Dayak Yemekten Korkuyorum Bu Korkumu Nasıl Yenebilirim? 8 ay box yaptım ancak buna ragmen bunu yenemedim kavgada dayak yemekten korkuyorum dövüşmeye cesaret edemiyorum ama böyle yaşamakta istemiyorum ya nasıl yenerim bo korkaklıgı ben ?
Cevabın nedir?
+1 yılBazı arkadaşlar neden kavga edilir demiş biraz açıklık getirmek istiyorum. Kavga her zaman isteyerek olan bir şey değildir. Siz uzak durmaya çalışırsınız o gelir sizi bulur. Kavga sebepleri genelde fikir ayrılıklarından kaynaklanır birinin evet dediğine diğeri hayır der daha sonra taraflardan biri saldırmaya başlar. Önünüzde üç seçenek vardır ya karşılık vereceksiniz ya dayak yiyeceksiniz ya da kararınızdan vazgeçeceksiniz. Bazı insanlar vardır hayatı boyunca kavga etmemiştir. Dıştan bakınca evet bu iyi bir şey gibi görünüyor ama şu da bir gerçek bunun olmasını sağlamak için istediğiniz şeylerden vazgeçmeniz gerekir. Bu benim kabul edebileceğim bir şey değil. Bir şey istiyorsunuz ve önünüze bir engel çıkıyor bu engeli nasıl kaldırabilirsiniz ? Konuşarak olmuyor kavga etmek akıllı bir hareket değil geriye istediğiniz şeyden vazgeçmek kalıyor. Şahsen ben her zaman iletişimden yanayım kolay kolay kavga başlatmam ama biri saldırırsa da karşılık veririm. Kavgayı sevmiyorum ama sırf başka biri izin vermiyor diye de istediğim bir şeyden vazgeçecek değilim. Tavsiyem çok önemli bir şey olmadığı sürece kavga etmeyin çünkü birileri bundan zarar görebilir. Zarar gören siz ya da kavga ettiğiniz kişi olabilir veya konuyla ilgisi olmayan birileride zarar görebilir. Şöyle bir düşünün siz biriyle kavga ediyorsunuz daha sonra bir başkası bu kavgadan dolayı kalıcı bir zarar görüyor böyle bir şeyin olmasını istemezsiniz. O yüzden soğukkanlı ve akıllı kararlar verin çok gerekmedikçe kavga etmeyin. Arkadaşım sana tavsiyem vücut çalış kendini korumak için savunma sporlarından hangisi sana uygunsa ona yazıl. Zamanla korkunu yener tekrar kendine güvenmeye başlarsın ancak oradan öğrendiğin şeyleri kavga etmek için değil sadece kendini korumak için kullanmalısın. Bu da şu demek oluyor asla bir kavgayı başlatan taraf olma elinden geldiğince uzak dur. Bir taraftan kas yaparken diğer taraftan kavga edilmemesi gerektiğini de öğrenmelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBox yaptım diyorum abi ama işe yaramadı halen korkagım bende senin gibi kavga pek sevmem ama cesaretli oldugumu bilmek ve haksız bir taraf oldugu zaman saldırıyım istiyorum ama olmuyor :/
- +1 yıl
Haksızlığa uğradın diye kavga etmek istiyorsan umarım hep korkak kalırsın.
Soran+1 yılseni s.kermg*tyeahhhttt bir gün hepiniz pişman olacaksınız Sedat korkak kalmıyacak alayanızı yakacam Adolf olacam başınıza
- +1 yıl
Ben sana senin sonunu söyleyeyim klavye delikanlısı olacaksın yüzyüze kimseye bu şekilde küfürlü konuşamayacaksın. Hadi diyelim ki küfürlü konuştun büyük ihtimal senden 5 yaş küçük olmasına dikkat edeceksin. Henüz insanlarla konuşmasını bilmiyorsun sonra bir de kavgadaki korkumu nasıl yenerim diye soru soruyorsun. Hangi dağda yaşıyorsun ? He doğru yaz söylemiştin Şırnak dağında değil mi... Adolf kısmına gelince bırak Adolf'u bir bok olamazsın.
