ibretlik tespit 😀 Allah'ın vermiş olduğu özellikleri beğenmeyip değiştiren kadınları, erkeklerin memnun etmesi mümkün mü?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu genelleme ne kadar doğru ki bilemedim. Çok az şeylerle mutlu olan kızlar var. Onları Bulduktan sonra başarılabilir memnun etmeyi. Zaten bir kadınla evlilik yoluna gittiğin zamam onun fatihi olmuşsun demektir. Bence yanlış kadınlara rastgeliyoruz üstad hep ondan iki yakamiz bir araya gelmiyor ya
Guzel tespit ama her kadin icin gecerli degil.. Zaten boyle karakterdeki bir kadinin benim hayatimda yeri olamaz..
Ben niye bu soruya görüş yaptığımı hatta seninle tartıştığımı hatırlıyorum acaba rüyamda mı gördüm
Neyse, cevaba gelirsem; Erkekler değer verirken kadınların zekasına değil dışına baktığı için kadınlar da böyle yollara başvuruyor.
Aga niye beğendiniz bu sefer, bir önceki cevabımda ya da rüyamda mı ne eksi yiyordum :(
Umarım dalga geçiyorsundur. Cidden delirmek için daha erken
peki neden kadinlara nicin makyaj yapiyorsun erkeklere kendini begendirmek icin mi diye sordugumuzda yooo kendim icin yapiyorum cevabini veriyorlar?
@sananeneki Soru detayında sadece makyaj mı var acaba?
@ineklipijama makyaj derken bende bütün bu yapilan seyleri kastetmistim yani estetik makyaj vs
@sananeneki Senin kast ettiğinle bizim kast ettiğimiz örtüşmüyor yalnız. Cevabın için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Yok kendim için dedim delirme işini
Kötüye bir şey olmazdan yola çıkıyorsan arada bir oluyor :P
Teşekkür ederim :D
Aslında siz erkekler hep daha güzele bakma huyunuzdan dolayı kafayı yemişler bazıları :))
Cevap
19Cevap
Milyonerler, ünlüler, şairler, bilim insanları bile boşanırken , hangi erkek bir kadını veya hangi kadın bir erkeği her zaman memnun edebilir ki? İnsan imkanı olduğunda hep daha fazlasını isteyen varlıktır 😎
Sen bir kadina saygi duy önce..
Sonra güzel bir deger ver..
O kadin memnun olmuyorsa da yol ver yoluna bak..
Söylediklerimden memnun olmicak kadin sayisi cok az :/
Bunun İçin kadınları suçlamamak gerek şöyle düşünelim biz erkek değilde kaşın olarak dünyaya gelseydik belki bizde yapardık o anki kadının kızın ne hissettiğini bilemeyiz
O zaman şunu da söyleyelim ya cinsiyet değiştiren erkekler veya altı üstü farklı olan erkekler?
tek kadınlar mı menmun olmamış bir geri dönüp düşünün
Bu süperzeka kadınları memnun etmeye çalışanin zekasin dan şüphe ederim. Kendi memnuniyetiniz peşinde olun düşünemeyen hemcinslerim ben sizin yerinize düşündüm.
Kardeş karnım doysun yeter şükür mutluyum elinden geleni yapıyor kocam diyen birini tanıyorum memnun etmek istiyorsan mutlu edeceksin gerisi teferruat
Bu sefer de sen tövbe de😃 erkekler gerçekten sevdikleri zaman memnun edebilirler diye düşünüyorum. Yani mümkündür
Bu tespitler yumurta 🥚tavuk 🐓 mevzusuna döner. Kadın hepmi böyleydi, böyle olmak İçin erkeklerden yön mü aldılar 😉😏😉😏
biz kizlar farkliyiz dunyada kadinlar olmasa erkekler bir hiclerr
bunu artik ogrenin bu boylr yani
yalan mi
Erkekler gibi dönüp evrim geçiren kadın yok çok şükür 😊
bknz: aktif lezbiyen :D genelde erkekimsi imaj yaparlar
Anasını avradını s ikiyim onların
@havalıkız20 aman dur sakin :D
Tespit değil zırvalık bu. Bunun yaratıcıyla ilgisi yok. Toplumda kadına dayatılan seksist “güzellik” algısızlığının sonucu
Memnun edememisken mi sözlerin küfür içerikli yalnız..
Valla ben memnunum şükrediyorum diğerleri düşünsün 😂 Bu arada ilk cümlene Allah kızabilir ha 😂
Hacı diyecek söz bırakmamışsın ben yorum yapıp aradan çekiliyorum 😁😁😁
Ozetlemissin ne güzel
Kadına bütün isteklerinin olacağını söyle bu kadar mı der sana 🤔😂
Her yerim orjinal elletmedim de memnun edmeyenin beceriksizligi o da
Kadınları memnun etmek çok basit aslında o ince çizgiyi erkekler yakalayamıyor sorun o..
Yine mi bu soru, çok sevdiniz anlaşılan bu sözleri, ama neyseki bu sözlerin muhatabı değilim...
Bisverdim zaten oyle cabam yok gitmek isteyen koşsun
Erkekler karşılarına resmen "ödül" olarak yaratılan kadınların bedeninin doğal halini sevmediler, kadınlar da böyle yola başvurdu, sonuç mu? Hala beğenmiyorlar :))
Üstad insanın neyi söyleyeceğini bilip nasıl söyleyeceğini bilememesi biraz sıkıntılı bir durum.
Ya bu beni cok guldurdu 😂
Yani diyor ki siz kim köpek
Odun olmasalar memnun etmek kolah
odun isteyen kibarini bulur kibar isteyende odununu bulur bu hep böyle malesef :)
odunmuş pis kezban seni
@tryaki8939 S*ktir lan p*ç. Kezban dedigine bak a*cık herof
Çok yanliş bir genelleme...
Diycek bir sözüm yok.. ne diyim 😊
Erkekler memnun olmuyor ki
Kadinlarla ugrasmamak lazim.
Herkes değildir herkes yanlış tespit.
Aynen ya. bu yuzden kadinlar bostur
Ahahhaahw çok güzel okudum shsh
Çok mantıklı
Allahıma ki haklılar
Tam bir Antepli coru 😅
Derken? Anlamadım?
Pardon. Baltayı taşa vurduk sanırım 🤗 Gaziantep li olduğunu sandım 😅
Aynen değilim 😂
Öyleyse bana memleketinizi bağışlar mısınız matmazel 😉😅
Adana 😂
Yanlış hesap bağdattan dönermiş, benim ki hemen Adana dan dönüverdi 😅😅 çokta fazla yanılmamışım yani
Olsun yine de tutturamadın 😅
O zaman bir tahminde daha bulanayım 🤔 zeki biri olmalısın, yanılıyor muyum?
Dipnot: Popoların gücü adına 😅😅
Hahahaha 😂 yaşasın popolar 👐
Kesinlikle 😍😂🤣
Mümkün.
Zor hakikaten
İmkanı yok
Ne kadar cahilce
Tövbe tövbee
Biraz zor bence 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar