pragmatist, bencil varlıklar.. insan tanıdıkça hayret ediyor... bu aslında onların suçu değil evrimden gelen yapıları bu şekilde şekillenmiş. hep en güçlüye, en iyiye, en avantajlıya yönelikler.. etik anlayışları sadece basit duyar konularında ortaya çıkıyor. yoksa hiçbirinden kemal sunalın kör kıza aşık olduğu filmdeki gibi bir durum beklenemez.. kendileri zayıf oldukları için zayıflıklarını güçlü gördükleriyle kapatma gereksinimleri vardır. kısacası fazla değer verilmemesi gereken sinsi bencil bir varlık. siz hemşire erkekle evlenen doktor hanım gördünüz mü?
Güce tapmalarının ve güçlünün kölesi olmalarından ötürüdür. Kadın nedir ona odaklanılmalı esasında. Kadın en basit tabiriyle düşük insandır. Güç eksikliği içindedir bu yüzden güçlü erkekleri idol kabul ederler (fiziksel, mental, duygusal güç) empati, sevgi, merhamet konularında erkeğin gerisindedir bu kaynaklarını çocuklarına ayırırlar ve diğerleriyle hiç empati yapmazlar neredeyse. Hiç üstün vasıfları yoktur adalet, eşitlik, özgürlük, bağımsızlık gibi olayları anlayacak kapasiteleri yoktur bir kadın için köle olmak sorun değildir yaşasın yeter boyunda eğer ama erkek için böyle olamaz oluyorsada onun hiç erkekliği kalmamıştır. Dişiler yarattıkları toplum düzeninde erkeğide alçaltmaya çalışır ve günümüzde büyük oranda başarmışlardır. Duygusallık, cinsellik isteği bunları kontrol edememek kadınsıdır erkekleri abazanlaştırarak cinsellikle onların üstün ruhlarını alçaltmaya çalışırlar çünkü kıskanç ve zayıftırlar bu yaşamlarını erkeklere muhtaç kılar ve tek kalmaktan korkarlar bu çok büyük bir zayıflıktır. Tüm aşağılık özellikler dişildir tüm üstün vasıflar erildir. Dişilik bir hastalıktır karanlıktır ve kötülüktür. seks peşindeki erkeklere dikkat edin aşağıldırlar ama dölünü muhafaza eden erkekler büyük işler başarmışlardır. Enerji tektir nereye kanalize edersen ona dönüşür toplum yapısı cinselliğe yönlendirip erkeklerin çalışmasını, saçma sapan para harcamasını ve sanki dişilere muhtaçmış gibi hissetmesini sağlıyor. Bu dediklerimin yayılması ve zihinlerin değişmesi bir devrimdir ve gerçekler açılmaya başladı dünya çağında değişim sürüyor.
Kadınlar da inanılmaz bir rekabetçi bir ruh var. Geneli mi böyle? Hayır değil. Hırs iyidir ama herşeyin fazlası zarardır. Para ile elde edilen mutluluk kalıcı olmuyor. Bir yere kadar mutluluk verir bir noktadan sonra bitirir mutluluğu. Günümüzde evlilik ve ilişki kriteri paraya endeksli olmuş. O nedenle insanlar gerçek mutluluğu yakalayamıyorlar. Paranın ikinci planda olduğu bir ortamda ilişkiler daha keyifli ve uzun süreli oluyor.
bir kadın olarak arabaya, saate, ayakkabıya, telefona ve daha aklıma gelmeyen birçok şeye değer veriyor olmam gerektiğini burada öğrendim ben mesela, kimsenin arabasından ya da saatinden etkilendiğimi hatırlamam. kaldı ki bilmem bile hiçbirinin markasını, bakmak aklıma gelmez çünkü. bu durumda ya salağım, ya kadın değilim ya da sunabileceği hiçbir şeyi olmadığı için kadınlarla tüm ilişkilerini maddi durumuyla ilişkilendirmiş erkek avuntusu bu. bence hangi seçenek olduğu çok açık.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne kadar gerici sacma düşünceler icindesin. bu saydiklarin cinsiyet degil haysiyet meselesi.. herkezi genelleyemezsin kadinlar diyerek. kadina değer vermeyen bir tip olduğun belli ama nickin bile kadinlarin dikkatini cekmek icin yapilmiş.. boş konuşuyosun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öğretmenle evlenen doktor hanım gördüm ne oldu çürüdü mü söylediklerin? Kabullenecek misin hatanı yoksa nefret kusmaya devam mı? Bence asıl sen kendi arayıp bulamadığına nefretini bu yolla kusuyorsun sanki zengin kız görsen dibin düşmeyecek asıl anlattığın özellikler sana ait olmasın
Olaya tek taraflı bakıp genelleme yapmamak lazım.. Sonuç olarak erkeklerde elde etmek için gücünü parasını kullanmıyor mu? Durum karakter meselesi bence.. Saygılar.
Kadınlar ne isteyeceğini iyi bilir. Cinselliği de en az erkekler kadar isterler ama istemem yan cebime koy misali sürekli nazlanır ve karşı cinslerinden bazı istekler de bulunurlar.
En İyi Cevaplar