Saygıyı haketmeyen kişilere de saygı duymak zorunda mıyız?
Saygı kazanılan bir şeydir.
Karşındaki kim olursa olsun herkes saygı duymayı bilecek!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saygı duymuş gibi yaparsın. O ortamdan uzaklaşana kadar buna devam edersin. Uzaklaşınca geriye ket vurulmuş kötü bir hatıra olarak orada kalır. Ve sen yoluna devam edersin
Ket vurmak unutmak anlamına gelir yalnız.
Hiç tanımadığım birisine arkadaşlarımı öneremem kusura bakmayın 😊
Engelleye de bilirim isterseniz?
Ciddiyetimi anlamışsınızdır umarım bu engelden sonra 😊
saygı kazanılmaz kaybedilir. herkese saygılı davranmak gerekir. ama karşıdaki insan o saygıyı kaybedebilir :)
Güzeldi...
teşekkürler. güzel soruya güzel yorum :)
Ben de teşekkür ederim.
B daha yakın geldi
Cevap
18Cevap
duruma göre, saygı duymasan bile saygıyla davranman gerekebilir.. bu gerekliliktir.. yoksa herkese saygı duymak zorunda değilsin.. adam validir.. valiyi sevmiyorsun ya da saymıyorsun diye, saygısızca davranamazsın misal.. ya patronuna.. gibi gibi.. ya da askersen komutanına.. en iyi örnek bu sanırım.. saygı duymuyorsan bile saygıyla davranacaksın.. bu kadar..
Saygı kazanılır , isterse 90 yaşında olsun ciğeri 5 para etmez bir herifse saygı duymam açıkçası yaşlı vs diyerek. Yaşamın boyunca yaptığın iyiliklerin mükafatıdır saygı cevrenden gelen ,
Herkes hak etmiyor saygı duyulmayı kazanabilen hak ediyor.
Karşındaki kim olursa olsun herkes saygı duymayı bilecek.
Sevgi kazanılan bir şeydir.
Ben yaşlı genç tanımam bana kim saygılı davranırsa saygılı davranırm.
Herkese saygı duyarım ama sonra hakedene saygı gösteririm saygı kazanılan birşey
Sayginin bir seviyesi vardir yani karsindaki eger insan gibi bir insansa sird bunun icin bir birey bie insan oldugu belli bir saygi duymak gerek ama dahasi sonradan kazanilir
Saygı cok cok önemli bir şey ya.
A mı b mi? =/
Saygı önemlidir herkese gösterilmez
Saygi kazanilir dedim.
Ben duymam. Saygıyı hak etmeyen umrumda değil..
Saygıda zorunlu , sevgide özgürsünüz.
Ağa hiçte zorunlu değiliz
Saygı da duymayabilirsin ama gidip durduk yere kimseye saygısızlık yapamazsın. Bu söz her insan için değil yani yoksa insan görünümlü aşağılık mahluklar var tabi ki de.
Ben ilk gördüklerime saygı. gösteriyorum sonra hakedene saygımı devam ettiriyorum
Tabi ki de. Sana saygısı olmayana senin de saygın olmaz.
Tabiki de değil atar gider öylelerine
Kazanılacak bir şey olmalı ki duyulsun
Saygı duyulmaz saygı kazanılır
bence kazanılır
ikisidir..
kazınılır.
Her ikisi de
Kazanılır
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar