Ailem çıldırmış! Hayatımı, her şeyimi mahvediyorlar ne yapmalıyım?

ailem beni günden güne intihara itiyor, hergün baskı ve sözlü şiddet görüyorum. 18 yaşında gencecik bir kızım onlar yüzünden ciddi dercede panik atak oldum, psikolim bozuldu.. 15 yaşımda okuldan ayrıldım, psikolojik sebeplerden kaynaklı.
son günlerde de, ev işine taktılar sürekli olarak “ev işi yap gözümüze gir, ve annemin bitmek bilmeyen bedduaları suçsuz yere suçlu noktasına koymaları, en ufak bir şeyde Çok yaşa, neden yaşıyorsun demeleri, bir anne evladına hayatın b^k olmuş daha ne yaşıyorsun der mi? ve bunlar gibi tonlarca söz. 18 yaşında bir kızım 19 olacağım bir ay sonra, yaşımı bile sürekli eleştiriyorlar 19 yaşındasın niye yaşıyorsun, senin yaşındakiler evlendi, neye yararsın dayanamıyorum arkadaşlar. Dayanamıyorum! Her şeyimi eleştiriyorlar, sürekli ezip aşağılıyorlar bir aile evladına bunu niye yapar ya. Çocukluğumu elimden aldılar gençliğimi alıyorlar şimdi de elimden. Dışarı çıkamıyorum, ev işi gör evi temizle çay getir çay götür yemek yap bulaşık yıka kendimi kötü hissediyorum.. yaşıtlarım üniversite bitirdi, benim durumuma bak. Korkak oldum, iş bulma yerine gittim bir çare lise mevzunu istiyorlar çok koyuyor.. hayatım bitmiş.. çevremde bir arkadaşım yok, annem bunu bana silah gibi kullanıyor her defasında “kimse seni yanında bile istemiyor, hiç kimsenin yanına yakışmıyorsun” düşman bile yapmaz bunların bana yaptığını.
Çalışıp kendimi kurtarmak istedim, o da olmadı. Kül kedisi gibi yaşamak istemiyorum şu yaşıma kadar sevgilim bile olmadı hep kaçındım. Korktum aynısını yaşatmasından. N’apmalıyım arkadaşlar?
Ailem çıldırmış! Hayatımı, her şeyimi mahvediyorlar ne yapmalıyım?