Neden herkes eşit yaratılmadı?

Soruyorum sadece isyan etmiyorum... anlatıcak kimsem yok o yüzden yazıyorum Neden her kız güzel yaratılmadı? Fakirler zenginler neden var? Neden eşit değiliz? Ben çirkinliğim yüzünden yaşadığım çileli hayatı neden yaşıyorum? Ortaokulda hep benimle dalga geçerdiler. Çirkin şişko bazıları deli bile derdi.. bir kere tanımadığım bir kız arkamda oturuyodu yanındaki sözde çocukluk arkadaşkma delilere benziyor dedi.. Hiç bişey belli etmeyip eve gidip ağlamayı çirkin olmayan biri anlamıyodur herhalde.. Ben 8. Sınıftan sonra okula gidemedim bile 4 yıldır aileden başka kimseyle doğru dürüst görüşmüyorum diyetisyen dışında dışarı bile çıkmıyorum abartısız söylüyorum bunu o da 10 aydır falan işte... İki ay sonra okula başlama şanskm var ama cesaret edemiyorum korkuyorum biri dalga geçicek diye. birsürü psikolojik sorunum var kimsenin haberi yok hiç arkadaşım da yok zaten... Ne yapıyım ben böyle hayatı diyorum bazen neden insanları aşşağılayıp hayatlarını karartıyorsunuz? Takma diyeceksiniz ben küçüklüğümden beri içime kapanık biriydim bazı kişiler kaldırabilir bu sorunları ama benim psikolojim kaldıramadı olurda bir gün ölürsem bu yüzden hakkım hiç birine helal değil...
Neden herkes eşit yaratılmadı?