Çeşitli nedenler olabilir mesela erkekler neden güzelliğe bakıyor?🙄 Birincisi tamamiyle iyi niyetli bir durum evlenirken iyi geçinmek İkincisi para manyağı kadınlar onlara ne yapsanda para yetiştirmek zor para dini imanı olanda var bu tamamiyle o kişinin karakterine bağlı bir durum 💘💕💅💍🦋😋🌸💖
Konforlu bir hayat için. İlk kriteri maddi zenginlik olanların da bu konuda yarası vardır. Sefalet içinde büyüdüğü için hasret kalıp kurtuluş yolu olarak zengin erkekleri bulmuştur. Ki bence sağlıklı değil. Kimse, kimsenin geleceğini açan bir anahtar değil.
Bazı kadınlar tembel teneke ve dengesiz ruhlu olduğu icin iş hayatına uyumlu değiller. Erken kalkıp emek harciyamazlar ruhlarida biraz asalak. O nedenle paraya bakıyorlar ama para ile bir kadınla olmak isteyen erkekte ezik vesorunlu olduğu için baslarina şiddet, taciz hatta tecavüz geliyor ne aciki cok azi zengin erkek buluyor ama nihayetinde parasız kalıyorlar bir çok ünlü böyle kadın var hayatının sonu parasizlar
Acun ilicali , Hakan sabanci gibi birini beklemiyorum sorumsuz tembel işi gücü olmayan bencil bakimsiz görünüşüne önem vermeyen biriylen birlikte olmam açıkcasi benim hayat şartlarıma uygun biriylen birlikte olurum bi tık ondan üstün olursam Erkek kaldiramaz hiç bir erkek bunu kaldiramaz kaldiran varsa yalan söylüyordur gücüne gider fakat işi gücü olan iyi bir mesleği olan Erkek daha iyidir 😉
Her kadın aynı değildir ama sanırım birçok kadın maddiyata önem veriyor bunun sebebinin şundan kaynaklandığını düşünüyorum para kimde ise güç ondadır bir ikincisi de para varsa istedikleri herşeye sahip olacakları düşüncesi ama yanıltıcı bence yani parayla Saadet olur ama tam olmaz eksik olur yarım kalır huzur ve mutluluktan gerçek samimi duygulardan daha uzak olur..
Tabiki herkes güzel bi hayat ister ama kızımın yaşayamadığım şeyleri yaşamasını çok istiyorum mesela kendine ait odası olsun, yatağında tüller olsun, şu mama yiyince altına yapan bebek, istediği kıyafetleri alsın giysin ve bunun için varımı yoğumu veririm. Erkeklerin güzellik istemeside malum... En minnoş yönden bakarsak çocuklar güzel çıksın diyebiliriz.
Bence çokta paraya bakmıyorlar 😅 her erkeğin farklı özellikleri var biri espri yaparak etkiler öbürü dış görünüşü ile öbürü parası ile değişiyor bu durum