Soran+1 yılbakalım görecez :D şuan çıkıp birini dövecem yokla korkuyorm :D haklsın kçüklere küfür edebilyiorum büyüklere edemiyorum :/
En İyi Cevaplar
+1 yılYenemezsin kardeşim. Bu korkuyu asla da yenemeyeceksin; böyle düşündüğün müddetçe! 8 ay Box mu yaptın? 8 ay nedir ki kardeşim ben 13 sene dövüş sporlarıyla ilgilendim 5 sene ring de dövüştüm.
1 - Sen korkak değilsin!
2 - Kendini dışarıdaki kavga eden serserilerle kıyaslıyorsan senin Box'unda yalan.
Şimdi dostum, sen zaten bir spor dalını dövüşmek için öğreniyorsan harbi harbi korkaksın. Self defansın birinci kuralını unuttun mu? Nasıl sporcusun sen böyle?
Eğer kavga etmek istiyorsan dışarıya çık 1-2 tane liseli cücüğü döv. Eğer ben sporcuyum diyorsan; Work hard, play hard.
Dayak yemekten korkuyorsun çünkü kendine saygı duymuyorsun. Dayak yemeyeceksin zaten kardeşim; KAVGA EDECEKSİN. Eğer birisi seni döverse bu dayak yemektir, ama dövüşürsen bu KAVGADIR ve kavga da kazanan taraf olmaz hiçbir zaman, zarar eden taraf olur :)1818 Yorumla
Soran+1 yılyani dövüşeyim ben boxör olmayı çok istiyordum ama baktım ki korkagın tekiyim olmuyacak dedim bıraktım bilmiyorum yenmek istiyorum :/
- +1 yıl
Canım kardeşim benim sen korkak değilsin ki sen kendini korkak ilan etmişsin. Karşı koyamazsan korkaksındır ama sen? Sen boksör adamsın, boks yapmışsın bak 8 ay. Kardeşim ben ilk resmi maçıma 12 yaşında çıktım. Soyunma odasında ağlıyordum korkudan, sonra ringe çıktım dövüştüm, dayak yedim ama bir şeyi anladım; dövüştüm, karşı koyabildim :) Sporunu bırakma hiç, müsabakalara katıl.
Soran+1 yılbıraktım bile hatta hocayla tartıştık dedi 8 aydır geliyon bir b.k olamadın bende dedm adam akıllı ders vereydin belki olurduk bir b.k dedm öyle tartıştık ayrıldım 1 maça çıktım yenildim ztn
- +1 yıl
Hocan böyle mi dedi? Onun antrenörlüğüne yazık, yetiştireceği öğrenciye yazık. Ohoo sen daha 1 maça çıkmışsın, oğlum ben çömezken 4 maça çıktım 3'ünde de burnumu elime verdiler. :)
Sen boşver başka salona yazıl ya da başka spor dalına özellikle. Çünkü bende boks yaptım. Sadece yumruk kombinasyonu olduğundan, pek fazla zeka geliştirmez sende. Ama bir Taekwon-do ya da Muay-Tai öyle değil. Zamanlama, alan savunması, boşa çıkartma her şey var.
Başka alana yönel.
Soran+1 yılwalla ben çok istiyorum ama malesef sadece box var bide spor salonu var fitness bende kas yapıyım en azından yapılı olurum bu sene son senem inşş kazanıp gitcem kaslı olup muay thai başlıcam gidecem şehirde
- +1 yıl
O zaman Boks'da çalış, Muay Thai'de lazım olur. Yaşın 20'nin altındaysa Fitness'den uzak dur.
Soran+1 yıl18'im başladım bile 6 aylık sözleşme imzaladım :/
- +1 yıl
Eh birader nasıl bir yerde yaşıyosun ki sen? Kemikler oluşumunu tamamlamadan kim seni Fitness salonuna alır ki? Daha kemikler 20 hatta 22'sine kadar büyüyecek. Bu yaşta o kadar ağırlık çalışırsan boyunu engeller.
Soran+1 yılAbi Şırnak'ta yaşıyorum ben bu arada gittim sordum adama dedi bu saatten sora boyun uzamaz ztn gel kayıt ol en azından kas yaparsın boyum 1.78 şimdi bıraksam 6 aylık ücreti ödemek zorundayım :/
- +1 yıl
Birader o dediğin senin şehir efsanesi. 18'ine kadar uzarsın, ama kemikler uzamayı durdurmaz. Miyelin kılıflar sertleşir, kemik uçları birazcık daha büyür.
Sen yine antrenmanını yapta öyle fazla ağır kilolara girme derim ben.
Soran+1 yılabi en fazla 178 isem 181 olurum 3 cm daha fazla alacagıma kaslı olayım daha iyi bence
- +1 yıl
Kaç kilosun sen?
Soran+1 yıl69
Soran+1 yılneden ki ?
- +1 yıl
anladınmı çekirge kavga etmeyeceksin bir anlık öfkenin kurbanı olmayacaksın.
- 1 yıl
Bişey sorcam mesela beni okulda dövcekler bende kavgada edcem ama dayak yedim dalga konusu olur aşalanırım diye korkuyorum bunu nasıl yenebilirim
hiç bir zaman pes etmemeyi öğreniceksin anı başarmayı çalışıcaksın örneğin birisiyle kavga ediyorsun yumruk yumruğasınız adam gerçekten çok iyi dövüyor seni sende elinden geleni yapıyorsun tabi adam seni iyi dövüyor e kanamalar filan var acı içindesin ama adamı dövmeye çalışıcaksın acıyı hissetmiceksin çünkü eğer adam alt edemezsen daha çok acı çekiceksin bunun için kendine prensip koymalısın inatçı olup o prensipin dışına çıkmamalısın acı çekmemelisin burnunu kırsalar bile ben iyiyim diyip kalkıcaksın ve savaşıcaksın :)
44 Yorumla- +1 yıl
bak sen .. :)
- +1 yıl
Boks antrenörü kaç tane boksörün var ? Senin tüyolara bakarak hareket ederse arkadaş diğer tarafı boylar büyük ihtimal dayak yemek gibi bir endişesi de kalmaz :D
Soran+1 yılben ölümden korkmuyorum bazen diyorum kendi kendime kaybedecek neyin var dövüşsene ölümden mi korkuyon hayır dayak yemekten mi hayır ne seni tutan diyorum kendi kendime bulamıyorum bişey :D
Bir kere dayak ye bak bakalım ondan sonra korku falan kalıyor mu :) Dalga geçmiyorum çok ciddiyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılE dayak yemişligimde var ?
- +1 yıl
O zaman bunu sorun etmekten vazgeç, herkes dayak yiyebilir ne var bunda.. Dayak yiye yiye yememeyi öğrenirsin durumu vardır bilirsin. Ayrıca neden bizim böyle bir korkumuz yok da senin var. Dayak yeme ihtimalinin yüksek olduğu bir çevrede ise o zaman çevreni değiştirmelisin derim ama ama buradan konuşmak kolay tabii diyeceksen daha fazla yorum katamayacağım. Şiddetsiz bir dünya için önce sen şiddeti yok sayacaksın, bol şans
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
24Cevap
kelebek etkisinin söylediği kesinlikle doğru bendede bu korku vardı lise zamanında pısırıktım arkadaşların gazıyla kavgalara girdik dayak yiye yiye dayak atmayıda öğrendik şimdi korku yok kavgaya girsen muhakkak ikisinden biri olacak ama şunu unutma ilk vuran her zaman şanslıdır kardeşim.
16 Yorumla
Soran+1 yılMesela dayak yemedim direk kazandım yendim adamı böylede geçmez mi korku?
