dudaklarını büyük göstermek için kalın ruj suren, birde mal mal beni al diye koyun gibi bakan kiz ise son kalan istemem aga
Toplumun seviyesini düşüren dar görüşlü kaba saba hareketleri bulunan bireyler var ne yazık ki 🤷♀️ Görmek istemiyorum asla asla asla
Düşüncesiz, anlayışsız ve aptal insanlar.
Aklı fikri cinsellikde olanlar para göz olanlar ön yargılı olanlar vs vs...
Dünyada tek kadın ben kalsam esas ben dönüp ona bakmam.. nasılsa bütün erkekler benim 😂
Çok bakımlı kadın gibi olanlar kişisel özellik olarakta ürkek ve cimriler
ruhu orohıspu olan kendini bepenmiş ve sorun üreterek yaşayan bir tip
Cimri ve küfürlü konuşan erkek
Dislerini fircalamayan =)
😁😁😁
Utangaç sessiz baskıcı kişiler
@KitapGibiAdam06 evet cevap ver bakalım bu soruya?
Ahanda bu tip :) ahah
kibirli imsansiz bakimsiz.. insanalr
Karşısındakine değer vermemek bencil olmak 😊
Dusuncesiz..
Saygi duymayan insanlar.. 😕
Cimri, korkak, bencil, yalancı.
Aptallık, dogmatiklik ve yobazlık
Enerji vampiri insanlar.
küfürlü konuşan erkekler..
Ulu orta burnunu karıştıran adam..
Baskıcı, yapışkan ve egoist insanlar
Kibirli, burnu havada ve egoist
Fosforlu eşofman giyen bir kekoylan
Kaba , vurdumduymaz, bencil. Vs
Ön yarqılı olması yeterli😇
Tek kalınca özellik mözellik mi kalır ya
merhametsiz insanlar..
Egoist, ruhsuz ve ters.
Bakımsız olması pis kokuması tipsiz olması
O zaman herkes herkese bakar
😂😂saçma bakmayıp napacak acaba
Cehalet.. kitap okumayan insanla işim olmaz..
Kendisini çoook beğenmiş bencil
Hayvanlari ve çocukları sevmeyen kültürsüz ve okuz
160 boyuyla olan herkes
lüks düşkünü, şımarık ve yapmacık tipli kadınlar..
Abaza
Kendini begenmis ve hijyenik olmayan
yıldız abla yaaa
Seri közcüler
Yılışık erkekler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar