Kimsenin özgürlüğüne karışacak halim yok. Kendisi bilir. Sadece şunu söylerim kocandan başkasına güzel gözükmek istiyorsan başkasının sana bakmasını istiyorsan yap tabi derim. Ama sonu hiç hayrolmaz bilesin derim. Tatlı dillim, güler yüzlüm sen benim yarimsin başkasına süslenme de diye uyarırım tabi makyajı ağır olursa.
Başkasına güzel gözükmek istemesinle alakası yok kendisini öyle iyi hissediyordur ya kendi için yapıyor kadın ozaman saçınıda taramasın felan filan😂 güzel olan zaten hertürlü güzel gözükür dikkat çeker güzellikle tabi söylersin ama istemiyorsa üstelememelisin bence
Makyajın zararlı oldugunu çok yapmaması gerektigini söylerım ama adım kadar bılıyorum kı kabul etmezler ön yargılı oldum gene belkı kabul ederler yanı ben acıklamamı yaparım ıstemedıgımı en azından hergn yapmmaması gerektıgını ıfade ederım gerısı ona kalmış burusunca sıkıntı yasamaya baslayınca yardım etmem
Bikere zararlı olduğu için yapmamasını söylemen bence yalan olur bahane o😂 ve evlenmeden önce yapıyormuşsa evlendikten sonra yapmamsını söylemeb sence doğru mu
evlenmeden öncede evlenırkende evledıgımdede ölürkende söyleyebılrım bunu. sence yalan işte :) ben onun ıyılıgınden baska bırsey ıstemıyorum bunada sen yalan gozuyle bakabılırsın tabıki. dedıgım gibi zorlamam yapmasını istemem istisnai durumlarda ha buna deseydınkı kıyafet bazı kıyafetlerı gıydırmezdım zorlayada bılırım ama makyaj sadece onerı ve ıstekde bulunurum
o işler öyle olmuyor malesef. hem evlendım kabul ettım dıye isteklerimden vaz gececek degılım evlendıgım ıcın daha cok sozumun dınlemesını ıstememde gayet normal bir şey. nasılki ben onun isteklerini yerıne getırmeye calsıyorsam o da benımkı getırmeli
yooo asıl evlenmeden önce sorun cıkar evlendıkten sonra sorun cıkmaz. evlenmeden öncede derım dıyorum evlendıkten sonrada derımm o yapmaya devam ettıkce derım dıyorum ama zorlamam sadece serzenıste bulunurum bunu kastedıyorum
Evlenmedeb önce sorun çıksa bile yol yakın ayrılabilirsin yapmazsa * kaybetmemek için genelde söylemezler evlenince kadını malı zannedenler var ya herşeyi karışırlar tabiki fikirlerini söyle beğenmediğin de dile getir bunlar tabiki sorum olmas ama kendi özgür iradesine bırakmalısın zorlama olmaz🙂
Ya ogle beginsiz insanlari bence evlilik oncesi muayeneden gecirtip evlilik yasagi konulmasi gerek. Bu insanda beyin yok nasil yaşayacak? Nasil aile kurucak? Tamam hadi diyelim karin makyaj yapmadi. Etrafdaki bakimli kadinlari gorup onlara yurumeyecekmi bu adam? E sonra suçlu kim? Kadinmi? Erkeklere beyin şarr
Makyaj yapınca kadın illa başkaları için mi süslenmiş oluyor kendisi için yapar kendini daha mutlu hissediyordur belki daha iyi ozaman evlenmeden önce söyleyeceksiniz evlendikten sonra diretemezsiniz problem çıkar
Burda hepimiz fikirlerimizi söylüyoruz şimdi benim yaşımı felan katmana gerek yok hiç karıştırma yani senin gibi düşünmeyince olgun olmamış mı oluyoruz yani tamam sevebilir ama başkasına iyi gözükmek için yapmıyor kendi güzel görünmeyi sevdiği için yapıyor makyajsızda güzelse zaten yine güzel görenecektir senin anlamadığın bu makyajla sadece daha iyi hisseder insan kendini
Ben anliyorum daha iyi hissettigini. Daha iyi hissetme sebebininde guzel gozukmesi oldugunu soyluyorum. Guzel gozuktugu kisilerinde baskalari oldugunu soyluyorum. 2 saat disarda gezip iyi hissetmek ugruna baskasina guzel gozukmeye gerek yok diyorum. Ayrica mantikli dusunme kismina gelince. Hos bunu soyleyince yobaz oluyoruz da neyse. Muslumansaniz zaten dogru olmadigini bilirsiniz bunlarin. Siz mi iyi bileceksiniz sizi yaradan mi iyi bilecek.
Bak şu an dini karıştırmana gerek yok Allah bilir tabiki ama bizim tanışığımız konunun onunla alakası yok ben senin dediğini anladım da sen benim dediğimi anlayamıyorsun işte maalesef kızı öyle kabul edip evleniyorsan ilerde öyle birşey için de zorlamamalısın yanlış başta evlenmedeb söyle istemiyorum diye sorun olmaz ruj için boşanmak doğru mu sence boşanmak nekadar büyük bir günah sen bundan haberdar mısın
Oncelikle ben hangi yorumumda zorlarim vs demisim? Zaten evlenmem suslu biriyle, hadi buyuk konusmayalim evlenmek istemem. Ayrica konunun dinle size göre alakasi yok. Musluman kisinin hayata bakis acisi kendi kafasina göre olmaz.
Ruj sürerse boşanırım demek nedemek sürerim dese boşancaksın yani tehdit bir zorlama var işinize gelince dini karıştırırsınız sizde elbette berkesin kafasına göre din olmaz ama başta kız öyleyse değişmesi için zorlayamazsın bizim dinimiz de zorlama yok
@ModSavar kadinin bakimsiz olmasi erkegin de ozguvenini dusurur. Bu da çiftlerin kolay yipranmasina yol açar. Ayrica eger kapali bayansa dinine uygun olmasi gerek tabi. Ama açik bayansa ben dinimde makyaj yasak makyaj yapmayayimmi diycek? E o zaman örtünsene kardeşim
Benim sorduğum soru nasıl bir soru okudun ben zorlamayla alakalı sordum orda ve ve kızda zaten bu konuyla alakalı yorum yaptı gelip laf sokan da sensin din elbette kendi kafamıza göre olmaz ama bu hayatta kim dörtdörlük ki öyle makyaj yapan bir kızla evleniyorsan Evlendiğinde fikrini söyleyebilirsin istemdiğini de söylersin ama diretmemelisin böyle yanlış haksızlık olur
Simdi hic kivirma ablacim. Bosanma falan filan bir turku tutturdun. O cevabi kime atabilirsin diye baktim bir kisiye bile atamazsin bu sorudaki. Onun muhatabi benim. Hadi neyse yanlis hatirladin diyelim uzatmayalim. Ben bu arkadasinin saldirgan yorumuna boyle cevap vermeyi uygun buldum. Siz mudahil oldunuz. Benim size laf sokma derdim olsa baskasinin yorumunda konusuyor olmazdik.
Ha bu arada diyelim acik makyajli biriyle evlendim. Olene kadar nasihatimi verirdim diretme mi dersiniz zorlamama mi dersiniz bilemem.
Yanlış felan hatırlamadım aşşağıda bak okun yorumu adam rujla alakalı yazmış bir ikinizin kini karıştırdım farkındaysan dinle olan kısmı sana yazdım kıvıran yok neyse onu söylerim üslubuna dikkat et ayrıca sen müdahil olmadan önce ben ona iyi diye bir işaret attım sen ise szie beyin şart dedin yani banada laf söylemiş oldun bende doğal olarak sana yorum yaptım nasihattını ver rica et fikrini söyle ama böyle yapmayacaksın dememelisin bu yanlış
Kizz farkeden bir sey olmayacak ondan ve tabi sevmemm gerek ve bak ne diyorum mantikliysa soyledigi sey 😂😂ben kime diyorum yazdiklarim okunmuyor ki 😜😜😜
Ben tamamen kendi haline bırakırım. Hiç bir zaman zorlamam. Bir şey hariç tabiki. Onun dışında asla zorlamam. Onu da burada söyleyemem. Kadın benim için makyajlı veya makyajsız da güzeldir. Benim istediğimi verdikten sonra hiç sıkıntı yok. Sevgilim yok o ayrı bir konu.
Benimki taaa sevgiliyken bile karışıyordu sonra evlendik tabi karışma konusunda level da atladık. Beyimiz iyice zıvanadan çıktı baya tartışmaya falan başladık. Ama ben pes ettim mi? Asla 💪💪 hep yapmaya devam ettim. Sonra orta yolu bulduk yapıyorum ama koyu renk rujlara elveda dedim artık geri kalanına ses etmiyor :)))
Valla bende ruju çok severim koyu renkleri özellikle😂 ruj olmazsa olmazım benim başka makyaj malzemelerinden vazgeçebilirim belki ama rujumdan asla😂 yok tabi🙂
Yüz hatlarını ortaya çıkartacak bir makyaj yapmasını isterdim.. Ama aşırı olmasını istemezdim. Aşırı makyaj yüzün nefes almasını engeller ve cildi çabuk yıpratır.
Sıfır makyaj diyorum 😂 Rimel, ruj, göz kalemi yok, bb krem hiç yok 😂 Pudrada vardı yanılmıyorsam oda yok 😄 Uyandın yüzünü yıkadıktan sonra saçını tarayıp topla/serbest bırak karar senin 😏 Kastettiğim bu doğal güzellikle dışarı çık 😌
Ayrıca birini kontrol etme hakkını kendinde gören kişi kişinin kişiden üstünlüğünü kabullenmiş kişidir. Ve kendisinden üstün birilerini de kabul eder. Yani tapınan lider ağa paşa delisi olan tipler bu tiplerdir. Bir kadını birey olarak kabul etmeyen kişi onun hakkını da kabul etmez. O kişi birinin birine kulluğundan başka bir yaşam tarzını bilmez. Dünyanın bu günkü hali bu insanlar yüzündendir
kime suslenecek ki.. sahibi begeniyorsa süs olmadan. . başkasına göstermeye gerek yok. . kadın kadına ezilmesin diye elbisesine karışmam ama ruj sureni boşarım
Sahibi derken mal mı alıyorsun sen başkasına süsleniyor diye birşey yok kendisi için yapıyordur öyle mutlu iyi hissediyordur ayrıca evlenmedeb önce konuşmalısın evlendikten sonra böyle zorlaman yanlış olur
benim beğenmem için evlenmesı gerekir.. yani sahibi derken benimde sahibim o oluyor. . kıskanırım anlamında söyledim ve evlenince olgun olmalı.. şekil sukul bişeyler ters
Kimse kimsenin sahibi olmuyor evlenince herkes bir birey hayatlarınızı birleştiriyorsunuz uyumlu birşekilde devam edeceksiniz ama zorlamak olmaz ruj sürüyor diye boşamak nedir ya beğemem için evlenmesi gerekir derken🙄 direk mi evlenirsin yani sevgili sürece olmadan
Tamam evlenmezsen sorun yok zaten ama öyle ruj süren biriyle evleniyorsanda zorlamamalısın çünkü öyle kabul etmişin demektir evlenirken evlenmedeb önce sana bırakıyorum dese bıraksa evlenince tekrar başlarsa tamam ozaman haklısın derim kız çünkü sana söz vermiş oluyor
Bana dünkü sorumda ruj kazanırsab felan söyle diyordun sevgilim olunca veririm diyordun yani ciddi bir ilişki düşünmüyorsun gelecekte bunuda anlamış olduk😏
zaten ben ciddi düşünmediğimi tanışır tanışmaz söylerim.. ve kimsenin gururuyla oynamam.. evlilik vadiyle sevgili aramadığım için kardeşim der geçerim..
aslında kız aramıyorum da tek gezmeyi sevmiyorum derdim o.. yoksa isim olmaz ve cinsellik sevmiyorum. .. ev boş gelmek isteyen çok ama ben dışarıda takılırım. . 3bin kız no olsa da mesaj atmam. . güven önemli
Orası öyle zaten evlenmeden önce derim ama ben bana evde istediği şekilde gelebilir dışarda daha sade dikkatli olması gerek ama onu derim sorun olmasın sonra diye.
Biri var ışte ciddi düşünmek istiyor falan bu karar vercem. Daha tanışır tanismaz dediki makyaj olmayacak nefret ettiğim şey. Bende goz üstüne kafif kalem pudra anlık . Yani belli bile olmaz makyajsiz gozukurum. Yazinsa cildime sadece gunes kremi surerim. Ama bu sözü beni düşündürdü. Bu kadarciga bile tahammülü yok.
Ben olsam Ozaman kabul etmezdim daha şimdiden böyleyse evlenince kimbilir nelere karışır seni istiyorsa olduğun gibi kabul etmeli böyle şart koyması yanlış
Zaten nalan istemiyor seninle evlenmek peşinden gelme makyajı bırakmaz kızım öyle mutlu oluyor nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamasına izin vermelisib fikrini söylersin ama böyle zorlaman yanlış evladım
Noha norhan nbenim peşimden ndolanıp duruyordun nalvarıyordun nanneme nöyle mi ndedin nbir nanneye nöyle ndenir mi hem nseninle konuşmay gelmiş😭 nseni ntanıdığım güne nnalet nolsun norhan nhakkım sana nharam nolsun😭😭
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlendiğiniz de eşiniz makyaj yapmanızı istemese ve bunun için zorlasa ne yapardınız? Ya siz eşinizi bunun için zorlarmıydınız?
En İyi Cevaplar