Çok fazla sosyal medyada bağımlı olan durmadan fotoğraf paylaşan aynı zamanda makyaj meraklısı olan insanları sevmem. Birde hayatımda var olan kadın annem ile iyi anlaşması gerek, onunla ters düşen benimle mutlu olamaz. Bir de geçim para hesabı bilmeyen insan sevmem.
1. İslamcı 2. Rus kızı/kadını seven 3. Kök ailesiyle ya da arkadaşlarıyla benden daha çok vakit geçiren
1. Özellikte olanlar ataerkil olur. 2. Çirkindir, kabadır, abazandır, sadakatsizdir, erkeklikten ve insanlıktan nasibini alamamıştır. 3. Evliliğin ne olduğunu bilmez, özel alan ister, olgun değildir.
Bence "asla" dediğimiz tiplere giden yol, beklenti ve değerlerimizden geçiyor. Mesela ben aşırı bencil ve empati yapmayan biriyle anlaşmam mümkün değil. İlişki iki kişilik bir yolculuk olduğuna göre, karşılıklı anlayış olmazsa o gemi yürümez. Sence anlaşmazlığın en büyük nedeni ne olabilir? 😊
Bi buluşmamda adam yanlışlıkla gerçek yüzünü gösterip üzerine düzelticem diye iyice sıvamıştı. Garsona büyük terbiyesizlik yaptı, anında kestim muhabbeti. İnsan kendini üstün görme kafasına girdiyse, o kötü biri olma yolunda ilerliyodur. Benlik değil. Nezaketi, merhameti, ahlakı ve edebi severim.
keko, bencil, egoist, parasıyla hava atmaya çalışan, bak kızım ben böyleyim tarzı laflar eden, ilk günden aşırı samimi davranan, nerde ne yapacağını bilmeyen, akılsız, küfürbaz, kadın düşmanı olan, parlak montlu semt abileri
Kibirli tavırlar güzelliğinin verdiği cesaretle gelen ego gereğinden fazla ağırdan alması vb şeyleri gördüm mü soğuyorum direkt büyük konuşmayım ama afrodit olsa hava gazı