Soran+1 yılyani illa dayak yiyecem adamı dövebilsem bile dayak yiyecem ilginç :D
Soran+1 yıl:D Deniyim bir anladım ne demek istedigini hem o vursun hem sen vur hem dayak at hem dayak ye diyon :D
- +1 yıl
Adam bıçağı sokarsan karaciğerine, böbreğine?
bahsi geçen dayak fiziksel darb ise gerçekten korkaksın kusura bakma ama eğer 3-5 ne olduğu belirsiz serseriyle kavga edip bıcakla ya da herhangibir kesici aletle sana zarar geleceğinden süpheleniyorsan kavga etmemekte haklısın (uğruna değecek birşey değilse)
20 YorumlaNinjutsu öğreteyim sana istersen ne tür korkuların varsa hepsinden arınyorsun yüksek lik korkusu vardı bende çalıştığım plazanın en tepesine çıkıp aşağıya baktım 15 saniye dengem bozulmadan sadece bunun ile sınırlı değil çok şey var tabi zamanl ile öğreniyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi şehirde yaşıyon abi ögret walla süper olur aylıgı ne kadarsa veririm
yürekle alakalı ne box yaptım ne sey yaptım 3 kez dayak yedim hayatım boyunca onlarda tek değildi zaten genelde tek olmuyorlar yürek isi sonradan olmaz ortak ben soyle düsünoyrum en fazla bir kafa bir kol kırılır ne olacak ilesir geri akk.k 2 tane yersek 3 tane vururuz ne olacak
113 Yorumla
Soran+1 yılBıçak ya öldürürse kalıcı iz bırakırsa ?
- +1 yıl
Yarrak sokarsın
Soran+1 yılben degil*onlar bana sokarsa :D
Soran+1 yılbana göre ulan sen hangi şehirdesin beni bu hayata bir adım attır gerisini bana bırak inanılmaz bir psikopat çıkacak içimden gör bak
Soran+1 yılLanet olsun keşke Ankara'da olsam o zmn gösteririm yanımda biri olunca kavgaya cesaretim geliyor niyeyse :D
- +1 yıl
sen hangi sehirdesin sen arkanı yaslayacağın birini arıyorsun kavgada zarar geleceği zaman bir iatlasın istiyorsun oyle yurumuyor isler ben gardasm dediğim adamı cağırmam kavgayaki zarar görmesin. acıma acıma sadece bunu diyorum dal gitsin düstümü yere vur vurmassan o sana vurur durmaz kimseye ihtiyacın yok ecdad-ı osmanlısın vur tokatı vur ulan tribe soktu n beni burada yok mulan kimse ankarada kavga edek
Soran+1 yılŞırnak'tayım ben :D
Soran+1 yılkorkuyorum diyorum i*ne diyor git terorist avla .D hem okuyom ben ya olmaz o işlerde taragım ama askerligi erken yapmayı düşünmüyorda degilim 2-3 terorist öldürdüm mü kendime gelirim en fazla ölürük :D
+1 yılBen ortaokulda ilk kavgamı edeceğim de bende korkuyordum ama kız haddini çok aşmıştı. Bende kendime "en fazla dayak yersin, dersini ver şu kızın" demiştim ve kafa göz dalıp dövmüştüm.
Kavga etmek güzel değil ama bazen gerekli.42 Yorumla- +1 yıl
yürü be 5 numara :D
dayak yiyerek aşabilirsin dayak yemeden dövüşmeyi de öğrenemezsin
18 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında dayak mı yiyecem
Soran+1 yılben dayak yedim bir kere 3 ay yatamadım sinirden
Soran+1 yılzaten orası öylede dayak yemek bilmiyorum ya sanırsam korkuyorum :D
- +1 yıl
Senin ben ya o zaman kavga nin yasi mi olur 19 yasinda agliym mi gibi ben 17 yasindayim hic dusunmedim boyle bisey de iyice sende sogan erkegi ciktin ya
- +1 yıl
Dayak yemek kalıcı zararlar vermiyor mu vücuda?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktiği vereyim:Öncelikle hiçbir şey yapamıyosun dövüş oyunları filan oyna , onları düşün videolar izle sadece aklınla hayal etmen bile yeterli sonra şakasına filan arkadaşlarınla vuruş v eonlar üstünde taktiklerini denemeye çalış tabi sert olmuyacak şekilde yavaş bir şekilde yani öğrenmeye çalış hareketleri iyice , sonra kavgada o hareketleri kullan bizzat denedim ve işe yarıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa benm dövüşmekte sıkıntım yok dövüşürsem kazanacagıma inanıyorum ama dövüşecek cesaret yok bende :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendine güvenin gelsin ve dayak yemekten korkma en fazla nolr ki gözün mor gezersin ama teknik filanda öğrenirsin ve bir daha dayak yemezsin sopa yiyen dayak atmayı öğrenir
- Spor konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılKülhanbeylerine sormuşlar; "Nereden geliyor bu kabadayılık?" diye,
Cevap vermiş; "Dayak yiye yiye atmasını öğrendik..."
Korkulacak birşey yok yani relax...12 Yorumla
Soran+1 yılBen şöyle bir 4-5 kişinin arasına giriyorum o zmn beni bir güzel eskitsinler inşş bıçak felan çıkartmazlar sakata gelmeyek :D
Yorumlara bakıyorum da herkes Muhammed Ali kesilmiş 🤣
Kardeşim box yetersiz bir branş branşını değiş ve hocandan bol bol dayak ye iyice kendini gelistirdikten sonra yeni üyelerle çalışma yap ki öğrendiklerini gör ve öz güvenin yerine gelsin korku diye bir şey kalmayacak emin ol00 Yorumladayak yemek o kdr da köt bişi değil ki ::D:D korkmazsan dayakda yemezsin zaten gücün yeterse tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılgücüm yetiyor kendime güveiyorum aslında ama bilmiyorum cesaret edemiyorum :/
+1 yılprofil fotona kaslı erkekler koyarak başlaya bilirsin. aaa zaten kaslı erkek koymuşsun gay kamyoncuların kamyonlarına astıkları gibi :D ahahhahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılkaslı adamlıgından degil hıyar o Derek sevdigim bir oyuncu
korkak olma üzerine kaç kişi gelirse gelsin kaç mi caksn ben 7 kişinin arasna girip dayakyedigimoldu.
22 Yorumla
Soran+1 yılAh dedigin gibi olaydı keşke nedir bu içimdeki lanet korkaklık
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende lise yıllarında korkuyordum. sonra her kavgaya girmeye başladım bazen 3 -1 olduğu da oluyordu dayak yiyordum evet ama karşılık veriyordum ve bu karşılık verme durumu gerçekten eğlenceli yediğin dayağı unutturacak derecede eğlenceli.
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben ona cesaret edemiyorum bişey arkadan çekiyor beni yüregime bişey oturmuş kavga etme diyor sanki korkaksın sen diyor :/
Cevap sahibi+1 yılKavga etmemek korkaklık değil aslında sadece mantıklı davranıyorsun ( bu sevdiklerine ailene zarar vermeyecek durumlarda geçerli )
Soran+1 yılBilmiyorum ama cesaretli olmak için bir çok şeyi göze alabilrm kimisi kız ister kimisi iş ister kimisi para kimisi araba ben hep dövüş işleriyle ugraşıp cesaretlenmek istemişimdir ama ne yazık ki olmadı :/ yaşım 18 ama bilmiyrrm
Niye kavga ediyorum veya zorunda mıyım kavga etmeye veya şiddet çözüm mü diye düşüneceğine korkuyorum diyorsun.Aksiyon filmi mi hayatın da sürekli kavga mı oluyor nedir yani -.-
08 Yorumla
Soran+1 yıldedim ya kavga etmek istemiyorum ama haksızlıgada boyun egmek istemiyorum işte cesaret edemiyorum haklıyken bile dövüşmeye ben bunu istiyorum
Soran+1 yılama korkak olmak istemiyorum :/
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
Emin ol erkeklerde kız psikolojisini tuhaf buluyor büyük ihtimal anlamadıkları için... :)).
Korkularının üstüne giderek, bol dayak yemelisin.. :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılne dayakmış arkadaş o dayagı yemeden olmuyor :D
mk bı sen korkuon zaten :d o degılde bende tırsma degılde adrenalın heyecAN patlaması oluo sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılbendede var o biraz ama daha çok korkaklık :D
Soran+1 yılah bide geçse süper olur :/
nasıl korkuyosun ama neden bı tarafıma bısey olur dıyemı yoksa nasıl anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılyenilmekten daha çok korkuyorum mesela ringte bilerek dayak yiyiordum rahatlıyam diye ama yok olmuyordu bide tabi kalıcı iz kalmasında korkmuyor değilim ama genel olarak yenilmekten korkuyorum bide çekinoyrum dövüş çıkarmaktan :/
Soran+1 yılaynen hırs var abi bilmiyorum işte bişey beni çekiyor tam kavga edecem şuan bile dışardayım birine gidip dalacam dedim gözlerine ters ters baktım bişey diyemedm :/ yani dövsemde yenecegimi biliyorum :/
Soran+1 yılAbi etrafımda şöyle kavgalara karışan biri olaydı beraber kavgalara girerdikte yok malesef :/
Soran+1 yılYok abi degiliz :D Şırnak'tayım ben sen hangi şehirdesin abi?
Spor konusunda 1b cevap paylaştı. spora devam et kardeşim dayak yemekten bişey olmaz merak etme dayak yedikce hırslanırsın zaten
00 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsonunu düşünen kahraman olamaz . da ! neden kavga etmek ister insan ? ben edemıyorumda
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkaklıgımı yenmek istiyorum cesaretli oldugumu biliyim söz zor durumda kalmadıkça etmicem
- +1 yıl
kardeşim ben korkusuzum yanlış yapana dalıyorumda bu bir çözüm degil başın daha çok belaya giriyor hatta ailene kadar gidiyor iş. en iyisi korkak olmak. işini kanunlarla çöz.
Soran+1 yılbu bana göre degil :/
- +1 yıl
dalarsan ailene zarar gelir. kendine bela alırsın. keşke korkak olsam.
korkunun üstne gtmen gerek sanrm ya da kendıne guvenıp motıve etmen
00 YorumlaDayak yemen lazım. ciddiyim. Kavgaya girip kaybetmen lazım. İstemden. DÖVÜŞ KLÜBÜ nü izle o film yardımcı olabilir
00 Yorumlahiç kavga ettinmiki? veya dayak mı yedinde korkarsın arkadaşım:)?
bir psikolaga gitsen eye olurr00 Yorumlabende kavga etmekten korkuyorum ne yapmalıyım
bizim okulda çok kavga oluyor00 Yorumlakanka kavga dövüş işleri boş işlerdir boşver bu işleri
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bencede öyle sevmiyorum pek dövüşü ama cesaretli oldugumuda bilmek istiyorum :/
- Spor konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldayak yiye yiye atmayıda öğrenirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılherkeste böyle diyor arkadaş dayakta yedik :D yemedik degil yani yine mi yiyek
Gizli Üye(30-35)+1 yılPezevenk . Kavgada cesaretli olacan. Asıl ben korkuyorum kavgadan köpekler gibi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılberaber dövüşek mi belki korkaklıgımızı yeneruk :D
Cevap sahibi+1 yılama çok korkuyorummmmmmmmm :D
Cevap sahibi+1 yılUsta
Soran+1 yılbende bende :D
Cevap sahibi+1 yılben kıçımı çeviriyim :D sen yumruk manyagı yap g*tümü ozaman
Cesurlar birdefa ölür, korkaklar hergün..
00 Yorumla
+1 yılyürek yiyerek kurtulabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D yürek mi ?
- +1 yıl
hea zorunamı gitti gardssss:)
Soran+1 yılwalla öyle bişey olsa hergün yerdik :D
Bi başlangıç yaparak aşabiliirsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılya işte olmuyor ki bilmiyorum :/ keşke hayatımda bu kavga işleriyle ugraşan bir arkadaşım olsa beraber kavgalara girsek biri yanımda olunca dayak yiyecegimizi bilsem dahi cesaret geliyor önce öyle ögrenirm sora tek başına
Dayak yiyerek. Emin ol.
00 Yorumlakorku korkunun üzerine gidilerek yenilir:D
00 YorumlaKavga ettikçe alışıyorsun
00 Yorumla
+1 yılkahramanlar bir kez, korkaklar bin kez ölür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoptum sorunaaaa :DD:DDD
03 Yorumla
Soran+1 yılçok mu komik :D
Cevap sahibi+1 yılyes
Soran+1 yıltamam
+1 yıldayak yiyerek.
00 Yorumladayak yiyerek :)
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz