Diğer Allah neden erkeklere cennette kadın vadediyor? tükendimben_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kafamda deli sorular. Ben şimdi sakallı, leş kokan, dişsiz bir herifin gacısı mı olcam cennette? Şaka maka neden böyle bir şey var? Allah neden erkeklere cennette kadın vadediyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Tanrıya inancım yok 0 0 Yorumla
emrecn35 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 315 cevap paylaştı. Çünkü cennet cehennem denen hikayeler sadece arap erkekleri kandırmak için uydurulmuştur. Bakarsan zaten cennet vaatleri arapları çekmek için olan şeyler kadın altın yeşillik ve su 0 0 Yorumla
Hristiyann1Türk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 5 ay İslam'da kadın vaad ediyor. Hristiyanlıkta böyle bir şey yok. Bu iddia İslam'ın yalanı ve iddiası 0 0 Yorumla
CanımWaffleÇekiyo Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 5 ay ablacığım yok öyle bir şey. istersen kimseyle evli olma istersen istediğinle evlen istersen 100 tane koca iste 0 0 Yorumla
Kertenkele0706 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Kendini cennete yazdın yani hemen. Şu cahillik ne güzel şey lan, herşeyi biliyorsun 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 5 ay Sen ne istersen o olur cennette. Erkekler genelde kadın ister 😂 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cennette gittinde i kaldı. Öbür dünyada kadını ne yapayım 0 0 Yorumla
emre789997 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Bide 20 yaşında olacakmış, ben milf seviyoum biraz tereddüt ettim 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 5 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belkide öyle bı durum yok hocaların safsatası 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 5 ay Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Böyle şeyler söyleyip din den çıkmayın az okuyun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tanrıya inancım yok
Çünkü cennet cehennem denen hikayeler sadece arap erkekleri kandırmak için uydurulmuştur. Bakarsan zaten cennet vaatleri arapları çekmek için olan şeyler kadın altın yeşillik ve su
İslam'da kadın vaad ediyor. Hristiyanlıkta böyle bir şey yok. Bu iddia İslam'ın yalanı ve iddiası
ablacığım yok öyle bir şey. istersen kimseyle evli olma istersen istediğinle evlen istersen 100 tane koca iste
Kendini cennete yazdın yani hemen.
Şu cahillik ne güzel şey lan, herşeyi biliyorsun
Sen ne istersen o olur cennette. Erkekler genelde kadın ister 😂
Cennette gittinde i kaldı. Öbür dünyada kadını ne yapayım
Bide 20 yaşında olacakmış, ben milf seviyoum biraz tereddüt ettim
Sizede Gratis vaadediyor knk 😃
Belkide öyle bı durum yok hocaların safsatası
Böyle şeyler söyleyip din den çıkmayın az okuyun
Değmez