Kişisel olarak, bir başörtü bir kızı güzelleştirir mi? Kişisel olarak, bir başörtü bir kızı güzelleştirir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı kızlar var güzel değiller ama kapanmak yakışıyor. Bi kapanma tarzı var türban değil bu linktekinden bahsediyorum link Sorsan dinim için kapanıyorum diyolar ancak açık olsalar bu kadar şehvet uyandırmazlar buna eminim,kapanmanın dindeki yeri tahrik unsurunu ortadan kaldırmak peki bir kız kapanarak tahrik edici oluyorsa bu da doğru olmuyor sanırım.
Aynen öyle kardeşim. Buradaki kapanmak mantığı mahremiyetini gizlemektir. Eğer erkeği başörtü dahi tahrik ediyorsa, yüzünü saklamalıdır.
Kişiden kişiye değişir o ama başörtüsünü güzelleşmek için takıyorsa takmasın!
Başörtüyü takıp da başörtünün ne demek olduğunu anlarsana ona vesselam. Şu var ki başörtü takan kız bana göre olgunlaşmış bir kız olarak görürüm. Orasını burasını süsleyerek değil. Bana göre güzel kız, mahremiyetini örten kızdır.
bu konuda genelleme yapılmaz aslında yakışan var yakışmayan da.. ama lütfen yakışacak diye takmasın kimse amaç Allah rızası değilse o kıza yakışsa ne yakışmasa ne ! gerçek den tesettürlülere bari haksızlık olmasın...
valla helal olsun.
baş örtüsü her kıza yakışır,
benim görüşüm bu.
Aynen kardeşim. Bak şimdi sen burada kelebek etkisi oluşturdun.
eyvallah :)
bazıları uzaylı gibi
Cevap
2Cevap
Kafası yerine beynini örtmediği sürece sıkıntı yok. Başörtüsü dinimizin sembolü. Kötüye kullanılmadıkça herkes istediğini yapmakta özgür ve yakışır.
aferin kız.
teşekkürler
başörtü isteyen takabilir zorunluluk yok diye biliyorum
güzelleşmekle alakası yok aksine süsü gizler. gizlicim
Bir kız beni kendinden sonsuza kadar uzak tutmak istiyorsa, başörtüsü takması yeterli.
Herkesin fıtratında örtü olduğu için herkese yakışır :)
Çirkinleştirir.
yakısana yakısıyor
olabilirde olmayadabilir
Açıklayıcı bilgi istiyorum.
ne bilelim, yakışanı var yakışmayanı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar