+1 yılKadın önce annemi kardeşim, kuzenim, platonik aşkım, komşum, sınıf arkadaşım, iş arkadaşım, ilgi duyduğum, peşinde çaba -zaman -emek harcadığım, sevgilim, eşim, anne ve babamın gelini, bebeğimin annesi, hayatım, aşkım, bir ömürü paylaştığım.
Ama bu değeri ne olursa olsun ben vermeyeceğim. Kadın yukarıdaki değerlere uygun karakterli kadın gibi kadın olmalı.
Maalesef çoğu kızımız, kadınımız kendini iki meme, bir vajina ve bacaklardan ibaret olduğunu ancak onlarla kadın olduğunu sanıyor erkelerde o zaman onları seks makinası olarak görüyorlar.05 Yorumla- +1 yıl
çoğu değil bir kısmı dediğin gibiler. Ve bu durumun açılımı daha fazla erkek nasıl sevdiği hoşlandığı kadınla beraber olmak isterse kadında hoşlandığı erkekle beraber olmak ister. Aynı hatta daha yoğun ihtiyaç ve arzu kadında boy gösterir. Bu onların saf duygularından kaynaklıdır bu yüzden seks makınası olarak kullanılmaları ne kadar doğru?!
- +1 yıl
"Bu onların saf duygularından kaynaklıdır" cümlenize cevap.
Saflık olayını kabul etmiyorum. O fiziki uzuvlarını erkeğe karşı nasıl silaha çevirip onu erkek sömürüsüne, maddiyata çevirmesini bilenin, becerenin saf olması mümkün değil. - +1 yıl
Günaydın ,
Zaten başta ben kadını gerçek yerine koydum. "Annem, kardeşim,..." diye. Ondan sonra onlardan vucudunu, dişiliğini kullananları yargıladım. Yoksa "KADIN GİBİ KADINA" tek bir söz bile etmedim. Şunu söyleyeyim ki yolda hiç tanımadığım bir bayana birisi laf atsa kendi sevgilim, kardeşim annem gibi müdahale ederim. Herhalde ikimizde aynı fikirdeyiz ama çakışıyormuş görüntüsü verdik sanıyorum. - +1 yıl
topiğimiz dişiliğini kullanan utanmaz kesimden bahsetmiyor yanlız. Masum kesimden bahsediliyor ve onlar hakkında konuşmakadına bu konuyu açtım ve çoğu zaman o utanmaz kesimle aynı torbaya konulup yargılanıyorlar. sende yapma bu masum kesimin konusunu açmışken o meymeletsizlerden bahsetme! kadınlarımızın iyi niyetli olanların güzelliklerinden bahset amaç o
En İyi Cevaplar
+1 yılDünyanın kadının etrafında döndüğü söylenir. Doğruluk payı vardır. Erkekler onca okur, didinir, para, kariyer yapar... Neden? Hatunun biri çıtır çıtır yesin diye. Baltacı koca Rusyayı vermiş:) derler... Kadının kutsal olmasına rağmen zarar görmesinin sebebi, kadınlığını utunup erkekleşmesidir. Feministleşmesidir. Kadından, kadınlık kalkınca geriye sadece dişiliği kalır. Erkekler de kadınsız kalırlar ve bunun bedelini öderler; ödetirler. Kadına, kadın gibi değil de dişi gibi davranmaya başlarlar ki zaten feministler de bunu ister...
05 Yorumla- +1 yıl
2 konu var. İkilem yok. 1) Her şey kadın için 2)Kadın artık kadın değil. işin özeti bu.
- +1 yıl
okudum ve pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Lütfen kadınların gördüğü zararlarla ilgili biraz gazete oku. ORada femilist kadınlardan çok köylü yada doğudan kadınların ısımlerını daha cok görüceksın zarar gören. br feilist nasıl bir erkekten zarar görebilirki... ancak zarar gördüğü için femilist olabilir. Fazla alakasız gerçekten.
- +1 yıl
Sen beni anlamamışsın... hem de hiç...
+1 yılkadın güçsüzdür diyenlere hatırlatırım,kadın eğer güçsüz olsaydı osmanlıdaki o karaçarşaflı,yolda erkek görünce eğilip geçmesini bekleyen halindan şimdiki haline gelemezdi.
bir ülkede insan haklarından hariç neden kadın hakları vardır?
neden kadın sığınma evleri vardır?
neden kadınlar için sayısız koruma ve yardımlaşma dernekleri kurulmuştur?
işte bir gün,kadın bunlara ihtiyaç duymadığında refaha erişecektir.12 Yorumla
Duyarlılığın için bir hemcinsim olarak seni kutlarım..Biz kadınların sadece üremek için kullanılan bir araç olmadığımızın, bizim de bir kalbimizin, beynimizin, saygı duyulması gereken bir birey olduğumuzun farkına varılması gerektiğini yine biz kadınlar empoze ediyoruz işte..Kadın demek, cefa demek, vefa demek, ana demek, yar demek, yürek demek, can demek, aşk demek, sabır demek, acı demek..Kadın insan demek, evlat demek...
25 Yorumla- +1 yıl
hemcinsim. mantıklı bir kişilik. Yazın karşısında onurlandım ve takdir ettim. Biz kadınları zarar verilecek konuma düşüren yine biz kadınlar oluyor. Bu sitede bir hemcinsimin eleştirisini okumuştum. kadınların ayaklarının yere basması hususunda oluşan özgürlüklerinden ötürü eleştirmişti. Beğenilmek adına kendini zarara açık kılan hemcinslerime şaşıyorum
- +1 yıl
Her kesimde olduğu gibi bizim içimizde de farklılıklar yok değil..Bizi en iyi biz anladığımız gibi bizlere en büyük kötülüğü yapanda yine bizleriz..Onlar farkı boyuttan bakıyorlar hayata, işin keyfi tarafındalar yahut kadın olabilmenin ağırlığını henüz idrak edecek seviyede veya yaşta değiller..Zaman ve yaşanmışlıklar bu saçma düşünceden vazgeçirecektir onları eminim.En azından umut ediyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kadin kadindir.İnsanlari gereksiz yere yuceltmeye veya yerin dibine sokmaya gerek yok.Oldugundan fazla anlam yuklemek biz insanlarin sorunu
113 Yorumlakadın üstün bir varlıktık likte çok iyi anlatmışsınız anne,eş,hayat arkadaşı,bunları başaran insan sayısı pek fazla değildir islam inancına göre cennet anaların ayağı altında bu öyle kolay birşey değil bunu kadın olmanı zorluğu nekadar çok olduğunu anlatmak ve bunu başaran kadınların cennetle müjdelenmesi kolay bir olay değildir .ancak ülkemiz ve islam olduğunu idda eden ülkelerde sözde islamagöre siddet olağan üstü durumdadır ve bunuda islam yada şeriatla ilgisi yoktur tamamen öremcek kafalıların kendi uydurdukları kurallardır
10 Yorumlafotoğraf dehşet verici. psikolojimi yerle bir etti an için. aklıma jeux d'enfantes filminin bir sahnesi geldi.
küçük kız erkeğin şortunun içine bakar. ardından erkek "-sıra bende" der. ve kızın şortunun altına veyahut etek idi, eteğinin altına bakar. ve tepkisi;
"-ama burda hiçbir şey yok ki" tepkisini verir. yıkılma an'ıdır.10 Yorumla
+1 yılişte erkek milletinin en kötü özelliği lafa gelince herkes kadın söyledir kadın böyledir saygı sevgi der ama uygulamaya gelince benimkisi söyle yapamaz benimkisi böyledir benim dediğim olur der... asıl ben soruyorum erkekler nasıldır ? ... bana sorarsanız kadın hayattır ...su gibidir hava gibidir nefes almak gibidir... nekadar eşitde olsa nekadar kadın ve erkeğin birbirine ihtiyacıda olsa kadın annedir ...abladır .. bi ömür dür...
10 YorumlaKadının Yeri Çok Farklı Dünyada İnkar edilemez,görmezden gelinemez.
Ama bacak arasına güvenen kadınlar sayesinde arada başkalarınında haklarına geçilmesi,aşağınlanmasıda sıradanlaşan bi olay ülkemizde.
önce bu düşünce problemini hemcinslerinizle çözmeye deneyin bence01 Yorumlaresime aynen katılarak söylüyorum: sevgi kaynağı, huzur, düzen, aile, en iyi dost, eşi benzeri olmayan doğa üstü varlık, erkeğin olmazsa olmazı (seks için değil, sevgi için!), dünyanın en narin canlısı, herzaman ilgiye muhtaç olan ve ilgi gösterdiğimizde dünyanın en değerli fakat parayla asla alınamayacak olan meyvesini veren ağacı... yani sevgiyi... daha söylenecek bir dünya söz var ama herşeyden önemlisi bunları sözle değil yaşayarak anlamak isteyen haklı varlık...
00 YorumlaERKEK DEVLETTİR; YÖNETİR, KORUR, SAHİP ÇIKAR.. KADIN MİLLETTİR; DEVLETİ YALNIZCA O AYAKTA TUTAR...!
21 YorumlaKadın; Güzelliktir,nezakettir ve şefkatin can bulmuş halidir...
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılcok guzel, carpici ve gercekleri yuze carpan bir afistir bu, cokk severim...
20 Yorumla
+1 yılkadın fitnedir. fitne=imtahan demektir. cinsiyete göre sormuşsun cinsiyete göre yazdım.kızma lütfen. ayrıca özel mesaj kutunuda aç oku bir zahmet.bir cevap bekliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
kadının fitne olması benim açıklamam değil sayın rahibe. (çocuklarınız birer fitnedir=imtahandır.++ 1 ayet)) çocuklar kimdir kız ve erkek çocuklarıdır .büyüyünce ne oluyorlar.? evlenmeden cinsellik yapan kızlar+kızlara arkadan yanaşan sapkın erkekler bunlarda hayatlarına ilk başladıklarında çocuk değillermiydi.? leyleklermi getirdi yoksa.?
- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılnamusumuz beynimizden sorulmalı iki bacak aramızdan değil.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Resme bakıp düşünce belirlemeye gerek yok bence, kadın erkeğin hayat arkadaşıdır kısaca, bir elmanın 2 yarısıdır.
00 Yorumla
+1 yılkadın her halukarda havva anadır-namustur-şereftir-bir kadın için en büyük rütbe anne olmaktır.madalyasıda şereftir.
00 YorumlaEksik var fotoda :)) Hayata iki bacak arasından bakanlar için guzel bi elestri olmus ama bu resmin yapılıyor olması ve bunun elestriliyor olması bile insanık için utanç kaynağı.
03 Yorumla
+1 yıl''kimsenin namusu değildir'' kısmı hariç hepsine katılıyorum..kadında en az erkek kadar bireydir..
12 Yorumla- +1 yıl
şimdi olay çözüldü tamamdır..
Kısaca yarım elmanın diğer yarısı. Kadın olmadan erkek, erkek olmadan da kadın bir anlam ifade etmez.
20 Yorumlakadın memedir :D banyo filminde seray sever söliyo bu lafı bende katılıorum ufaktan :P:P
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaAnne, bacı,kardeş,eş,sevgili,evlat,gelin,teyze,hala,yenge vs vs Her durumda eşittir insan =AŞK..
00 Yorumla
+1 yılKadın ne midir?
Kadın erkeğin tamamlayıcısıdır, onun diğer yarısıdır.
Hak ediyorsa kadın, erkek için dünyaya bedel olmalıdır.06 Yorumla- +1 yıl
Sence her erkek aynı mıdır?
- +1 yıl
Yok benim anlatmak istediğim o değildi. Eğer kadın oturmasını kalkmasını biliyorsa yanlış bir şey yapmıyorsa o kadın her şeyden değerlidir.
- +1 yıl
Haketmiyorsa kişiliksizdir ve asla düzelmeyecektir.
Kadın bazen herşeydir... Bazen hiçbirşeydir.
Umarım cevabımdan doğru anlamı çıkarırsınız.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Güzel mesaj tebrikler.
11 Yorumlaanlaşılmak için değil sevilmek için yaratılmış bir varlık(anlaşılmıyorlar oyle kabul etmek llazım)
03 Yorumlaİnsanın güzel ve fiziksel yönden narin olan türü..Sevilmesi ve korunması gereken
00 Yorumlabunun niye vajinası yok
96 Yorumla- +1 yıl
anlamayana sivrisinek saz.
Her kadın şiddet görmüyor ama mutlaka hayatında 1 kere maruz kalıyor.
01 Yorumlabayan çicektir bakmasını bilmesen solar gider ama bakmasını bilip ona bir güler yüz ve 2 güzel söz edersen çiçekler acar
00 YorumlaKadının bu kadar şeyle etiketlenmesinin sebebi yine kadın aslında...
13 YorumlaVajinası olmayan kadın kadın değildir, sevilemez...
26 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılKadın piramitin en tepesindedir..(her bakımdan )
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Anadır yardır..Ana gibi yar olmaz.
03 Yorumlanedir sorusuna cevap bulunamayacak tek kelime ;)
10 Yorumla
+1 yıldünya insanları için çağın ötesinde bir mesaj.
01 YorumlaKadın anadır ya daha ne olsun.
04 Yorumlaowwww çok ilginç olmuş evet çok doğru.
10 Yorumlaevlerden ırak resim pek kötüymüş
01 Yorumlakadın erkeğin eşidir...doğa böyle istemiş...
11 Yorumla- +1 yıl
Doğaya selam söyle... Görürsen... Kardeşim Doğa kim? Kız arkadaşın mı?
kadın icine almalı erkegi.cinsel obje oldugu icin degil.doga boyle ongordugu icin
23 Yorumla
+1 yılOrgansiz hic güzel olmamis. ( mesaj yerinde )
04 Yorumla- +1 yıl
Parantez içi lütfen.
- +1 yıl
Aferin sana.
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. o resimdeki gibi değil sadece bilen bilir
00 Yorumlaiyimiş ama hiç çekici gelmedi nedense:)
00 Yorumla
+1 yılDüz kadın bu oluyor galiba.
00 Yorumla
+1 yılVaroluş sebeplerimizden biri
00 Yorumlakadındır.
01 YorumlaHiötir bazen sizi deli eden bazen sizi mutlu eden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın;candır,aşktır,hayattır
11 Yorumla
+1 yılyürüyen çenedir
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bile tahrik edici.
00 Yorumlainsandir.
10 YorumlaHayattır.
00 Yorumlafazla uzatmadan dişidir...
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım